10 Octombrie, 2025, 05:45:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mi-e teama...  (Citit de 12511 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Noiembrie, 2004, 03:03:38 a.m.
Citit de 12511 ori

DIANA

Vizitator
Care sunt temerile voastre? Ce credeti ca nu ati suporta sa vi se intample? De ce anume va feriti? Si, de ce nu, care ar fi solutia pentru a nu va mai teme?
Un subiect despre teama. Aveti curaj sa raspundeti? ;)

19 Noiembrie, 2004, 01:23:54 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
eu una, am o singura temere: de faptul cum o sa mor. nu mi-e frica de moarte, numai ca imi e frica sa nu mor bolnava, suferind. mi-e frica de durerea fizica enorm, neavand toleranta nici psihic nici fizic.
temeri gen "fear dot com" nu posed.
tie DIANA de ce iti e teama?  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Noiembrie, 2004, 03:48:51 p.m.
Răspuns #2

DIANA

Vizitator
 :) Marutrisesc, m-am gandit destul de mult la acest subiect. Eu am mai multe temeri in viata
Cred ca cel mai teama imi este de esecuri. Desi au fost cateva in viata mea, cred ca inca nu am invatat sa pierd.
Apoi, mi-e teama ca nu sunt destul de buna in ceea ce fac. Duc o lupta permanenta, aproape obsesiva cu mine insami pe acest plan. Si sunt intotdeauna nemultumita de propria-mi persoana si de ceea ce reusesc sa fac.
Remediul pentru temerile mele? Mai multa intelepciune si credinta. Si lupt sa le obtin.  :)

19 Noiembrie, 2004, 04:14:51 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
DIANA
nu trebuie sa inveti sa pierzi, ci sa inveti din esecurile tale, sa nu le mai repeti. poate ca ai avut greseli, esec este un cuvant greu si cred ca esti prea dura cu tine (banuiesc ca esti tanara si in consecinta ai toata viata inainte). faptul ca esti in permanenta in lupta cu tine insati nu este bine, asta nu poate face decat sa te indeparteze de tine, sa te faca sa nu-ti mai fii prietena. si eu cred ca a te simti bine in pielea ta e unul din cele mai importante lucruri. fara a avea incredere in tine, nu vei face nimic cum trebuie. toti trecem prin perioade in care ne simtim mizeri, mai ales daca cineva drag nu ne sustine sau ne spune ceva ce ne face sa pierdem incredrea (mai ales atunci e dureros, ca vine din partea cuiva care ne cunoste bine, deci in opinia noastra are o parere pertinenta). intelpciunea din pacate ne atinge mai tarziu in viata, tineretea ne e ghidata de alte criterii... ;) , iar credinta da, e bine sa avem si sa luptam pentru ea... :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Noiembrie, 2004, 04:25:12 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
Multumesc pentru sfaturi! O sa tin seama de ele, lucru sigur!   :-*

19 Noiembrie, 2004, 11:42:12 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
 Mi-e teama de...
 Paianjeni....
 Singuratate...
 Boala...

În rest, nu mi-e frica de nimic... sunt credincios, n-am a ma teme de moarte...  ;)

20 Noiembrie, 2004, 06:18:36 p.m.
Răspuns #6

armandino

Mie teama de faptul ca la sfarsitul vietii cand am sa trag linie , am sa observ ca au fost unele lucruri pe care le puteam face.

Mie teama ca Dumnezeu v-a dorii sa imi dea o noua sansa, iar eu voi fi la fel de copil sa fac aceleasi greseli.

Mie teama de ceea ce va fii dupa, mai mult decat de ceea ce reprezinta moartea.

Mie teama, pentru ca sunt om si gresesc...

20 Noiembrie, 2004, 10:45:20 p.m.
Răspuns #7

bke

Vizitator
Mie mi-e teama de serpi si extraterestrii:) cum sa scap de acestea? simplu trebuie sa le traiesc, cam greu nu?:p

20 Noiembrie, 2004, 11:21:59 p.m.
Răspuns #8

Lord_Saladin

Vizitator
 De extraterestri n-are de ce sa iti fie teama  :D.
 Aceste OZN-uri care apar au origine terestre, si apartin fie armatelor unor anumite state, fie unor civilizatii ascunse de pe pamant.

O civilizatie avansata de extraterestrii, ajunsa la un grad inalt de dezvoltare materiala si spirituala nu si-ar gasi placerea distrugand sau experimentand pe primitivii pamanteni. ;)

20 Noiembrie, 2004, 11:46:00 p.m.
Răspuns #9

bke

Vizitator
well poate de pe pamant sau de pe alte planete,prea mare universu asta pentru 2 civilizatii nu?:) , problema e ca in usa si alte state prea se pune problema de rapiri? ce suntem noi pentru ei? vaci?si ca bine si rau poate ne fac rau sau bine, dat tot ne e frica... frica e buna pentru om, e ceva normal sa iti fie frica de necunoscut

21 Noiembrie, 2004, 12:31:07 a.m.
Răspuns #10

AL`Xandra

Vizitator
Mi-e teama, Doamne~! ... mi-e atat de teama, dar te-as intreba:

"Nu-i asa, Doamne, ca n-ai facut tot omul dupa chipul si asemanarea ta? Spune-mi ca nu seman cu aia de au venin in priviri, glaspapir pe limba si urechi antifonate... sau, spune-mi ca sunt: cea mai gresita dintre toti gresitii pe care i-ai ratacit pe pamant."

Doamne, Doamne... "Ce lume frumoasa ai putut creea, ce de perfectiuni in jurul neperfectiunii care imi sunt..."

21 Noiembrie, 2004, 12:36:05 a.m.
Răspuns #11

bke

Vizitator
nu, normal ca nu:) pacat nu stim cum a facut "restul"

21 Noiembrie, 2004, 10:27:03 a.m.
Răspuns #12

Goddess

Mi-e teama de mine....Inca nu ma cunosc indeajuns si mi-e teama ca atunci cand voi fi pusa la incercare de catre viata sa  dau gres, sa am esecuri, sa dezamagesc pe cei din jur, sa fac sa sufere lumea...
Mi-e teama de cea care voi fi in viitor.
Prea multe greseli "fara sa vreau" fac in prezent, oare cine ma impinge?Oare chiar nu sunt constienta de ele?Oare chiar nu imi pasa de ceilalti?Sau oare chiar destinul se joaca cu mine? Dar.. lucrul acesta imi provoaca cea m mare teama....
Paianjanii.... extraterestrii... cu astia te poti obisnui, asa cum te obisnuiesti cu durerea.. insa, m-as obisnui vreodata cu ego-ul meu schimbat,jucat de destin?
"Some people are so afraid to die that they never begin to live."
Henry Van Dyke

21 Noiembrie, 2004, 04:42:33 p.m.
Răspuns #13

Lord_Saladin

Vizitator
"Nu-i asa, Doamne, ca n-ai facut tot omul dupa chipul si asemanarea ta? Spune-mi ca nu seman cu aia de au venin in priviri, glaspapir pe limba si urechi antifonate... sau, spune-mi ca sunt: cea mai gresita dintre toti gresitii pe care i-ai ratacit pe pamant."

Dumnezeul nostru este un Dumnezeu bun, si plin de indurare.El nu se uita nici la avere, nici la chip, nici la intelect, ci la inima... Nu va fie teama ca Dumnezeu nu v-ar iubi, ca nu v-ar accepta... Dumnezeu este prietenul oamenilor, si El sufera cel mai mult atunci cand un om alege in viata o cale gresita.... Apropiati-va de el cum v-ati apropia de un Rege, si de un Prieten ;)
 Toti ar trebui sa ne punem mereu o fireasca intrebare fata de noi insine: odata ajunsi in fata lui Dumnezeu, si fiind trasi la raspundere pentru pacatele noastre, cum ne vom simti ? Cum ne vom simti cand Dumnezeu ne va arata cicatricele din maini, si ne va spune ca acolo este rascumpararea pacatelor noastre ?

Bke.... nu e topicul potrivit aici sa vorbim de extraterestri, Dumnezeu vs Stiinta, si altele... daca vrei, poti deschide un topic nou in aceasta sectiune, unde eu, cu cunostiintele-mi limitate, am sa incerc sa te lamuresc cat pot... am citit destul de mult in domeniu.

08 Februarie, 2006, 09:34:52 p.m.
Răspuns #14

Guardian|Angel

mi-e teama de mine insami... nu e dusman mai mare ca propria persoana..si mi-e tare teama de furia lui Dumnezeu!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"