10 Octombrie, 2025, 11:51:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Frumusetea atrage atentia?  (Citit de 45335 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Aprilie, 2006, 10:26:43 p.m.
Răspuns #60

digitty

:D ok.

si eu te imbratisez tare tare :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

18 Aprilie, 2006, 10:27:20 p.m.
Răspuns #61

charlie

sa nu ramaneti fara rasuflare.
You believe but what you see
You receive but what you give

18 Aprilie, 2006, 11:09:50 p.m.
Răspuns #62

sunshine

Din pacate da, numai frumusetea atrage atentia , poate peste ani am sa va spun si ce m-a facut sa fiu atat de sigura. Frumusetea si apoi , cand este descoperit sufletul, parca nu mai sunteti atat de multumiti de ce vedeti, prea mult sirop si vi se apleaca. Sa aud si eu un barbat care spune cu mana pe inima ca nu este atras de frumusetea feminina . Dar asa cum sunt si femei neatragatoare exista si barbati mai putin atragatori .Iar cand acestora li se spune cat de mult sunt iubiti , nu vor crede pt ca tot timpul au un complex ( am trecut si eu prin asta si de teama ca voi fi mintita am fugit de iubirea adevarata) si am ales sa iubes singura si sa nu cer .Multi spun ca asta e adevarata iubire.Nimic mai fals , iubirea este atunci cand e reciproca, nu alergi dupa un om pt ca il iubesti si atat. Trebuie sa simti ca esti iubit , doar asa vei fi implinit. Insa ffff rara iubirea asta la care visam noi. Si sa va mai spun ca frumusetea atrage minciuna ? Da........sunt oameni care ar face orice numai sa cucereasca o frumusete.Din pacate acestia distrug suflete doar pt ca nu stiu sa piarda si ingroapa in noroi tot ce e sincer si frumos.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Aprilie, 2006, 05:58:59 p.m.
Răspuns #63

Alia

Al'Xandra totul este mult mai complicat decat pare. Este important si cum arati, este important si cum gandesti. Si evident reciproca....(dupa parerea mea). Eu arat destul de bine si sunt intotdeauna uimita ca.....primesc complimente si...avansuri de la tipi care arata bine si...atat. Pentru mine este foarte important ca partenerul meu sa aiba si neuroni nu doar hormoni, de aceea sunt singura. Este important sa nu crezi chiar tot ce spun barbatii, oricat de bine ar arata ei si inca ceva, se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, daca atunci cand "te mint frumos" ii privesti in ochi este imposibil sa nu-ti dai seama de intentiile lor. Eu am incercat sa ies cu cineva care, chiar era un tip de treaba, dar pentru ca nu arata cat de cat bine, chiar nu am putut sa merg mai departe. Crede-ma nu sunt superficiala, dar pur si simplu pentru a se produce acea "alchimie" trebuie sa fii atrasa de celalalt. Prietenii imi spun mereu ca sunt prea selectiva si prea cerebrala, ca acel fat frumos, destept, inteligent...etc. este posibil sa nu apara. Asta este , nu apare...nu-i nimic. Probabil ca barbatii timizi sunt in general intimidati de personalitatea mea puternica, de siguranta pe care o abordez. Un lucru este cert, fiecare dintre noi ar trebui sa-si stabileasca un standard dupa care sa isi selecteze partenerii. Eu una stiu foarte bine ce vreau, daca este sa intalnesc in drumurile mele "jumatatea" spirituala este foarte bine, daca nu....asta este. Nu fac din asta un scop in sine. Muncesc, mai am un an si imi iau masterul in drept, imi place sa citesc si chiar sa aprofundez o groaza de domenii, s-ar spune ca evadez in munca, este posibil si acest lucru..... oricum stiu sigur ca undeva in univers jumatatea mea exista si undeva.....candva.....ne vom intalni.....

26 Mai, 2006, 11:20:08 p.m.
Răspuns #64

valentina

da este foarte adevarat.Am trecut si eu prin asta si pot spune ca asta este adevarul.Pacat numai ca unii oameni nu vad si dincolo de "aparente".
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

28 Ianuarie, 2007, 11:21:27 p.m.
Răspuns #65

Just

"Aceasta fata frumoasa va fi uratita de lungul sir de ani,iar pe fruntea imbatranita vor fi zbarcituri si frumusetea va fi atacata de batranetea daunatoare,care vine cu pasi fara zgomot ;iar cand cineva va spune :"Ea a fost frumoasa candva",vei suferi si te vei plange ca oglinda ta minte." Ovidiu

Cam cu asta se aleg cei frumosi din punct de vedere fizic si atat. E bine sa ne ingrijim de ambele aspecte- sa ne bazam pe frumusetea sufleteasca -ce niciodata nu va apune atata timp cat suntem in viata ,iar frumusetea exterioara -sa nu punem prea mult accent pe ea ,e trecatoare .Si de nu o putem castiga sa o eclipsam prin frumusetea interioara.Toti suntem frumosi prin felul nostru ,nu inseamna ca intotdeauna vedem asta.

De frumusete foarte repede o sa te saturi ,dar de un caracter frumos ,o inima nobila ,de frumusetea sufleteasca o viata nu te va face sa te saturi.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

01 Februarie, 2007, 06:29:45 a.m.
Răspuns #66

Dedeiu

Cu ajutorul anturajului, parintilor, necunoscutilor ni se defineste in cap frumosul. Evident ca tot de mici suntem invatati ca frumosul inseamna ceva bun. Vad ca frumusetea fizica este comparata cu frumusetea sufleteasca. Ma intreb ce se intampla cu inteligenta :laugh:

02 Februarie, 2007, 07:09:43 p.m.
Răspuns #67

burn_2_hell

Aspectul fizic este pe primul loc astazi....foarte rar gaseste persoane care sa se uite la suflet...inteligenta...nu mai conteaza...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

05 Februarie, 2007, 09:39:35 a.m.
Răspuns #68

Dedeiu

Sufletul nu este inteligenta.

05 Februarie, 2007, 10:32:18 a.m.
Răspuns #69

amelie

as minti daca as spune ca privirea mea nu e atrasa de frumusete...doar se spune ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Dar pot sa spun fara sa mint ca intotdeauna a contat mai mult cum gandeste, ce gandeste,cum simte si ce simte....mai ales pentru mine, normal.Nu mi-am dorit niciodata doar o "poza"...de-astea am destule pe pereti si prin reviste...sufletul a contat intotdeauna mai mult...cel putin pentru mine....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

05 Februarie, 2007, 08:23:25 p.m.
Răspuns #70

denyyy

Frumusetea il atrage si pe Dumnezeu. Aspectul fizic este prima impresie si ultima.Nu  este foarte importanta proportionalitatea dar nici nu m-as bucura cu forme disproportionale.Trebuie sa existe un echilibru. Pentru mine este foarte important cum menti  tot ce-ai primit.Nu ma va incanta niciodata un ,,macho'' care nu-si curata dantura,pute a transpiratie cu parfum scump,nu stie ce-i aia o camasa apretata si cand s-o poarte, sta ghebosat la masa, ,,flencane'' guma de-i vad si omuletul. Toate astea si inca multe altele ma fac sa-mi fie greata.Mai bine nitel mai nearatos dar stie sa-mi trezeasca simturile tactile,gustative,olfactive si cate or mai fi printr-un comportament normal(anormal pentru foarte multi) de viata si respect fata de el. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

06 Februarie, 2007, 12:41:52 a.m.
Răspuns #71

Dedeiu

Serios? Cum e dumnezeu?

01 Martie, 2007, 02:37:02 p.m.
Răspuns #72

amelie

depinde daca e barbat sau e femeie!!!!!! :laugh:
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

01 Martie, 2007, 10:02:18 p.m.
Răspuns #73

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

23 Iunie, 2007, 03:53:58 p.m.
Răspuns #74

Lady Allia

Am citit undeva şi mi-a plăcut în mod deosebit:

"Frumuseţea este o formă de putere. O fi ea un Ferrari, dar are nevoie de un pilot bun şi în plus nu durează o veşnicie!"

Nu e aşa că există mult, mult adevăr aici?