05 Noiembrie, 2025, 10:34:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce ne-am ales aceste pseudonime?  (Citit de 36865 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Martie, 2005, 10:24:03 p.m.
Răspuns #30

|ngerMorT

Hmmm...o sa incerc sa nu iau personal "atacurile" tale geophilos...Dar...ce te nemultumeste la nickul meu? sau la nickul "FiulPloii"? inteleg ce te-ar nemultumi la paduchiosul si la alte exemple cum ar fi cele date de diana...Daca nu poti rumega "atacul meu la seriozitate"...atunci mesteca altceva. Daca nickul meu iti agreseaza privirea,a tunci priveste in alta parte. Daca ale mele nu-ti plac...nu le citi.
Nu astept raspuns din partea ta pentru ca nu o sa-mi bagi textul in seama. Nici nu e nevoie...
Daca se va adauga un nou randulet in regulament incare se vor interzice nickurile de un anumit fel...ok...atunci asa sa fie...imi va fi sters contul...imi voi lua ramas bun...si nu voi mai ataca seriozitatea unora.
Cand a fost scandalul cu folosirea...de fapt nonfolosirea "sh", "tz" si restul, am accept ideea. Am inteles, si sunt perfect de acord ca nu toata lumea poate intelege limbajul acela...si nici profilul siteului nu promova felul asta de a vorbi.
Nickul insa reprezinta fiecare persoana in parte...si practic a impui unei persoane sa nu aiab un nick anume, insemana ingradirea libertatii persoanel...sa ne-ntelegem, nu sunt de acord ca nickul sa iaba cuvinte obscene sau chestii de genul asta...Dar daca cineva vrea sa aiba pana si nickul "PDChiosu" il are pe propria-i responsabilitate...pentru ca lumea isi formeasa o oarece prima impresie cand ii vede nickul. Daca el considera ca nickul paduchiosu il reprezinta...atunci e treaba lui.

Nu vreau sa comentez prea mult...o sa atrag iar multe critici asupra mea...Dar unele atitudini ofensative imi displac total.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

03 Martie, 2005, 10:43:35 p.m.
Răspuns #31

viulian

Administrator
Sunt de parerea Dianei in ceea ce priveste alegerea nickurilor, totusi dezabrob etalonarea lor drept prostesti.. Este un site al sentimentelor, fiecare alege ce il descrie cel mai bine, ori ce ii mai descrie starea sufleteasca..

03 Martie, 2005, 10:58:26 p.m.
Răspuns #32

George Ene

Dragă Iulian, n-am nimic cu nimeni, însă dă-mi voie să nu cunosc, deci să nu-i bag în seamă pe cei care nu-şi declină, cât de cât identitatea. Uite, eu pot să-ţi spun ţie, dragă Iulian, dar lui X-ploziv nu prea pot să-i zic aşa, că par tâmpit. Şi-atunci, te întreb eu: unde mai poate fi apropierea dintre noi, pe un asemenea site al iubirii, când pe unul îl cheamă... "ÎngerMorT"?
E cantu dinoscitur avis

03 Martie, 2005, 11:06:29 p.m.
Răspuns #33

Lorelei

George, aici n-ai dreptate. IngerMort e o minune de fata, sensibila si desteapta si care (poate n-ai citit tot ce s-a scris aici) si-a si justificat optiunea pentru numele ales. Ca alegi sa nu-i citesti mesajele - asta e alegerea ta - eu aleg sa i le citesc, si inca cu mult drag. E adevarat ca unele nume sunt mai ciudate, dar daca tu alegi sa-ti dezvalui identitatea nu inseamna ca toata lumea vrea sa o faca. Aveti si tu si Diana dreptate pe undeva, dar numai pe undeva. Pana la urma numele nu au nimic obscen sau deplasat si fiecare e liber sa-si spuna cum crede de cuviinta.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Martie, 2005, 11:16:05 p.m.
Răspuns #34

viulian

Administrator
Da, e o poveste lunga legata de anonimitate. Nu exista libertate in exprimare fara dreptul la anonimitate..

(E greu de judecat cum, ideea este insa ca daca e sa calci pe picioare pe cineva mai puternic decat esti tu, atunci risti sa fii gasit si sa o patesti - vezi de exemplu ziaristii care sapau dupa diverse persoane importante, dar care erau deranjate de insistenta lor). Trebuie musai sa fii "politically correct" iar asta inseamna ca exprimarea e slefuita => pa pa libertate..

03 Martie, 2005, 11:19:48 p.m.
Răspuns #35

DIANA

Vizitator
Cazul lui IngerMort e cumva unul fericit. In spatele nick-ului se ascunde, intr-adevar, o fata minunata. Dar va aduceti aminte ce reactii a starnit cand a venit pe forum prima data? Si nu se poate spune ca acele reactii erau char subiective. Si poate fi cazul multora din cei care ai nick-uri "ciudate" (sa le spun asa), dar daca tot apartin unor persoane sensibile, pline de iubire, romantice, cu un caracter frumos, cu alte cuvinte, ma intreb de ce numele cu care aleg sa apara pe forum nu poate sa oglindeasca acelasi lucru? E o parere. Imi asum, din nou, riscul de a fi subiectiva. Insa gandurile astea ma preocupa si mi s-ar fi parut nedrept sa nu vi le impartasesc. Apar zilnic noi utilizatori si cu nick-uri din cele mai ciudate. Ar fi politicos sa ne spuna fiecare de ce si-a ales un nume sau altul.
Eu sper sa nu se trasforme aceasta discutie intr-un conflict de orgolii. Adevarul e undeva la mijloc.  :)
« Ultima Modificare: 03 Martie, 2005, 11:22:16 p.m. de DIANA »

04 Martie, 2005, 01:03:32 a.m.
Răspuns #36

George Ene

Să ştiţi că adineaori i-am trimis un mail fetei minunate care e ÎngerDulce - că eu aşa-i voi spune de-acum încolo, rugând-o şi pe ea să-şi schimbe astfel nick-ul, fiindu-i naş la o adică, dacă mă vrea, să-mi trăiască fina!
…Până la urmă Iulian are dreptate: fiecare numească-se cum vrea, treabă să facă, să ne încânte prin ceea ce postează!
Numai că, vedeţi dragilor, unii, care-şi iau asemenea prenume de… uz electronic, o fac şi în ideea (profund jignitoare) de a ne da cu tifla, cum mi-a făcut mie unul Kalu:  a dat în mine cu injurii, după care a roit-o ca ultimul om. Ei, cum e cu asemenea… "oameni"? Când zic că e bine ca omul să-şi declare identitatea, n-o fac din vreo toană, ci pentru că aşa mi se pare corect, potrivit cutumei: respectă-mă ca să te respect!
Mai mult decât atât: vă rog, stimaţi autori şi coordonatori ai site-lui, cereţi-le şi unele date suplimentare tuturor acelora care vor să intre pe site. Fiţi siguri că vă veţi convinge de necesitatea unor asemenea date suplimentare, fiindu-vă utile în orice eventuală neplăcere cu unii dintre aceştia (intruşi - să nu le zic altfel - că, din păcate, lumea-i plină de fel de fel de nebuni!)…
E cantu dinoscitur avis

05 Martie, 2005, 12:35:05 a.m.
Răspuns #37

Bke

Vizitator
da am citit mailul." unde mai poate fi apropierea dintre noi, pe un asemenea site al iubirii, când pe unul îl cheamă... "ÎngerMorT"?".Poate pe mine inrealitate ma cheama Moartea Ionut, asta inseamna ca nu am ce cauta in randul celor iubiti?Poate sa ma cheme si Satan, ce legatura are nickname-ul cu site-ul?

05 Martie, 2005, 07:02:21 p.m.
Răspuns #38

George Ene

Dragă Bikă (Uite că-mi e greu să-ţi zic Bke, de aceea mi-am permis să-ţi modific puţin nick-ul, cu buna-intenţie de a mi te apropia - ca prieten ce-aş vea să-mi fii şi să-ţi fiu - spre a mă face înţeles de către tine, dar şi ca tu să mă înţelegi),
Aşadar, dragule,
Eu, personal, n-am nimic cu nimeni. Dar dacă cei care postează pe acest site vor să fie respectaţi, eu zic că prima condiţie ar cam fi să ne respecte (ei) printr-o prezentare civilizată, serioasă, pe care, cel puţin eu - dar nu numai eu - o pretind de pe poziţia de om ceva mai în vârstă decât mulţi alţii (deşi până la urmă vârsta n-ar fi un criteriu în acest caz - atâta timp cât eu îţi zic ţie, iată, dragă Bikă).
Şi totuşi, de ce zic că e omeneşte, şi propun să ne numim… ceva mai serios? Pentru că dacă vei posta cu adevărat pe acest site - extrem de primitor - vei vedea că sunt unii colegi care iau foarte în serios cea ce scriu confraţii şi le oferă din toată inima lor unele sfaturi demne de toată aprecierea, ca după aceea respectivul (respectivii), la adăpostul unui (unor) pseudonime din acestea (insolite, ca să nu le zic prosteşti), să le  trântească câte o obrăznicie cruntă, iar după aceea să dispară (sau, sesizaţi, moderatorii să-i excludă). Or, a-ţi lua un… "nick cât de cât onorabil", ar fi un semn că prezinţi din start garanţia că eşti serios, şi că te (auto)obligi să fii serios.
Ei, dar ca să n-o mai lungesc, te invit să dai o fuguţă la adresa www.poezie.ro şi-ai să vezi că acolo nu eşti primit să postezi dacă-ţi zici "Zâna Bună" ori "Cipcirip" (scrie asta chiar în Regulamant!), pentru că nu vei intra în vecii vecilor în acel site de poezie. Nu-ţi mai spun că fiecărui membru i se cer mai toate datele biografice (data şi locul naşterii, studii, ocupaţia şi locul de muncă), localitatea de unde e, nr de telefon - la fel cum se cer toate aceste date dacă vrei să fii membru în formurile www.filosofieonline.ro ori la www.fotomagazin.ro. (unde sunt membru plin, cu vechi state de activitate).
…În sfârşit, află că ceea ce a scris ÎngerMorT îmi place, dar numele cu care se prezintă mă îngrozeşte. Şi, crede-mă, că prin ceea ce fac văd moartea (altora) zilnic, şi ştiu că nu există nici un fel de îngeri, cu atât mai puţin îngeri morţi, dar nu asta e important, că faptul că nu mi se pare demn de o fată, care are numai 17 ani, să-şi zică aşa, numai ca să fie ea "mai altfel" (mai şocantă!) decât noi.
Restul ar cam fi tăcere din partea-mi, că nu ştiu de ce dar simt că-mi bat gura degeaba.
E cantu dinoscitur avis

05 Martie, 2005, 10:04:47 p.m.
Răspuns #39

Bke

Vizitator
Nu cunosc nici un bika.Bke = Black Eagle.Nu esti Dumnezeu sau tata ca sa imi modifici nickul din pacate...poti avea si 60 de ani multi inainte asta nu inseamna mare lucru... Aici nu ne aflam pe www.poezie.ro sau mai stiu eu ce site-uri... asta e lovetime.ro ... si fiecare isi alege un nick asa cum ii place lui, daca aveam un nick in genul "geophilos e [....]" mai intelegeam dar asa ... na... .Cat despre ingermort... e treaba ei daca vrea sa fie ingerinsangerat sau ingerderbedeu sau ce inger vrea ea... daca mai continui sa imi zici Bika iti voi spune Pedophilos... so... vezi-ti de treaba
o zi cat se poate de buna :D

viulian: am editat ca sa curat postul de cuvinte grele..
« Ultima Modificare: 05 Martie, 2005, 11:06:57 p.m. de viulian »

05 Martie, 2005, 11:06:27 p.m.
Răspuns #40

viulian

Administrator
Mai oameni buni :) va rog frumos sa nu va mai luati de nickurile celorlalti.. Topicul initial este despre alegerea nickului, si nu despre blamarea lui  ;D (asa ca daca s-ar putea fara poezii despre nickuri, fara parodieri, ar fi mai placut de convietuit).

06 Martie, 2005, 12:00:36 p.m.
Răspuns #41

Bke

Vizitator
Ce dragut.Asa ziceam si eu.Go Viulian:D

07 Martie, 2005, 06:17:14 p.m.
Răspuns #42

George Ene

Dragă Bke,
Îmi pare rău că nu m-ai înţeles şi mai ales că te-ai supărat.
La 35 de ani ai mei nu sunt de 60, cu toate că mă aflu mai aproape de ei decât tine.
Oricum, în infinitul care ne-mpresoară suntem dintotdeauna egali în viaţă ca şi-n moarte.
Cât despre LoveTime, "Timpul Iubirii" începe din prima zi şi se încheie în ultima zi a vieţii oricăruia dintre noi. Aşadar, nu doar tinerii de 19 ani au dreptul la acest LoveTime, ci şi tinerii de 99.
…"Geophilos" vine de la George Filosescu, cel ce sunt în calitate de om îndrăgostit de cultură, dar şi de medic chirurgie internă ce mă aflu în Enciclopedia Medicinii Universale, apărută anul trecut la New York - care-mi consemnează numele (şi prenumele) pe locul al 36-lea din 100 de medici ai momentului din România, întrucât în perioada de când practic chirurgia n-am avut nici un pacient decedat în operatoriu sau în postoperatoriu (UME vol. 2, pag. 1062). Mai află că până să apari tu eram fericit că după chinul muncii din spital (deci şi din gărzi) îmi găsisem refugiu aici, pe site, în poezie, unde publicam chiar şi nopţile, după orele 3 şi 4, căci după şocurile de peste zi nu mai puteam să adorm…
Cu prilejul aceasta vreau să le mulţumesc partenerelor mele de versuri: Diana, Semiramis, Alexia, Clara, Rebecka şi nu-n ultimul rând fetei de aur numită Lorelei.
Mă opresc aici. Mai mult n-a fost să fie din cauza obrăzniei tale impardonabile. Căci, să fie clar, eu n-am vrut să te supăr, dar tu m-ai supărat zicându-mi… pedofil. Să-ţi fie ruşine! În fine, poate voi auzi şi eu despre tine, CEL REAL, nu cel inventat de echipă.
Vă doresc tuturor numai bine şi să fiţi sănătoşi!
E cantu dinoscitur avis

07 Martie, 2005, 10:41:49 p.m.
Răspuns #43

Bke

Vizitator
Pai bravo daca esti medic, multi inainte daca ai 35 de ani.. ce pot sa iti zic..?Imi pare rau ca dupa ce ti-ai gasit un refugiu aici, am venit eu Bke si ti-am stricat totul... ok iti place si cultura... nu prea inteleg de ce mi-ai dat aceste detalii... la mine Bke vine de la Black eagle si chiar nu imi place ca cineva sa imi modifice numele dupa placul lui... pedofilos era un exemplu, se pare ca nu ai prea inteles lucrul asta, poate e si vina mea ca nu m-am exprimat prea clar... nu prea inteleg " În fine, poate voi auzi şi eu despre tine, CEL REAL, nu cel inventat de echipă"? Te referi la numele meu?Daca esti asa curios, ma numesc Ionescu Andrei-Alexandru... .Nu inteleg de ce mi-ai zis cati ani ai, daca ai vrut sa imi arati ca esti mai experimentat ca mine... da in anumite domenii da in altele nu... imi pare rau inca o data ca te-am suparat

08 Martie, 2005, 10:02:01 a.m.
Răspuns #44

Iosif

Of Doamne...
S-a notat. Fiecare si-a cerut scuze si gata. La urma urmei, ce conteaza numele? Multi oameni de treaba sunt judecati dupa nume. Nu mi se pare cinstit.
Eu folosesc J.S. care, am mai zis si in alta parte, sunt initialele numelui meu. Inainte obisnuiam sa folosesc Delacroix, care vine (este) de la numele pictorului francez. De asemenea obisnuiesc sa folosesc si nume mai ciudate de genul xmsmmgrs (vezi ID-ul Yahoo) din simplul motiv ca nu vreau sa stau trei ore sa gasesc un nume disponibil.

P.S. Aparentele pot fi insaletoare
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.