10 Octombrie, 2025, 09:49:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Frumusetea atrage atentia?  (Citit de 45326 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

06 Noiembrie, 2004, 05:37:16 p.m.
Citit de 45326 ori

AL`Xandra

Vizitator
Frumusetea atrage atentia, nu dragostea ... de cele mai multe ori.
A iubi presupune adevarata intalnire dintre doua personalitati si nu doar un joc de aparente.
Baietii frumosi si "super-dragalasele", sunt doriti de toata lumea, dar oare ii si iubeste toate lumea?
Mai ales fetele foarte "sexy" sunt dorite ca niste trofee. Ele servesc drept decor, dar asta nu inseamna ca sunt si iubite.
Ele au chiar mai putine sanse de a fi iubite.
De ce?
Ele ii atrag automat pe cuceritori, pe Don Juan-i, pe cei care nu se gandesc decat la "victorie".
De ce?

06 Noiembrie, 2004, 05:50:10 p.m.
Răspuns #1

friend

Vizitator
 :) Pai functioneaza principiul "compensatiei", adica, nu poti sa le ai pe toate: si frumoasa si iubita! Nu?! ;) Glumesc, evident!

Explicatia ai dat-o tu, deja, sau macar ai sugerat-o!

PS: Cum ar suna reciproca, in cazul asta? "Nu poti sa fii si urata si urata"? ;D Ar insemna ca daca esti iubita musai esti si urata! :o Te-ai gandit, apropos de observatia ta, cate sanse are o persoana urata sa fie iubita? Ca sa putem compara. ;)

06 Noiembrie, 2004, 06:14:00 p.m.
Răspuns #2

sklipila

friend, stii bine la ce s-a referit Alexandra... si sunt de acord cu ea. Sunt sigura ca majoritatea fetelor prefera un baiat ce nu atrage atentia,dar sa aiba farmecul lui aparte. La fel si in cazul baietilor. De ce oare se zice atunci 'nu trebuie sa fii frumos/frumoasa ca sa fii sexy' ?

Eu, una, nu as putea iubi un baiat prea frumos. Am eu o vorba... "Adi Mutu e libidinos de frumos" :D
Each of us represents a star in heaven. Sometimes we shine with the rest, sometimes we twinkle alone and sometimes, when we least expect it, we make someone's dreams come true...

06 Noiembrie, 2004, 06:15:51 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
 Frumusetea, prieteni, atrage pe cei ce o cauta... ;)
 Frumoasa poate fii orice femeie sau fata, in ochii diferitilor oameni.

06 Noiembrie, 2004, 06:23:59 p.m.
Răspuns #4

AL`Xandra

Vizitator
A iubi o persoana, cu calitatile si defectele sale, este ceva rar, complex si generos.
A dori un corp care poate procura placere este un lucru atat de simplu si de frecvent.

Nu exista oameni urati... exista neputinta noastra de-a descoperi frumusetea.
Si nu ma refer doar la frumusetea exterioara... ea devine intr-un tarziu doar un ambalaj care se deterioreaza in timp.
Cati dintre noi cauta frumusetea interioara? ... si nu se lasa atrasi doar de ceea ce straluceste?

06 Noiembrie, 2004, 06:45:04 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Pai in primul rand frumusetea indeparteaza 99% din barbatii timizi care considera din prima ca n-ar avea nici o sansa daca ar incerca ceva.

Si raman barbatii "adevarati", care stiu ce vor, si care isi fac cunoscute intentiile. Sunt cei care au suficienta incredere in sine, si pentru care un eventual refuz nu e considerat nici implicit, si nici cea mai mare lovitura a egoului.
Si un barbat se comporta asa doar daca are experienta cu femeile.. (adica Don Juanii).

Mai sunt si animalele (gen grasi, urati, duhnind a bautura) care se dau la tipe intr-un adresandu-se vulgar, etc..

Deci pe scurt. Majoritatea barbatilor se simt amenintati de un eventual esec (respingerea venind din partea unei tipe faine este dureroasa), si atunci nici nu mai incearca..
Doar intorc privirea dupa ea suspinand, si tipa nu primeste avansuri decat de la cei care au suficienta incredere in ei, sunt experimentati, si care de cele mai multe ori pot fi numiti si don juani :)

Asa ca barbati, lasati egoul deoparte, si incercati! Nu se stie niciodata :)

06 Noiembrie, 2004, 07:00:59 p.m.
Răspuns #6

AL`Xandra

Vizitator
Don Juanii sunt oare acestia cu adevarati cei mai interesanti?
Prin simpla lor prezenta, ei ii descurajeaza pe baietii mai timizi si mai sensibili, pe cei pe care fetelor le-ar placea poate sa-i intalneasca, dar care nu indraznesc nici macar sa le faca acestora curte.

Multi baieti sunt dispusi la orice numai "sa se culce" cu cineva.
Fac asta pentru a iubi?
Cred ca e vorba mai degraba de o placere egoista, de putere, de vanitate.
In acest joc orice mijloc e bun.
Cel mai utilizat e probabil acela de a-i spune fetei exact ceea ce-i place ei sa auda: "Esti cea mai frumoasa, te prefer tuturor celorlalte".
In plus exista argumentul imparabil: "Te iubesc".
Un Don Juan stie sa se foloseasca de toate slabiciunile victimelor sale.
Cineva m-ar intreba: "El minte de nevoie?"
Cred ca cei mai buni mincinosi cred in minciunile lor si de aceea sunt atat de eficiente...
Pentru a obtine ceea ce vrea, un Don Juan, sau oricare baiat mai putin cinic, este in stare sa se arate foarte tandru "inainte".
Dar "dupa", totul s-a sfarsit, se imbraca din nou si isi reia felul obisnuit de a fi.
In acest gen de situatii, poate se vorbeste despre iubire, dar nu exista iubire.

Fetele se inseala de foarte multe ori, crezand ca trebuie sa accepte neaparat experienta sexualitatii pentru a avea parte de tandrete si afectiune.
Privind cu atentie comportamentul cuiva, putem intelege mai mult decat daca ii ascultam discursurile sale frumoase.

Seductia adesea inseamna manipulare.
A te prezenta in cea mai buna forma a ta pentru a iubi si pentru a fi iubit este un lucru.
Iar sa seduci voluntar, cu cinism, pentru a "poseda", este altceva.
Un Don Juan este popular... straluceste adesea in mijlocul prietenilor sai.
Poate parea amuzant, sportiv, inventiv...
Sau poate alege alta cale: o face pe fragilul pentru a atrage simpatia, chiar mila.
Dar din clipa in care interesul sau intra in joc, el redevine dur, distant si fara mila.
Un egoist fara sentimente.

Totusi sa nu uitam si de fetele care sa comporta ca niste adevarate "stricate".
Unele mint, tradeaza, manipuleaza si fac sa sufere cu acelasi cinism.
Si ele sunt capabile sa spuna "te iubesc" fara sa creada un cuvant.

E minunat sa te apropii de cineva de care esti atras, sa incerci sa-i vorbesti, sa-l cunosti, acest lucru poate duce la inceputul unei povesti frumoase.
Important este sa ramai sincer.

06 Noiembrie, 2004, 07:21:25 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Da, fain analizat.. ai dreptate.

As completa doar foarte putin:

- Don juan-ul minte, dar e doar 50% vina lui. Si femeia ciuleste urechea, deci 50% e vina ei.
Plus ca el de fapt e sincer dintr-un punct de vedere. Vrea trupul. Numai ca unele tipe i se dau visand la super romantism, etc, si dupa ce totul se sfarseste - sunt nemultumite... Si asta vine din confuzia femeii.

- Exista femei si femei, exista barbati si barbati. Exista femei care vor o relatie doar de o noapte, sau de o minivacanta, la fel cum exista femei care cauta romantismul, si nu musai sexualitatea. Trebuie sa stii ce vrei, si atunci nu te mai pacaleste nimic..

06 Noiembrie, 2004, 09:46:18 p.m.
Răspuns #8

bke

Vizitator
bine zis iulian.de vina este si femeia ca il asculta...dar asta nu inseamna ca nu exista si Don Juani(sau cum se scrie) care sa fie de treaba si sa caute chiar iubire... nu toti baietii timizi sunt sensibili si nu toti jonny bravo astai sunt niste nesensibili... si tot cum ne zice iulian exista fel si fel de oameni...:)

06 Noiembrie, 2004, 11:06:07 p.m.
Răspuns #9

Lord_Saladin

Vizitator
 Totusi sunt destui si destule mai ales, care "iau tzeapa"...
 E o realitate trista... cand un om se intalneste cu cineva, nu prea ii mai vine sa intrebe la inceput "ce fel de relatie vrei ?", "ce urmaresti? ", ci se arunca asa, inainte, fara prevedere...
 Si se trezeste parasit dupa ceva vreme...
 Eu n-am patit niciodata asa ceva, dar cei si cele care frecventeaza des discotecile si alte locuri publice nocturne, stiu la ce ma refer.

07 Noiembrie, 2004, 03:35:01 p.m.
Răspuns #10

AL`Xandra

Vizitator
Sunt o mare bucurie pentru mine parerile voastre.

Aveti dreptate. Nu intotdeauna stim ce vrem de la viata si de la noi insine.

Acum am ales sa scriu despre felul cum privesc baietii fetele (nu generalizez,dar... sunt cazuri).
Baietii, uneori, ridica fetele pe un piedestal inalt, iubesc misterul ei, tainele ei.
Dar toate acestea sunt efemere, cand reusesc s-o cucereasca, cand nu mai ramane nici o taina, nici un mister, piedestalul ramane pustiu, iar "EA" ramane jos langa voi.
Iubiti, intai, misterul ei, apoi dupa ce o dezbracati de toate aceste taine, iubiti sufletul ei sau doar trupul ei? Sau...
In fond, ce iubiti?
Un trup de carne si oase ca al vostru, un suflet plin de patimi si pacate.
Dar care e sensul unei atractii?
Doar aceasta iubire ?

07 Noiembrie, 2004, 04:05:53 p.m.
Răspuns #11

bke

Vizitator
daca e sa o luam dupa trup alexandra... daca ar fi un tip cu un suflet minunat pe care il place dar cu un trup de genu obez.. ca in fond tot carne si oase e .. ca al tau...ce ai face?:)

07 Noiembrie, 2004, 04:24:55 p.m.
Răspuns #12

AL`Xandra

Vizitator
Ufff~!!! ...ce-as face???
Ce pot sa-ti raspund? Sunt prea nevrednica sa-ti dau un raspuns sincer.
Ce ciudati sunt oamenii, nu?
La inceput ma atrage infatisarea lui si apoi descopar la el celelalte calitati sau... defecte.

Dar... nu imposibil sa ma indragostesc (ai mila de mine,nu mai mult de 100kg ;D)... de un om cu suflet minunat.
                      :P :P :P

07 Noiembrie, 2004, 04:48:53 p.m.
Răspuns #13

Lord_Saladin

Vizitator
 Prieteni, de ce tot faceti tot felul de teorii ? :)
 Atractia sexuala, nu tine de fizic... fiecare e atras de femeia care i se pare compatibila... sunt destui, ca Viulian ( iarta-ma ca te dau ca exemplu  :-[ ), care prefera femeile micute si mai slabute... sau altii carora le place cele mai plinute, mai "pufoase"... sau altii la care conteaza mai putin toate astea... (" you don`t have to be beautifull, to turn me on... " ).
 Cand e sa te indragostesti, nu poti iubi un trup, asta cred ca pentru toti e clar... ii iubesti mai intai sufletul, apoi ii iubesti si trupul, dar iubesti trupul ca e al EI, nu pentru ca are sani imensi, sau alte atribute ale feminitatii bine dezvoltate.
 Ceea ce conteaza intr-adevar la aspectul fizic, e sa fii ingrijit, in primul rand. O femeie care nu e frumoasa, dar e ingrijita,  poate atrage destui Don Juani, la fel si un barbat nu prea frumos, dar bine aranjat.
 Ceea ce vedeti in filme, cu femei rafinate si printese ce se arata atrase de  barbati neingrijiti si transpirati, sau barbati ce se indragostesc de mahalagioaice, toate astea nu prea au corespondent in realitate.

07 Noiembrie, 2004, 05:02:30 p.m.
Răspuns #14

AL`Xandra

Vizitator
Muzafer,
Si totusi! Ai dreptate, nu ca ar trebui sa-ti dau dreptate!

Am sa folosesc o fraza ca o mica completare la gandurile tale...
"Am ceea ce nu vreau, si vreau ceea ce nu am."

Acum sa incercam inversarea ei:
"Sa vreau ceea ce am si sa nu-mi pese de ceea ce nu am"