"Sunt de acord cu parerea despre iubire, am doar o mica obiectie.. frica de a fi respins, a barbatului, atunci cand vrea sa cunoasca o femeie frumoasa. Frica ce il paralizeaza si nu-si mai incearca sansele.."
Ai dreptate, eu atunci cand nu am avut prietena, am evitat sa intru in discutii cu acele fete considerate drept frumoase de cei mai multi.... am evitat sa vorbesc cu ele.
Crede-ma, sa fii respins e o rusine mare, sa stii... e o rusine foarte mare sa fii respins, si cand esti refuzat si intelegi ce inseamna aceea rusine, fugi de fete "frumoase" ca de foc. Vorbesc serios ! La 15 ani, mi-am incercat "sansa", si m-am ars rau de tot... sincer, nu as mai incerca la astfel de fete niciodata, nici daca as arata ca Scwarzenneger

. Cei care se joaca de-a "Don Juan de Casanova", adeseori o mai si patesc, sa stii... trebuie sa fii poate si un pic insensibil ca sa ai tupeul sa risti o rusine... si sa ai acel psihic care sa iti poata spune : "am dat gres, dar cu toate astea , sunt cel mai bun".
Iti dau dreptate ca fizicul conteaza la inceputul relatiei, mimica, imbracamintea (un baiat/barbat bine parfumat, cu tricou si in blugi,si daca se poate si dragut, are sanse mari la aproape orice fel de fata/femeie

).Dar o relatie baza
exclusiv pe fizic, stii si tu cam unde duce.
La urma urmei, de fiecare data cand am avut prietena, pentru mine ea a fost cea mai frumoasa fata din lume, nu am putut realmente sa ma uit pe strada dupa o alta...