draga buburuza....am citit povestea ta, si vreau sa-ti zic ca te inteleg f bine, ptr ca si eu am tecut prin astea acum un an....totul s-a intamplat exact la fel, dupa 2 luni noi ne-am despartit, dar nu treceau mai mult de 2 saptamani, si iar eram unul in bratele celuilalt, iar la telefon vb f multe, si despre lucruri interesante, iar el imi dadea mereu sfaturi....am vazut ca tu vrei sa-i zici ca pleci departe....nu stiu ce sa-ti zic in privinta asta,dar te asigur ca nu-l vei uita nici daca vei fi la capatul celalalt al lumii, ptr ca aici ma aflu eu acum, in Canada, si am fost asa de fericita ca plec, deoarece credeam ca odata cu plecarea mea am sa las totul in urma mea, si ca voi uita totul, dar te asigur ca nu este asa usor. din contra imi este mai greu.....iar cu el vb aproape in fiecare sapt pe net,iar pe zi ce trece imi este tot mai dor de el, si nu mai sunt suparata pe el, asa cum eram in Romania.....si sunt sigura ca pe el n-am sa-l uit niciodata. ptr ca langa el multe lucruri au fost ptr prima data.....din ziua in care am inceput sa am o relatie cu el, m-am schimbat f mult, si mi-am dat si eu seama cum este sa iubesti, desi si acum ma intreb daca chiar l-am iubit.....deci, revenind la tine, totul va fi bine, nu prea pot sa-ti zic ce ar trebuii sa faci, dar intr-un sfarsit totul va fi mai bine, desi sunt sigura ca te intrebi cand va veni ziua aceeea....ziua in care totul va fi bine.....te pup dulce. si-ti spun sincer sa-ti iei gandul ca vrei sa pleci undeva departe, ptr ca doar eu stiu ce greu este....este f greu.....plang in fiecare zi, si as vrea ca asta sa fie doar uin vis, din care sa ma trezesc cat de curand, si sa fiu iar in romania langa prietenii mei.....dar asta este viata .... pa pa