10 Octombrie, 2025, 09:16:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: vreau sa-nteleg ce mi se-ntampla  (Citit de 6963 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Noiembrie, 2004, 05:34:14 p.m.
Citit de 6963 ori

buburuza

sunt noua pe aici dar sincer va zic ca-mi place acest site la nebunie.si cum am foarte multe intrebari,intrebari ce ma fac sa sufar enorm m-am gandit ca poate ma ve-ti ajuta macar putin voi.VA ROG :'( :'(.Povestea incepe in urma cu 2 ani,aproximativ.eu aveam 17 ani si eram eleva la liceu.printr-o cunostiinta l-am cunoscut pe el,tipul dupa care acum suspin si plang.am devenit prieteni foarte apropiati,curand a devenit o relatie foarte stransa,nu puteam sta o zi unul fara celalalt,la o ora dupa ce pleca de la mine si ajungea acasa ma suna sau eu pe el.la cateva luni ne-am despartit din nu stiu ce motiv.au urmat zile intregi in care nu am mai vorbit dar dupa o anumita perioada ni se facea dor unu de altul si ne intalneam.odata ma vazut cu un tip in parc,atunci nu mi-a zis nimic dar dupa aceea ma sunat si mi-a cerut iertare,nu stiu nici acum pentru ce anume.apoi ne-am intalnit am mai discutat despre noi doi dar n-am ajuns la nici o concluzie deoarece lasam discutia pentru o alta intalnire la care el niciodata nu mai ajungea.eu ma suparam si nu-l mai cautam dar in maxim o luna relua iar povestea.niciodata n-am reusit sa treaca mai mult de o luna si noi sa nu fugim unul spre altul.acum iar este una din perioadele in care nu mai vorbim.eu m-am hotarat sa-i spun ca plec din tara si nu stiu daca ma mai intorc si cu ocazia asta sa termin toata poveastea.dar il iubesc iar el desi nu vrea sa reluam relatia intreaba tot timpul de mine.ce sa fac m-am saturat sa stau mereu in aceasta dilema.il iubesc nu pot sa nu mai stiu nimic de el,nu pot sa nu-l mai sarut din cand in cand.tot timpul va ramane iubirea mea si stiu ca nu-i sunt indiferenta mi-a recunoscut dupa ce m-am chinuit un an sa aflu ceva de el.va mai scriu si alta data acum nu mai pot vorbi despre asta,imi ajunge.va pup dulce pe toti cei care ve-ti citi asta

lumea e perversa fii diferit de ea

13 Noiembrie, 2004, 06:45:32 a.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
 :)Maaama, cineva o sa creada ca ma dau in vant dupa povestioarele astea care seamana cu un joc de-a "soarecele si pisica", sau, cu alte cuvinte, "lasa-ma sa te las".
Pai din cate inteleg eu, draga buburuza, situatia ta cu baiatul asta e cam asa: impreuna nu sunteti, tu urmeaza sa pleci din tara, el nu vrea sa fiti impreuna si asta o spui chiar tu foarte clar, si nici tu nu il iubesti foarte tare din moment ce poti sta departe de el chiar si cateva zile, daramite o luna intreaga, uneori. E ciudata relatia asta a voastra! Si daca totul se reduce la dorinta de a va saruta din cand in cand, e clar: nu va iubiti!  Asa ca...mergi mai departe! O sa apara pana la urma un baiat care sa merite zbuciumul tau.
Si daca tot am intrat aici, da-mi voie sa iti spun "Bun venit!"

15 Noiembrie, 2004, 04:47:04 p.m.
Răspuns #2

buburuza

draga diana in primul rand iti multumec ca ai avut timp sa imi citesti povestea si sa-mi dai un raspuns.mi-am recitit mesajul si am observat ca m-am grabit atat de tare incat am facut mici greseli.in primul rand intre mine si acel tip se petrec foarte multe in momentul in care ne-ntalnim,ultima oara de exemplu am fost foarte apropiati,la fel ca pe vremea cand eram impreuna.in rest la telefon si cand ne intalnim discutam foarte multe,lucruri intime si altele din viata fiecaruia,ne dam sfaturi in anumite probleme si incercam sa gasim raspunsuri impreuna.in al 2 lea rand,de fapt tinem foarte mult unul la altul,el a recunoscut acest lucru dar mi-a spus ca este prea tarziu sa luam relatia de la capat deoarece m-am schimbat foarte mult si fiecare dintre noi am luat-o pe alta cale,nu mai suntem ca acum doi ani,amandoi suntem la facultate si ne-am facut prieteni separat.totusi eu nu vad asa lucrurile,sunt la fel ca atunci cu mici diferente binenteles numai ca lui am vrut sa-i arat ca sunt mai matura fara sa ma gandesc la consecinte.in plus el este foarte convins ca defapt eu nu-l iubesc si vreau sa ma razbun pentru ce mi-a facut acum 2 ani cand ne-am despartit.intradevar este foarte ciudata aceasta relatie,dar el este baiatul la care eu nu pot sa renunt pentru totdeauna.iar el daca nu simtea nimic pentru mine,pentru relatia care fost candva nu ma cauta si acum dupa atata timp.am incercat sa fiu cu altcineva dar de fiecare data cautam ceva care sa-l apropie de el si negasind se termina totul.cred ca am ajuns sa fiu obsedata de el iar acest lucru imi dauneaza rau oricum te pupic dulce si mersi inca odata ca mi-ai raspuns,bafta!

24 Noiembrie, 2004, 07:29:54 p.m.
Răspuns #3

curtezana

am citit povestea ta si ma-m regasit pe mine la vre-o 17 ani...aceasi patanie am trait si eu...1 an impreuna si 2 despartiti dar ne intalneam mereu.... sfatul meu e sa-l uiti..stii vb aia "boala lunga moarte sigura" ..te obsedeaza pt ca nu il poti avea...daca il ai avea iara sunt sigura ca ai incepe sa-i vezi si defectele si sa fi nemultumita de el....deschide ochii..dragostea poate fi chiar langa tine..nu te agata de trecut...nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi dar poate iti da un pic de gandit...sa fi iubita si multa bafta in dragoste  :-*
cind dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului...

26 Noiembrie, 2004, 02:26:13 a.m.
Răspuns #4

Black_Angel

draga buburuza....am citit povestea ta, si vreau sa-ti zic ca te inteleg f bine, ptr ca si eu am tecut prin astea acum un an....totul s-a intamplat exact la fel, dupa 2 luni noi ne-am despartit, dar nu treceau mai mult de 2 saptamani, si iar eram unul in bratele celuilalt, iar la telefon vb f multe, si despre lucruri interesante, iar el imi dadea mereu sfaturi....am vazut ca tu vrei sa-i zici ca pleci departe....nu stiu ce sa-ti zic in privinta asta,dar te asigur ca nu-l vei uita nici daca vei fi la capatul celalalt al lumii, ptr ca aici ma aflu eu acum, in Canada, si am fost asa de fericita ca plec, deoarece credeam ca odata cu plecarea mea am sa las totul in urma mea, si ca voi uita totul, dar te asigur ca nu este asa usor. din contra imi este mai greu.....iar cu el vb aproape in fiecare sapt pe net,iar pe zi ce trece imi este tot mai dor de el, si nu mai sunt suparata pe el, asa cum eram in Romania.....si sunt sigura ca pe el n-am sa-l uit niciodata. ptr ca langa el multe lucruri au fost ptr prima data.....din ziua in care am inceput sa am o relatie cu el, m-am schimbat f mult, si mi-am dat si eu seama cum este sa iubesti, desi si acum ma intreb daca chiar l-am iubit.....deci, revenind la tine, totul va fi bine, nu prea pot sa-ti zic ce ar trebuii sa faci, dar intr-un sfarsit totul va fi mai bine, desi sunt sigura ca te intrebi cand va veni ziua aceeea....ziua in care totul va fi bine.....te pup dulce. si-ti spun sincer sa-ti iei gandul ca vrei sa pleci undeva departe, ptr ca doar eu stiu ce greu este....este f greu.....plang in fiecare zi, si as vrea ca asta sa fie doar uin vis, din care sa ma trezesc cat de curand, si sa fiu iar in romania langa prietenii mei.....dar asta este viata .... pa pa
Black_Angel

26 Noiembrie, 2004, 10:40:03 a.m.
Răspuns #5

bke

Vizitator
acum si eu repede sa stric totul:D
buburuzo aici e o problema.tipu asta daca chiar vroia sa mai fie cu tine o facea pana acum.Dupa cate vad ramane neutru si cred ca vrea sa iti dea de inteles ca ramaneti mai mult amici decat iubiti.Nu vrea sa te dezamagesc spunandu-ti chestiile astea... tu inca mai ai o speranta de care te tii cu ce apuci numa sa nu o pierzi si nu e ff bine ... incearca sa vezi realitatea... daca cineva vrea ceva cu adevarat incearca si se vede ca o face... iar tipu asta imi pare mai mult a un amic care nu vrea sa te vada suferind ...
parerea mea

29 Noiembrie, 2004, 04:49:38 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
draga mea,
de vrei sa fii cu baiatul asta  ;) , ia problema in mana. poarta o discutie cu el. matura! cine nu risca, ramane cu nostalgia infrangerii! daca nu percuteaza la ceea ce ii spui, crede-ma ca nu merita. nu-ti pierde vremea, atat de pretioasa! traieste in timpul asta, nu sta.
sper ca nu am fost prea agresiva in ceea ce am spus...insa cred ca trebuie sa fii mai hotarata, sa vezi ce vrei, sa stii vrei...
te pup  :-*
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Noiembrie, 2004, 03:05:53 p.m.
Răspuns #7

Iosif

Draga buburuza,
în primul rând vreau sa te salut si sa îti urez un calduros "Bine ai venit".
Raspunsul meu la problema ta este asa:
Timpul a trecut, din câte se pare, în defavoartea voastra, totusi nu este nimic pierdut înca, viata ne poate rezerva mai multe surprize decât credem Va recomand sa fiti prieteni, atât si nimic mai mult. În momentele în care va vedeti încercati sa nu va sarutati, sa nu va atingeti intim. Trebuie sa va dezobisnuiti sa faceti aceste lucruri mecanic. Daca ai sa fi atenta ai sa observi ca de multe ori faceti unele lucruri din obisnuinta.
Va recomand sa iesiti mai des cu prietenii, încercati sa va distrati, trebuie sa calmati sufletul. Trebuie sa fiti amândoi linistiti, numai atunci relatia poate reîncepe. Dar înainte de toate astea pentru a fi linistiti trebuie sa va vorbiti clar, sa  va spuneti sentimentele si dorintele, daca relatia voastra nu merge trebuie sa stiti cine sau ce este de vina. Daca începeti o discutie trebuie sa o si terminati, nu îmi spune ca nu aveti timp pentru voi! Atâta timp cât nu stiti EXACT ce se întâmpla si de ce, situatia voastra va stagna si sansele sa fie bine se diminueaza. Viata merge înainte, oricând unul din voi poate întâlni pe altcineva de care sa se îndragosteasca, atunci va fi târziu. Vorbiti-va! Clar si rational. Tocmai pentru ca pretinzi ca îl iubesti si te iubeste trebuie sa rezolvati aceasta problema. Solutia nu e la noi, noi avem doar cuvinte pe care le asternem pe hârtia virtuala cu sperata ca va vor ajuta. Solutia e în mâinile voastre! La 19 anisori (cât am dedus ca ai din mesajul tau) nu mai esti un copil! Nu astepta ajutorul "celor mari", cine zice ca ei chiar stiu cum e mai bine?! Gândeste rational, încearca sa lasi iubirea deoparte si cu minetea si sufletul limpede încearca sa realizezi ce lipseste relatiei voastre.
Îti doresc sa-ti fie bine.

P.S. Nu confundati iubirea cu atractia fizica.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

30 Noiembrie, 2004, 09:23:03 p.m.
Răspuns #8

buburuza

:)buna J.S si mersi mult pentru tot.voi tine cont de aceste pareri si sfaturi deoarece mi-am dat seama ca ai mare dreptate.voi incerca sa discut cu el despre noi doi,poate intr-o zi imi voi face curaj si il voi pune sa citeasca aceste randuri.nu stiu sigur ce voi face,sau mai bine zis cum voi incepe aceasta discutie dar sper sa fie bine.pana atunci va multumesc tuturor ca sunte-ti alaturi de mine si incercati sa ma ajutati.acum sincer ma bucur ca am dat peste aceasta adresa.sa auzim numai de bine si sa fii iubit.te pupic,buburuza.

30 Noiembrie, 2004, 09:34:40 p.m.
Răspuns #9

buburuza

buna black_angel!iti multumesc ca mi-ai scris parerea ta si mi-ai  dat sfaturi.am ramas uimita cand am realizat ca mai sunt persoane in situatia mea.ma intristat putin povestea ta si ma facut sa ma gandesc la faptul ca a-si putea ajunge si eu in aceiasi situatie.sunt convinsa ca nu mi-ar fi bine,nici tie nu-ti este bine si am o intrebare pentru tine:nu ai putea sa te intorci inapoi in tara?poate ca ti-ar fi mai bine aici,dupa cum si tu spui,dar nu pot comenta atata timp cat nu stiu ce anume te tine acolo si de ce nu ai putea sa te intorci inapoi in locul pe care il iubesti.mersi mult pentru randurile scrise si sper sa-ti fie mai bine acolo.sa auzim numai de bine despre tine si sa fii iubita cu adevarat.te pupici si ai mare grija de tine,de sufletul tau.

01 Decembrie, 2004, 04:59:36 a.m.
Răspuns #10

Black_Angel

Draga buburuza, eu in tara nu pot sa ma mai intorc, ptr ca sunt aici cu familia, si parintii mei si fratele meu au venit aici numa ptr mine, ptr viitorul meu,ptr ca mi-am dat si eu seama ce pot realiza aici, mult mai multe decat in Romania, desi Romania va fi mereu casa mea...Imi este greu aici, f greu, nu cred ca poti sa ma intelegi, nu poti sa-ti imaginezi cum este o zi de a mea, dar lupt ptr viitorul meu, ptr ceea ce vreau sa fiu...eu sper ca vara viitoare sa vin in vizita in Romania. Oricum si aici se vor schimba multe, ptr ca eu sunt doar la inceput si mai am timp sa cunosc si aici multe persoane, desi persoanele de aici sunt diferite de cele cu care eram eu obisnuita, iar la scoala la fel.....scoala este ca in filme .... elevi populari,si elevi care sunt ignorati de ceilalti.....
  Am sa citesc in continuare ce ti se va intampla,si sper sa citesc numa de bine....Iti urez succes....papa
Black_Angel

03 Decembrie, 2004, 04:45:13 p.m.
Răspuns #11

buburuza

mersi pentru tot black_angel si sper sa-ti fie bine acolo.eu sunt aici si desi am promis acum cateva zile ca voi discuta cu el despre tot ce acum ma doare,nu am facut acest pas deoarece nu am curajul necesar.ma oftic ca-n fata voastra prind curaj si cand trebuie sa vorbesc cu el m-am pierdut.mi-e frica de un raspuns negativ,mi-e frica de ceea ce-mi va spune.desi simt ca nu-i sunt indiferenta,mi-e frica ca poate ma insel si el nu va ezita sa-mi arate acest lucru.de cateva zile visez intr-una la zilele in care eram impreuna,am inceput sa dezgolesc trecutul si acest lucru nu stiu cat de bine este,nu ma pot abtine sa nu visez la el.aseara imi imaginam cum totul revine la normal si el este dinou langa mine.m-am simtit dinou fericita cu adevarat.mi-e frica ca daca voi deschide discutia despre noi,voi pierde aceste vise,voi pierde singurele momente in care simt cu adevarat ca sunt fericita.la un moment dat ma voi trezi din aceasta continua visare,dar aceasta trezire nu vreau sa fie brusca si sa doara prea tare.oricum trebuie sa fac ceva si sa discut cu el pana de sarbatori.te pupici atat pe tine cat si pe cei care vor citi aceste randuri.