"Nu-i asa, Doamne, ca n-ai facut tot omul dupa chipul si asemanarea ta? Spune-mi ca nu seman cu aia de au venin in priviri, glaspapir pe limba si urechi antifonate... sau, spune-mi ca sunt: cea mai gresita dintre toti gresitii pe care i-ai ratacit pe pamant."
Dumnezeul nostru este un Dumnezeu bun, si plin de indurare.El nu se uita nici la avere, nici la chip, nici la intelect, ci la inima... Nu va fie teama ca Dumnezeu nu v-ar iubi, ca nu v-ar accepta... Dumnezeu este prietenul oamenilor, si El sufera cel mai mult atunci cand un om alege in viata o cale gresita.... Apropiati-va de el cum v-ati apropia de un Rege, si de un Prieten

Toti ar trebui sa ne punem mereu o fireasca intrebare fata de noi insine: odata ajunsi in fata lui Dumnezeu, si fiind trasi la raspundere pentru pacatele noastre, cum ne vom simti ? Cum ne vom simti cand Dumnezeu ne va arata cicatricele din maini, si ne va spune ca acolo este rascumpararea pacatelor noastre ?
Bke.... nu e topicul potrivit aici sa vorbim de extraterestri, Dumnezeu vs Stiinta, si altele... daca vrei, poti deschide un topic nou in aceasta sectiune, unde eu, cu cunostiintele-mi limitate, am sa incerc sa te lamuresc cat pot... am citit destul de mult in domeniu.