10 Octombrie, 2025, 01:35:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce scriem pe acest site?  (Citit de 18785 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Martie, 2005, 08:37:46 a.m.
Răspuns #15

Lorelei

;)  M-am facut mica mititica si am rosit.   ;D ;D

Si acum - celorlalti: de ce scrieti pe acest site? mm?
« Ultima Modificare: 04 Martie, 2005, 08:40:50 a.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Martie, 2005, 11:39:58 p.m.
Răspuns #16

George Ene

N-ai pentru ce să roşeşti, Lorelei!
Dimpotrivă, eu zic să fii mândră pentru că prin tine am renăscut ca poet - în momentul în care ţi-am citit poemele, m-am ambiţionat să revin la a scrie, că aproape renunţasem. 
...Suntem toţi ca nişte fraţi. Buni, răi, ăştia suntem. Principalul e să fim sinceri unii cu alţii, să  ne ajutăm pe cât ne stă în putinţă, dar mai ales să nu ne jignim.
Ai întrebat pentru ce scriem pe acest site. Pentru că, probabil, ne-am obişnuit unii cu alţii, pentru că simţim că e foarte lejer aici, între noi, că e o atmosferă propice creaţiei - în fond toţi pot posta, fără restricţii. Unii ştiu s-o facă mai bine, dată fiind experienţa acumulată, dar şi datorită lucrului necurmat, intens, cu ei înşişi. Mai tinerii noştri prieteni au, de-acum, o oarecare viziune asupra a ceea ce putem şi ştim. Important e să ni-i facem aliaţi, iar ei să aibă încredere în noi. Nu credeţi, dragilor?
« Ultima Modificare: 05 Martie, 2005, 12:05:52 a.m. de geophilos »
E cantu dinoscitur avis

05 Martie, 2005, 12:37:23 a.m.
Răspuns #17

Bke

Vizitator
Cred ca daca ne-am intalni toti fata in fata ar fi altceva.Cand scrii pe un site si nimeni nu ti-e cunoscut, este  mult mai usor sa fii foarte deschis.... parerea mea

09 Septembrie, 2005, 11:54:39 p.m.
Răspuns #18

Evangeline

Am intrat pe acest site din greseala si am citit cateva topicuri-m-au impresionat pentru ca am gasit raspunsuri la intrebarile mele si sincera sa fiu nu ma asteptam sa le gasesc pe un site. Imi place aici...pot vorbi deschis despre problemele mele. Aici nimeni nu ma cunoaste si in plus am primit mult ajutor din partea membrilor. De aceea vreau si eu sa ajut pe cei care sufera cu un sfat, cu o vorba buna si mai ales cu multa dragoste. Ceea ce fac e din dragoste pentru acest site, pentru voi-cei care ati fost aici si mi-ati intins o mana de ajutor :)

Traiasca LOVETIME!  :-* :-* :-*
Never, never quit!

10 Septembrie, 2005, 09:52:26 p.m.
Răspuns #19

charlie

am intrat, am vazut, mi-a placut, m-am inregistat, si acum uite-ma aici   :D
You believe but what you see
You receive but what you give

11 Noiembrie, 2005, 02:30:17 p.m.
Răspuns #20

digitty

Scriu pe acest site pentru ca imi place sa-mi spun parerile despre orice exista pe lumea asta.(daca am cate o parere pentru orice)...Am intrat cautand poezii de dragoste...si am gasit chiar mai mult decat ma asteptam...este foarte interesant.Accept orice imi poate largi orizontul cunoasterii,mai ales ca am vazut ca toti sunteti mai mari decat mine(si bineinteles mai maturi).vreau sa stiu cum gandesc ceilalti.Aici pot gasi argumente pro si contra la multe lucruri care ma preocupa...
Si ar mai fi...ma simt mult mai in siguranta cand nu ma cunoaste nimeni...ma stie doar din poza si din gandurile pe care le scriu pe acest forum...imi este mult mai usor sa ma deschid...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

19 Decembrie, 2005, 11:48:36 p.m.
Răspuns #21

ONLY DESIRE

Cred ca ne e teama sa nu fim judecati pentru greselile noastre!Aici nimeni nu te judeca,nimeni nu te lauda fara motiv...penru ca nu ar avea nimic de castigat!aici nu poti decat sa fii prietenul celorlanti pentru ca nu ai nimic  de pierdut,nici un interes....nici un scop ascuns!Persoanele cunoscute noua nu pot fi obiective in totalitate...de teama fie sa nu ne raneasca fie din invidie(unele).
E imposibil avand posibilitatea de a comunica cu atat de multe persoane sa nu inveti ceva in fiecare zi!.....Si intr-adevar am observat ca utilizatorii acestui site sunt foarte inteligenti si binevoitori....sper sa fiu si eu ac voi intr-o zi ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Decembrie, 2005, 07:32:22 a.m.
Răspuns #22

sunshine

Cautam informatii despre zarzar, am vazut forumul si am zambit.Dumnezeu mi-a spus: iata, nu mai esti singura.
   Eu scriu aici pt ca ma asculta cineva, ma intelege (poate) cineva, primesc sfaturi ,am pt ce sa astept cu nerabdare ziua urmatoare, ma gandesc seara la ce raspunsuri pot primi, astept .....nu pot sa va spun, mi-e frica.
   Tare bine ati gandit, baieti, cand ati infiintat acet site.Nici nu stiti cat de multa nevoie aveam de voi! Lacrimile se opresc, incet ,incet , zambetul invie pe buze cand citesc ce scrieti, voi toti sunteti minunati! VA IUBESC!(doar stiti cata iubire am de daruit)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Decembrie, 2005, 09:46:41 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia

Eu am gasit acest site...cautand pe google ceva despre poezii de dragoste :) si proza. Prima poezie pe care am citit-o a fost a lui Lorelei si am simtit ceva magic...am ramas sa citesc printre randuri...m-am oprit la multe topicuri...mi s-au umplut ochii de lacrimi, de visare si bucurie...am fost fericita ca existati!!! M-am bucurat sa vad suflete care nu cunosc superficialitatea...suflete frumoase, vesele, suflete pline de bunatate si putere...si..am ramas!
Dupa cum am zis si in topicul nou veniti..."in tot drumul meu am cautat oameni...oamenii carora sa nu le fie teama sa rada, sa nu le fie teama sa planga, sa nu le fie teamasa se bucure, sa nu le fie teama sa fie tristi...oameni care sa stie ce inseamna sa viseze si sa nu le fie teama de vise si de momentele in care s-ar putea trezi...", iar aici am gasit astfel de oameni...si..va multumesc pentru ca existati atat de frumos!!!  :-*

Am ramas si pentru ca as vrea sa plang si sa rad alaturi de voi...sa visez...sa astept...sa primesc...sa daruiesc...si sa stiu ca cineva undeva ma asteapta...e tare frumos acest sentiment! Am oameni minunati langa mine si am un inger...deosebit..ce pot astepta de la viata?...off...

30 Decembrie, 2005, 04:26:00 p.m.
Răspuns #24

Strumfita

Si eu am gasit acest site la fel ca si Lady Allia .. cautand pe google poezii de dragoste ..  :)
  Am gasit acest site .. si m-am oprit sa citesc si nu regret acest lucru . Voi ati fost singurii care m-ati inteles . Am cautat prieteni care sa ma inteleaga si care sa ma ajute sa trec peste greutati .. si asta am gasit .  ::)
  Va iubesc ..  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

24 Ianuarie, 2006, 02:24:34 a.m.
Răspuns #25

kuk

Mda... Minunate  puncte de vedere si inca mai minunate istorii... In majoritate legate de una si aceeasi tema... Super, numai ca nu s-a intimplat chiar asa cu mine. Serios e un paradox... eu ma pregateam de examen sau bine spus o lucrare de an si avind ceva neclaritati am dat si eu search la obiectul cautat si am dat de voi, adica de o mica poveste care ma facut lat... Eram frapat putsin caci avea niste secvente legate de starea unuia care se chinuia la o lucrare de an la acelasi obiect si  la aceeasi tema ca a mea. Stiti  citeam pasajul dat ca pe un banc... Apoi am mai citit cite ceva din arhive, m-a impresionat. Ce sa va spun, sunt si lucruri interesante aici...
Mirrors of mourning, nothing else
Blinded by grief they are...everyone
Awaitin' your final way
Watchin' the frozen pit and see
We've lost reality

12 Februarie, 2006, 02:16:53 a.m.
Răspuns #26

Do4Love

Pai pt simplu fapt ca vroiam doar un schimb pareri...sa stiu daca aberez sau pur si sumplu am dreptate

12 Februarie, 2006, 10:45:04 a.m.
Răspuns #27

desdemona

Doar pentru atat?Poate cu timpul iti vei schimba parerea..si vei posta pentru multe alte lucruri.Noi asteptam ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Februarie, 2006, 10:27:45 a.m.
Răspuns #28

anda

Scriem ca sa ne citim gandurile...

25 Februarie, 2006, 10:34:29 a.m.
Răspuns #29

Rudy Valentino

Desi nu ma intereseaza absolut deloc ce se discuta pe site(cu exceptia comentariilor referitoare la persoana mea sacrosancta!) postez in continuare pentru publicitate si pentru racolarea de noi si noi fane! 8)

IAGO