10 Octombrie, 2025, 05:55:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cat sa mai pot?  (Citit de 14667 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Decembrie, 2004, 08:09:29 p.m.
Răspuns #15

CLARA

Va multumesc in primul rand tuturor ca mi-ati raspuns....
Situatia nu s-a schimbat...e aceeasi improvizatie de relatie care ma termina efectiv,dar care,pe de alta parte e motivatia mea in toate.
Am avut de curand o discutie in care mi-a zis ca uneori ii e atat de greu sa se abtina sa imi spuna ca ma iubeste..ca de fapt asta e adevarul...ma iubeste,inima lui ma iubeste ,dar creierul lui nu il lasa sa faca mai mult in acest sens.
Dialog intre noi:
EL......:Mi-e atat de greu sa nu iti spun ca te iubesc...pt ca in unele momente chiar simt asta atat de clar....apoi gandesc si imi dau seama ca sunt bolnav de femeia aceea...si in plus...esti prea tanara pt mine.
EU......:E ciudat...pt ca in suferinta mea te inteleg...asa cum eu te iubesc pe tine,asa cum eu as da orice ca sa fii al meu,asa cum eu simt ca viata mea nu are sens fara tine si ca sunt dispusa sa te astept oricat...tot asa simti si tu pt ea....
EL........:Exact....doar ca ai uitat sa spui ca tot asa cum eu nu te merit pe tine...nici ea nu ma merita pe mine....Suntem doi prosti...
EU.......:Vrei sa iti spun ce cred?Am asa o presimtire ca vei suferi mult...mai mult decat crezi iubitule....ea nu va veni...asa simt eu...cel putin nu curand....
EL.........:De unde stii?
EU.........:Simt
EL..........:Asa este...si-a amanat venirea...iar..

Oare mai am o sansa?Nu vreau sa ma amagesc...Saptamana viitoare ma mut de la el..Voi locui singura....O sa am grija sa am mereu ceva de facut..ca sa uit...O sa ma impart intre a merge la facultate si a-mi vedea de cariera mea..abia inceputa....Nu stiu ce va fi...Dar va tin la curent pt ca sfaturile voastre ma ajuta enorm :'(
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...

07 Decembrie, 2004, 10:12:48 a.m.
Răspuns #16

Iosif

Parerea mea este contrara tuturor. Daca il iubesti mergi pana la capat! Inainte de a merge mai departe insa trebuie sa stabilesti unde anume este capatul, este foarte important sa stii unde esti si unde poti sa ajungi. Trebuie sa gandesti rational. Trebuie sa vorbesti cu el, impreuna trebuie sa intoarceti problema pe toate partile, din cate vad nu vrea sa te piarda, explica-i ca nu exista cale de mijloc. Ori iubesti ori nu! (2-3 zile consider ca sunt suficiente sa isi dea seama) Ca tine la tine, asta e alta treaba, trebuie sa fiu de acord cu Deathkiss, trebuie sa isi dea sema ca te face sa suferi (spune-i asta) si daca nu  este hotarat sa o lase in urma pe cealalta fata este mai bine sa renunte la tine. Daca hotarati sa va despartiti trebuie sa fie o hotarare definitiva (doar v-ati gandit rational si la modul cel mai serios, nu?), indiferent ce s-ar intampla (ea nu vine de sarbatori si el vine la tine) nu trebuie sa dai inapoi.
Pentru binele amandurora sper ca aceasta problema sa se rezolve cat mai repede

"In plus esti atat de tanara...sunt 24 de ani diferenta intre noi....peste ani....off...lumea nu ar accepta,ai tai....atat de mult tin la tine....nu vei stii niciodata cat de mult...dar iubirea asta e un pacat....intelege...nu e firesc."
Iata un alt mesaj unde tin sa ma repet pana o sa intelegeti: Draga mea, ce face lumea pentru voi de are pretentii? Lumea va da de mancare? Lumea va iubeste? Iar parintii tai trebuie sa inteleaga ca ai crescut si ca este alegerea ta ce faci pe mai departe!
Iubirea este un pacat?! Unde scrie asta? Nici macar in Biblie nu scrie NICIUNDE ca nu ai voie sa iubesti pe cineva mai mic sau mai mare ca tine! Atata timp cat persoana pe care o iubesti (cea care este mai mica) este matura si isi poate asuma raspunderea unei relatii este alegerea voastra, nu a parintilor vostrii, a vecinilor vostrii sau a celor gura casca care se uita dupa voi pe strada si bombane! Comunica-i si lui parerea mea.
Cautati motivul adevarat pentru care nu merge aceasta relatie! Eu nu am cum sa ajut mai mult pentru ca am in fata numai ce ne-ai scris tu, cel mai bine ar fi sa mergeti amandoi la un consilier de familie care sa va ajute sa gasiti problema. Abea dupa ce problema a fost gasita poti eticheta situatia drept rezolvata.

Iti doresc sa ai parte numai si numai de fericire. Sa fi iubita.

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

01 Martie, 2005, 07:22:20 p.m.
Răspuns #17

Papusika

Buna ti-am citit povestea si mi-au dat lacrimile ,si eu sunt cu un baiat de 7 luni si ...,el mai avea o prietena de aproape doi ani dar ea e din Pitesti si noi din Resita ,ea e mai mare decat el cu 3 ani si eu mai mica decat el cu 3 ani .Am stiut de la inceput ca mai are o prietena dar am acceptat pentru ca la inceput nu m-a prea interesat dar... ,am ajuns sa il iubesc asa de mult si el pe mine ,si nu ,simteam ca numai pot sa suport ,de Craciun a venit si a stat trei zile la el in apartament mi-a fost frica dar dupa plecarea ei m-am linistit.O iubea foarte mult si pe mine la fel ,acum 2 luni cand l-am pus sa aleaga nu a putut si am ramas cu el ,pana ieri cand spre uimirea mea sa despartit de ea ,am fost foarte fericita dar m-am simtit si putin vinovata ,dar se pare ca nci ea nu il iubea asa de mult pe cum zicea .
Poate ca asa va fi si la tine ,lupta ,eu am luptat si i-am dovedit ca nimeni nu il iubeste ca si mine ,,lupa si vei reusi .
Succes

02 Martie, 2005, 06:07:05 p.m.
Răspuns #18

CLARA

Ma bucur ca ai reusit ceea ce ti-ai propus si ca eforturile tale nu au fost in zadar.In cazul meu...pot spune ca am reusit sa il fac sa fie doar al meu...insanu am rezolvat nimic cu asta.Mi-a spus ca ma iubeste...in felul lui ciudat,dar ca nu putem fi impreuna pt ca sunt 24 de ani diferenta intre noi iar el nu poae sa treaca peste asta.Si cica ne-am despartit...diferenta de vremea cand eram impreuna constand doar in faptul ca acum ne vedem la doua zile nu in fiecare zi,cum faceam inainte.Tot ce pot sa spun este ca sunt la pamant din toate punctele de vedere si habar nu am incotro ma indrept.Nici nu mai sper,nici nu mai stiu ce sa mai fac...Poate ca nu sunt facuta pt iubire...poate
                                                                                                CLARA

02 Martie, 2005, 07:56:18 p.m.
Răspuns #19

DIANA

Vizitator
Draga CLARA, mie mi se pare ca tipul asta a gasit motiv sa nu fie toocmai serios cu tine si nu e corect! Pai daca tot va vedeti, daca tot va purtati ca inainte, de ce nu are curajul (ca sa nu spun bunul simt) sa isi asume responsabilitati de sot, nu doar de amant, fata de tine?! Eu zic sa te dezmeticesti repede si sa nu te mai complaci in situatia asta! Ori alba, ori neagra!
Cu drag! :)

03 Martie, 2005, 01:15:08 a.m.
Răspuns #20

CLARA

Am ajuns la concluzia ca omul asta pe care il iubesc ca o idioata e ciudat,imatur si insuportabil de complicat.Nimeni nu poate sa inteleaga ce e in mintea lui...si implicit de ce renunta la mine.evident eu sunt cea care intelege treaba asta in cea mai mica proportie.Momentan sensul vietii mele l-am pierdut.Cam atat...
                                                                                               CLARA

04 Martie, 2005, 02:23:22 p.m.
Răspuns #21

julieta_iulia

Mesajul tau a fost inlocuit. Iti recomandam sa citesti regulamentul site-ului inainte de a mai posta ceva. Si sa il respecti! La urmatoarea abatere, contul tau va fi sters fara un alt avertisment!

Echipa LoveTime
« Ultima Modificare: 04 Martie, 2005, 06:25:18 p.m. de DIANA »

31 Martie, 2005, 02:39:38 p.m.
Răspuns #22

julieta_iulia

Mesajul tau a fost inlocuit. Iti recomandam sa citesti regulamentul site-ului inainte de a mai posta ceva. Si sa il respecti! La urmatoarea abatere, contul tau va fi sters fara un alt avertisment!

Echipa LoveTime
Ce abataere am facut de la  regulamentul forumului? Am jignit pe cineva? Cred ...ca aceasta fiind prima "abatere" cu, zicetzi voi, am, drptul sa inteleg ...ce greseala am facut ca sa nu o mai repet.Asa fac prietenii..din cate shtiu eu.Multulmesc.. :-\

31 Martie, 2005, 05:21:38 p.m.
Răspuns #23

DIANA

Vizitator
Aveai mesageria plina, de aceea nu ai primit mesaj de lamurire din partea noastra pe personale.
Motivul inlocuirii mesajului tau este faptul ca folosesti limbajul mirc pe forum. Din acelasi motiv iti vom sterge curand si ultimul mesaj postat, si tot ce vei mai posta, pana ne vei intelege si te vei confoma regulamentului nostru.
Cu respect,
Diana

01 Aprilie, 2005, 06:12:05 p.m.
Răspuns #24

CLARA

Diana draga bine ca m-ai lamurit si pe mine...si o data cu asta s-a mai luminat un coltisor in mintea mea.M-am intrebat,m-am framantat si am incercat fara rezultat sa aflu de  fost sters/inlocuit mesajul ei.Mi-am facut tot felul de ganduri(cum mi-e stilul)....In sfarsit am inteles..Ma simt usurata...merci.
                                                                                                          CLARA

03 Aprilie, 2005, 10:32:01 p.m.
Răspuns #25

julieta_iulia

Multumesc .Intr-adevar,greseala mea ; am citit regulamentul! De mult incerc sa scap de "tz" si de "sh" si uite ca acum am ocaiza sa o fac , avand in vedere ca reprezinta o interdictie aici .
  :-*

22 Decembrie, 2006, 02:24:59 p.m.
Răspuns #26

Lady Allia

...Ai sa poti atata timp cat va fi nevoie!
Nevoie de tine pentru tine...si nevoie de tine pentru a te regasi...!
Iubirea...nu se cheama...ea apare! Iubirea nu se intreaba...ea exista! Iubirea nu inseamna numai daruire...inseamna si renuntare... :'(... Plang pentru ca imi dau seama ce este in sufletelul tau...si cat de mult suferi, dar...poate intr-o zi o sa ne intalnim din nou si...atunci vei zambi la gandul ca macar ai stiut ce inseamna sa iubesti!