10 Octombrie, 2025, 11:57:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Frumusetea atrage atentia?  (Citit de 45342 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2007, 04:46:35 p.m.
Răspuns #75

Eve

Domnita, nevoie de "un pilot bun" e... interpretabila. ;)
Un Ferrari are nevoie de un pilot bun sa-l conduca pe el... un fizic are nevoie de unul bun sa conduca el.
Apai un fizic daca-i condus de altii... se cheama papusica ( blonda), sau, dupa caz... pachetel de muschi (la echivalent  :-X )

A... si un Ferrari e o investitie cu durata mai mare de utilizare :P 

Cred ca singura asemanare intre ele (frumusete-masina lux) nu-i gaselnita de mai sus ci... ca necesita cheltuieli considerabile ;D
« Ultima Modificare: 23 Iunie, 2007, 04:54:19 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

23 Iunie, 2007, 04:54:11 p.m.
Răspuns #76

Escu

Global Moderator
 Un ferrari ? depinde de frumusete, poate ca unii prefrea o japoneza usoara cu peste 500 CP. Nu e ferrari, dar odata cu acceleratia in blana pe un drum drept, radiaza mai frumos ca un ferrari.
Cine stie sa bage intra intaia, sa ridice usor de ambreaj si sa accelereze in acelasi timp, se cheama condus, indiferent daca e o blonda, sau un baietel stilat fara muschi de dulap pe el.
Frumusetea vine in diferite forme, difera de la caz la caz.
Let's put a smile on that face!

23 Iunie, 2007, 04:56:45 p.m.
Răspuns #77

Lady Allia

Privit d.p.a.d.v. da, ai dreptate.  ;)
 Dar eu consider că motto-ul respectiv se referea la faptul că fiecare este un pilot pentru sine şi ridica oarecum o alarmă asupra faptului că fiecare trebuie să fie conştient de faptul că totul este trecător.
 D.p.m.d.v. frumuseţea trebuie să echivaleze cu persoana în sensul frumos şi bun al cuvântului. Frumuseţea este o formă de putere doar atunci când este şi un exemplu al calităţii umane, sufleteşti, morale, etc...

24 Iunie, 2007, 01:27:13 a.m.
Răspuns #78

valentina

da,de cele mai multe ori.Sunt unii care doar vazandu-te,vazand doar chipul si corpul,te doresc,da,ca pe un trofeu.Sunt altii care se lasa cuceriti de chip dar si de sufletul femeii ,caci sunt si femei frumoase atat la suflet cat si la trup.
     Eu zic asa ca poti fi frumusetea intruchipata,insa daca nu ai acel "ceva"...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

24 Iunie, 2007, 01:49:33 a.m.
Răspuns #79

Miss M.

Cine sustine ca frumusetea nu atrage atentia minte . Nu numai ca frumusetea atrage atentia , ea starneste pasiuni , aprinde focuri , dicteaza interese , manipuleaza si cate si mai cate ... Dar a fi frumos si a arata bine nu este totul pentru ca frumusetea se sterge odata cu anii , ceea ce conteaza cu adevarat este esenta sufletului tau si modul cum stii sa te faci frumos si placut in fata oamenilor . Am intalnit femei de o frumusete rara , aproape angelica dar care in momentul in care au deschis gura , m-au deceptionat profund ... am intalnit si oameni comuni , simpli , care nu-ti spun nimic prin fizicul lor si care totusi , prin felul lor de a fi si de a gandi atrag atentia , o retin , au lipiciul ala care te face sa ii vrei in preajma ... Ce preferam ?

Din punctul meu de vedere frumusetea e relativa . In ziua de azi frumusetea e costisitoare ... retusuri la plastician , implanturi mamare , electrostimulare , "n" sedinte la cosmetica , hairstyle , etc ... si bineinteles , nelipsitele machiajuri care transforma orice cenusareasa in preafrumoasa printesa . Toate sunt trucuri de a parea frumoasa . Aparentele inseala de obicei ... Adevarata frumusete vine din interior si nu e un cliseu !
Ambalajul e doar de eticheta . 
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

24 Iunie, 2007, 07:41:26 a.m.
Răspuns #80

viulian

Administrator
Era un paragraf din Breban, pe scurt, ceva de genul: natura isi iubeste copii reusiti. Era dat exemplu Napoleon care si doar cu una din abilitatile lui si tot s-ar fi descurcat onorabil, dar.. le-a avut pe toate.

Daca as extrapola, un om cu adevarat frumos este un rasfatat al vietii. Aproape ca nici nu mai conteaza (pentru el) ce stie, sau ce poate. Va culege nectarul fericirii mult mai usor comparativ cu ceilalti care se straduie macar sa le fie ok, nu ?

26 Iunie, 2007, 05:54:41 p.m.
Răspuns #81

Semiramis

Global Moderator
oleacă off topic...napoleon era frumos?  :blink:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Iunie, 2007, 11:42:37 p.m.
Răspuns #82

valentina

Era un paragraf din Breban, pe scurt, ceva de genul: natura isi iubeste copii reusiti. Era dat exemplu Napoleon care si doar cu una din abilitatile lui si tot s-ar fi descurcat onorabil, dar.. le-a avut pe toate.

Daca as extrapola, un om cu adevarat frumos este un rasfatat al vietii. Aproape ca nici nu mai conteaza (pentru el) ce stie, sau ce poate. Va culege nectarul fericirii mult mai usor comparativ cu ceilalti care se straduie macar sa le fie ok, nu ?
        Pentru mine un om cu-adevarat frumos este cel care are un suflet minunat.Nu consider ca daca invelisul este frumos poti sa spui "uite un om frumos",daca sufletul ii este "negru"-acel om pentru mine e cel mai urat .Sunt multi care nu au un exterior foarte dotat,insa frumusetea vine din interior,ea,lumineaza toata fiinta.

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

18 Februarie, 2008, 12:58:21 a.m.
Răspuns #83

Liqorice

da ...femeile/fetele frumoase in general sunt mai triste si ele cauta fi-ti siguri iubire adevarata dar prea putini se ating de ele.oricum ceea ce e clar este ca:
daca ai prieten/a frumos/frumoasa esti inconstient satisfacut  si multumit
oricat ai vrea sa negi ca nu iti place frumosul tot ce reusesti sa faci este sa te minti pe tine.
frumos cu frumos si celelalte combinate... asta e ..iti convine sau nu
daca esti mai putin frumos cauta ceva pe calibrul tau...parerea mea  :)
acum ce ati vrea sa cada femeile foarte frumoase la picioarele celor mai putin frumosi asa pur si simplu si invers?lasati-o balta ::)  sincer

20 Februarie, 2008, 11:45:14 p.m.
Răspuns #84

sarrazinul

Vizitator
Iubind o femeie frumoasa e asa de usor..... doar ca de cele mai multe ori (daca nu esti orb) apar o gramada de impedimente care te fac nesigur de ce ai linga tine!! De cine e acea persoana, si de cele mai multe ori sfarsesti prin a rupe relatia cu acea persoana!! Descoperind frumusetea interioara a unei persoane,,..... descoperi adevarata dragoste  si abia atunci devi dependent de acel farmec...charm si cunosti ce inseamna adevarata frumusete!!