10 Octombrie, 2025, 11:14:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Frumusetea atrage atentia?  (Citit de 45328 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Noiembrie, 2004, 05:42:37 p.m.
Răspuns #15

viulian

Administrator
Muzafer, nu m-am suparat ca m-ai luat ca exemplu :) mai ales ca ai zis si adevarul. Acelea imi plac, da.

Sunt de acord cu parerea despre iubire, am doar o mica obiectie.. frica de a fi respins, a barbatului, atunci cand vrea sa cunoasca o femeie frumoasa. Frica ce il paralizeaza si nu-si mai incearca sansele..

Si doar pentru ca lui ii e frica (si majoritatii ii este - caci tipele frumoase au de a face numai cu barbati oportunisti, f. putine gasesc pe Mr. Right - ma rog, cred ca si foarte putine, fiind frumoase, cauta totusi suflet si nu trup) se duce de rapa tot farmecul unei eventuale relatii.

Barbatii gandesc prea defensiv, vor sa mearga la sigur, si sa nu riste.. Ei cred ca daca nu arata perfect, n-au nici o sansa ca tipa faina sa stea de vorba cu ei.
Si deci se apropie doar cei care stiu sa riste. Si pentru ca astea sunt regulile jocului, cei care risca, si castiga, acestia ce risca au si mai multe femei => Don Juani.

Evident, e vorba doar de atractia sexuala in acest joc - dar atractia este baza pe care se creeaza o relatie; misterul, tensiunea, farmecul! Si daca barbatul nici macar nu incearca nimic.. atunci........ e clar ca o femeie frumoasa mai greu sa gaseasca pe cineva cu care sa imparta ceva cu adevarat frumos.

08 Noiembrie, 2004, 04:01:45 p.m.
Răspuns #16

Lord_Saladin

Vizitator
"Sunt de acord cu parerea despre iubire, am doar o mica obiectie.. frica de a fi respins, a barbatului, atunci cand vrea sa cunoasca o femeie frumoasa. Frica ce il paralizeaza si nu-si mai incearca sansele.."

Ai dreptate, eu atunci cand nu am avut prietena, am evitat sa intru in discutii cu acele fete considerate drept frumoase de cei mai multi.... am evitat sa vorbesc cu ele.
 Crede-ma, sa fii respins e o rusine mare, sa stii... e o rusine foarte mare sa fii respins, si cand esti refuzat si intelegi ce inseamna aceea rusine, fugi de fete "frumoase" ca de foc. Vorbesc serios ! La 15 ani, mi-am incercat "sansa", si m-am ars rau de tot... sincer, nu as mai incerca la astfel de fete niciodata, nici daca as arata ca Scwarzenneger    ;). Cei care se joaca de-a "Don Juan de Casanova", adeseori o mai si patesc, sa stii... trebuie sa fii poate si un pic  insensibil ca sa ai tupeul sa risti o rusine... si sa ai acel psihic care sa iti poata spune : "am dat gres, dar cu toate astea , sunt cel mai bun".
 Iti dau dreptate ca fizicul conteaza la inceputul relatiei, mimica, imbracamintea (un baiat/barbat bine parfumat, cu tricou si in blugi,si daca se poate si dragut,  are sanse mari la aproape orice fel de fata/femeie  ;D ).Dar o relatie baza exclusiv pe fizic, stii si tu cam unde duce.

La urma urmei, de fiecare data cand am avut prietena, pentru mine ea a fost cea mai frumoasa fata din lume, nu am putut realmente sa ma uit pe strada dupa o alta...

08 Noiembrie, 2004, 05:09:53 p.m.
Răspuns #17

zapacita

Oare nu are fiecare frumusetea lui?Fiecare om este frumos in felul lui..cu calitati si defecte...nu-i asa?Ar fi pacat sa nu fie asa...
Daca inlaturi iubirea si tandretea dispare si farmecul vietii!
Tot ceea ce se petrece are un anumit sens!
Daca judeci oamenii nu vei avea timp sa-i iubesti!
www.sentiment.as.ro
http://sentiment.xperts.ro

08 Noiembrie, 2004, 07:04:35 p.m.
Răspuns #18

Lorelei

Mai mai, zice o voce pe-aici citez ma rog, cred ca si foarte putine, fiind frumoase, cauta totusi suflet si nu trup. Pai adica noi, cele de pe-aici care pretindem (si eu cred ca o si facem) a cauta in primul rand sufletul, avem sanse relativ mici (daca nu mici de tot  ;D) sa fim frumoase. Hmmm, nu ti-e teama ca-ti sarim in cap??? ;D Acestea fiind spuse, unic aparator al fetelor frumoase de pe forum si a fetelor frumoase in general (asta nu inseamna ca si sunt una  ;D), te provoc sa-ti retragi vorbele sau macar sa le nuantezi!!!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Noiembrie, 2004, 09:04:04 p.m.
Răspuns #19

viulian

Administrator
Nu raspund provocarii  :-X

Ma gandesc insa cat de subiectiva poate fi autoaprecierea frumusetii  ;D

08 Noiembrie, 2004, 10:25:29 p.m.
Răspuns #20

DIANA

Vizitator
Mie mi se pare ca frumusetea fizica este o calitate pe care unii o au, altii o au intr-o masura mai mica. Dar in nici un caz nu este o calitate suficienta pentru ca cineva sa fie iubit. Ea trebuie sustinuta cu un caracter demn de iubire. Iar de aici, teoria femeilor frumoase, vanate doar pentru ca arata bine, si ca ele gasesc mult mai greu pe cineva sa le iubeasca, pica! Atata timp cat cateaua nu ridica (virgula) coada, cainele nu are ce ii face! Adica e normal ca o femeie frumoasa sa fie mai dorita decat una urata, insa daca ea se dovedeste a fi mai mult decat frumoasa, va fi si iubita!
Dar tare as vrea sa vad o femeie cu sani superbi, naturali, care se imbraca in haine largi, inchise la culoare, sobre. Sa fim seriosi! Dar, culmea este ca o asemenea femeie e gata oricand sa se planga prietenelor ca nu este iubita! Sau sa accepte in viata ei un tip mai putin frumos dar care o iubeste sincer. Ha!  :)

11 Noiembrie, 2004, 12:01:11 a.m.
Răspuns #21

just_a_tear

Vizitator
  Si eu sunt atrasa de frumusete *ce este frumos si lui Dumnezeu Ii place* insa nu atat de frumusetea exterioara ,cat de frumusetea interioara .Frumusetea fizica este trecatoare ,nu va dura o vesnicie...insa cea interioara cred ca se pastreaza pentru totdeauna.Ce-i care cauta acum Frumusetea(fizica)mai tarziu vor realiza ca au facut o mare greseala.Sa nu ma intelegeti gresit ,nu spun ca DOAR frumusetea interioara este importanta ...intr-o MICA masura (pentru mine )conteaza si cea exterioara,insa intr-o MICA MASURA...

11 Noiembrie, 2004, 09:50:02 a.m.
Răspuns #22

10ani

Frumusetea,atrage intr-adevar,atentia;nu stiu insa ce se intampla cu mine,simt nevoia imediat sa-i caut defectele,probabil gasindu-le,consider ca devine accesibila si-mi pot incerca norocul. Dar daca e din cale-afara de frumoasa,imi vad de drum!
Iubirea fara margini,e marginea durerii.

11 Noiembrie, 2004, 05:48:24 p.m.
Răspuns #23

cv

Vizitator
 :D  Lorelei are dreptate. De ce e asociata frumusetea (care intr-adevar atrage priviri) cu lipsa altor calitati? E adevarat, un om frumos e constient de atuul lui dar daca are un minim necesar de inteligenta stie sa se faca si placut si sa nu-i goneasca sau intimideze pe cei din jur.
Cred ca aici s-a tratat mai mult ideea de narcisism... ;)

11 Noiembrie, 2004, 07:52:21 p.m.
Răspuns #24

AL`Xandra

Vizitator

"Frumusetea unei statui sta in forma sa
exterioara... cea a unui om sta in comportamentul sau." Demophilus.

11 Noiembrie, 2004, 09:31:08 p.m.
Răspuns #25

bke

Vizitator

"Frumusetea unei statui sta in forma sa
exterioara... cea a unui om sta in sufletul sau." remix by bke

16 Noiembrie, 2004, 12:37:31 a.m.
Răspuns #26

viulian

Administrator
Daca ati vazut filmul Liar Liar, e acolo o replica interesanta:

"...
- Profesoara mea spune ca adevarata frumusete vine din interior.." (copilul)
- Numai oamenii urati sustin asta! (tatal)
..."

Voi ce parere aveti ?

16 Noiembrie, 2004, 02:09:18 a.m.
Răspuns #27

serrenne

"Oamenii urati"......... si femeile geloase as completa eu! ;D
  Bineinteles glumesc!
  Chestea cu frumusetea e in felul urmator:
     -in cazurile in care 2 persoane nu se cunosc deloc, frumusetea fizica e declansatorul care da ENTER la comunicare,din comunicare frumusetea interioara da ENTER la simpatie,daca se nimereste ca ceea ce simpatizezi sa fie exact cam ce astepti tu de la "EL"atunci nimereala da ENTER la dragoste( asta la femei sau mai bine-zis la mine ).La barbati depinde ce cauta: sex (90%)sau dragoste (10% care de fapt sunt cei care au vrut sex si s-au tzapit si s-au indragostit) :)
     -in cazurile in care au apucat in valtoarea unor imprejurari sa se cunoasca e posibil sa cunosti direct frumusetea interioara samd.
   Se intampla cateodata dupa ce vezi frumusetea interioara a unui om, urat dpdv fizic sa ti se para ca nu e urat ci chiar frumos si pe dinafara.
    De contat intr-o relatie iar depine de ce vrei:
-sa te simti admirat pt accesoriul pe care il ai la brat sau sa conteze f mult admiratia asta pt tine ( de obicei se aplica la barbati )
-sau sa nu te intereseze pentru ca pt tine el e cel mai frumos.
 Pana la urma depinde de cat de indragostit esti de pers resp.Dar pana la indragostit depinde de imprejurari
     Hai ca m-am incurcat rau de tot in idei !

24 Noiembrie, 2004, 12:50:59 a.m.
Răspuns #28

Evangeline

Am citit cateva pareri si m-am gandit sa scriu si eu ce stiu ;D
Unele fete prea frumoase si cuminti, au ramas singure, tocmai din cauza ca sunt prea frumoase. Altele, desi frumoase dar mai indraznete si-au gasit sufletul pereche. In zilele noastre multe fete care arata bine, devin fotomodele sau actrite. Ce-as putea sa spun e ca, aceste fete nu au viata lor, nu pot sa aiba parerea lor, pt. ca tre sa asculte ce a spus manageru' sau cel cu care vor incheia contractul. Ceva de genul "daca nu vrei sa inchei contractul cu respectiva/respectivul pierzi $200 000". Dupa parerea mea, majoritatea fotomodelelor nu pot sa spuna ca si-au gasit sufletul pereche, ceea ce e destul de trist :'(. Din pacate societatea e asa cum e.
Adevarata frumusete e cea interioara, frumusetea exterioara este trecatoare. Iubirea inseamna in primul rand frumusete interioara. Daca un baiat ma iubesti si vede la mine partea frumoasa si eu il iubesc, nu vad ce conteaza daca arata ca un model din reviste. Sufletul tau pereche tre sa stie sa te iubeasca pt. ceea ce esti u, nu pt. felul cum arati. Un Don Juan, va cauta o fata cu un corp superb, poate un fotomodel, pt. ca asta li se potriveste. Multi baieti cauta o fata care sa arate bine. Ma intreb ce inseamna pt. baieti ca o fata sa arate bine? Astept parerile voastre!  ;)
Never, never quit!

24 Noiembrie, 2004, 03:30:44 p.m.
Răspuns #29

Lord_Saladin

Vizitator
 "Multi baieti cauta o fata care sa arate bine. Ma intreb ce inseamna pt. baieti ca o fata sa arate bine?"

Nu ma intereseaza absolut deloc aspectul fizic al unei fete... pt mine conteaza sufletul, dar daca ar fii sa ma dau cu parerea si despre fizic, as spune ca as prefera fetele mai plinute un pic.