Cine sustine ca frumusetea nu atrage atentia minte . Nu numai ca frumusetea atrage atentia , ea starneste pasiuni , aprinde focuri , dicteaza interese , manipuleaza si cate si mai cate ... Dar a fi frumos si a arata bine nu este totul pentru ca frumusetea se sterge odata cu anii , ceea ce conteaza cu adevarat este esenta sufletului tau si modul cum stii sa te faci frumos si placut in fata oamenilor . Am intalnit femei de o frumusete rara , aproape angelica dar care in momentul in care au deschis gura , m-au deceptionat profund ... am intalnit si oameni comuni , simpli , care nu-ti spun nimic prin fizicul lor si care totusi , prin felul lor de a fi si de a gandi atrag atentia , o retin , au lipiciul ala care te face sa ii vrei in preajma ... Ce preferam ?
Din punctul meu de vedere frumusetea e relativa . In ziua de azi frumusetea e costisitoare ... retusuri la plastician , implanturi mamare , electrostimulare , "n" sedinte la cosmetica , hairstyle , etc ... si bineinteles , nelipsitele machiajuri care transforma orice cenusareasa in preafrumoasa printesa . Toate sunt trucuri de a parea frumoasa . Aparentele inseala de obicei ... Adevarata frumusete vine din interior si nu e un cliseu !
Ambalajul e doar de eticheta .