11 Octombrie, 2025, 07:58:54 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Subiect pentru saptamana 14-21 Noiembrie  (Citit de 5799 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Noiembrie, 2004, 10:10:28 p.m.
Citit de 5799 ori

DIANA

Vizitator
Am consultat lista AL'Xandrei si am ales: Ce te face nefericit?.  Despre asta as vrea sa scriem saptamana asta.
Sa incep eu, asa ca sa sparg gheata? Ok.

Pe mine ma face nefericita suferinta celor din jur, rautatea oamenilor;
sufar ingrozitor cand nu reusesc sa ma fac inteleasa; superficialitatea ma termina; meschinaria, fatarnicia, mandria care depaseste limitele unui bun simt general ma scarbesc; minciuna nejustificata ma rascoleste.
Si daca imi mai amintesc, va mai spun. ;)
Pe voi ce va face nefericiti?
« Ultima Modificare: 21 Noiembrie, 2004, 06:43:19 p.m. de DIANA »

15 Noiembrie, 2004, 10:52:59 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

sa-mi vad iubitul nefericit, sau suferind din diferite motive si sa nu pot face nimic sa-l ajut...sa vad copii orfani pe strazi...batrani cersetori...
ma afecteaza rautatea oamenilor din jur, egoismul, ideea de a face totul ca sa le fie lor bine, in ideea "scopul scuza mijloacele"...
ma afecteaza nesiguranta...frica de viitor...teama de ce va fi, ca poate va fi ceva rau...(asta e o paranoia de care sufar...un stres continuu dat de frica zilei de maine)
dar lucrez la aceste "rele"...le combat...pentru ca ma face fericita sa aduc un zambet pe chipul prietenului atunci cand e trist, ma face fericita sa ofer o paine unui muritor de foame, ma face fericita sa adorm cu zambetul pe buze gandindu-ma la ziua de maine...
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Noiembrie, 2004, 02:46:21 a.m.
Răspuns #2

`Blue`

Vizitator
Ce ma face nefericit? Atunci cand stau si nu pot face nimik, si totul se duce de rapa.. stau parca paralizat.. asta se intampal foarte rar iar atunci cand se intampla e grav.. pentru ca mi e mi se intampla rar sa ma las in vois sortii, am fost objnuit sa lupt pentru orice, nu imi place minciuna.. asta ma face furios si nefericit , dar cel mai nefericit sunt atunci cand stiu ca iubirea mea sufera iar eu nu pot face nimik... ce bine ma simt atunci cand reusesc sa fur un zambet de la iubirea mea cu toate ca stiu ca e doar pentru o fractiune de secunda....

17 Noiembrie, 2004, 11:21:54 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Noiembrie trist oglindit in irisi caprui
Gandul cochilie ... il umple nisipul sticlos ...
Mana ta - mangaind alt obraz.
Fantanile adormite in ciuturi sparte la raspantii de drum.
Petalele de zarzar incolacite in dans alb de risipire tarzie.
Pasul tau - totdeauna intors.
Fulgul de nea topit de mana intinsa spre a avea.
Dansul nebun - amintire-n amurg.
Tristă, dureroasă dependenta de ieri...
Scrisul tau marunt... neterminat in silabe uitate.

Mi se pare mie sau lumea a uitat ca tema de casa este subcategorie a "Poezii de dragoste"?

PS. Mandria, ipocrizia, meschinaria si alte "ia" pe mine nu ma fac nefericita. Nu le las. Ma dezgusta numai.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Noiembrie, 2004, 01:42:57 a.m.
Răspuns #4

jucatorul

Un curcubeu stalcit,
O inima de piatra,
Un suflet chinuit,
... o falsa arta.

I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

21 Noiembrie, 2004, 05:40:29 p.m.
Răspuns #5

AL`Xandra

Vizitator
Citat
Am consultat lista Al'Xandrei si am ales: Ce te face nefericit?.  Despre asta as vrea sa scriem saptamana asta.

___ Strigatul Mut ___

Ce este " Strigatul De Mut " despre care incerc sa vorbesc aici?
E destul de greu sa intelegeti, daca nu ati strigat niciodata de pe marginea unei prapastii si nu ati auzit cum va raspunde decat ecoul...
Strigatul de mut... e strigatul acelor oameni are au nevoie de ajutor, dar nu o spun. Si trebuie sa vezi durerea in ochii lor, sa o simti in tremuratul buzelor lor...
Si atunci cand, si daca, mai ales, reusesti asta, vei auzi atat de tare strigatul lor de ajutor, incat iti vei pune mainile la urechi!
E dureros sa asculti "strigatul de mut"... si numai persoanele deosebite, numai cei care cred o pot face... doar ei aud, doar ei asculta strigatul acesta.
Si, pe cat te doare sa asculti pana la capat, pe atat te doare daca nu o faci, daca intorci spatele, fara sa intinzi mana si sa-l scoti pe omul respectiv din bezna in care se afla...
Nu aveti idee cata durere strabate din acest strigat... chiar daca persoana rade, chiar daca pare fericita, ochii si buzele cersesc cu disperare ajutor, cersesc cu disperare dragoste...
De ce atat de putini oameni aud acest strigat?
Fiindca e mut. Fiindca sunt surzi. Fiindca nu vor sa auda. Fiindca le e teama, fiindca le e greu sau fiindca si ei, la randul lor, striga de pe marginea prapastiei si nu le raspunde decat ecoul...