10 Octombrie, 2025, 06:06:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: dragoste in fata monitorului  (Citit de 23210 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Noiembrie, 2004, 11:51:17 a.m.
Citit de 23210 ori

lara

Nu stiu daca sa mai disutat pe aici despre relatiile pe internet ,dar mi-as dor foarte mult sa aflu parerea multora dintre voi si daca vi sa intamplat asa ceva..
eu o traiesc pe pielea mea...si asta de vreo 6 luni de zile din pacate suntem departe unul de altul si nu avem posibilitatea de-a ne vedea foarte curand.. as vrea sa imi spuneti daca vi sa intamplat si voua...:)

22 Noiembrie, 2004, 02:29:36 p.m.
Răspuns #1

bluelife

indragosteste-te de papa de la roma,de baiatul de la coltul strazii,de...de oricine altcineva...eu traiesc drama vietii mele din cauza faptului ca m-am indragostit de un baiat care nu merita nici macar sa ma uit la el...draga mea,nu face asa ceva...ajungi sa iubesti,sa daruiesti totul pentru un mail,ajungi sa te sacrifici...si pentru ce?pentru ca intr-un final sa-ti spuna "Pa!Am gasit una aici pe care o pot saruta cand vreau,pe care o pot mangaia..."...nu poti fi cu cineva daca nu traiesti senzatia fizica de iubire...am crezut ca se poate,dar acum stiu ca nu...incearca sa rupi sentimentele ce se nasc in sufletul tau pana nu e prea tarziu...vor veni certurile regretele..si ce sunt de fapt regretele?gandurile de genul: "daca as fi ales cealalta varianta poate ar fi fost mai bine..."...fii tu,orice ai face...tu alegi destinul tau,tu...succes...
Destiny is not a mater of chance,it is a mater of choice;it is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved!

22 Noiembrie, 2004, 08:44:02 p.m.
Răspuns #2

biuzze20

sal as vrea sa discutam si noi despre despartirile mele despre iubirile mele pierdute
 :'(

22 Noiembrie, 2004, 08:48:23 p.m.
Răspuns #3

|ngerMorT

Buna biuzze!
Daca tu crezi ca acest lucru iti face bine, adica te ajuta sa te descarci de enrgia negativa, si nu t eintristeaza mai rau amintirile, atunci deschide un tiopic nou p'acolo unde "e" cu dragostea si hai povesteste! suntem aici sa te ascultam!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2004, 08:58:31 p.m.
Răspuns #4

lara

am simtit suferinta in cuvintele tale....spune-ne cu ce te putem ajuta? :(

23 Noiembrie, 2004, 09:30:02 a.m.
Răspuns #5

lara

Nu sa scris prea mult despre aceasta tema asa cum ma-s fi asteptat...oricum multumesc pt sfat dar nu am sa renunt.atata timp cate exista sentimente si ma face fericita cu dragostea lui nu pot da cu piciorul...orcat de aberant ar suna pt unii ..cred ca dragostea poate fi simtita in mai mult modurii...am spus ca vb de aproape 6 luni de zile..asta in fiecare zi pe mess si de fiecare data  simt ca e pt prima data...nu ne plictisim niciodata gasaim subiecte noi de conversatie..ne umplem sufletele cu cv frumoase...si dragoste...ce poate fi rau in asta...sa simtim  iubirea in acest mod??? :)ce vina avem ca sa intamplat sa ne cunoastem la mii de km distanta....nici una ....suntem hotarati sa asteptam....nu vom renunta nici unul dintre noi......si apropo..am mai intalnit si cazuri fericite. ;D

23 Noiembrie, 2004, 11:19:00 a.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
lara,
exista pareri avizate care sunt impartite privind relatia la distanta. nu este obligatoriu sa existe un tipar. relatiile interumane sunt greu de gestionat, de controlat. omul este foarte usor influentabil in momentul in care nu este sigur pe sine. ceea ce pot spune este ca o relatie la distanta dureaza doar daca este bazata pe sentimente bine sedimentate, pe maturitate, incredere si respect. Chiar daca suna stereotip, asta este realitatea. nici o relatie nu seamana cu alta, fiecare are particularitatile ei. acum, tu trebuie sa faci ce simti, ce te indeamna inima insa nu inainte dea trece prin filtrul gandirii... ;)
iti doresc multa bafta si sa ai parte de ceea ce iti doresti!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Noiembrie, 2004, 07:28:31 p.m.
Răspuns #7

lara

Multumesc pt cele scrise :) dar nu ceream un tipar ci doar parerile sau mai bine zis povestile altora...am auzit cazuri fericite si cazuri nefericite..curiozitatea mea era pe ce afirmatii sunt bazate..cum sustiin uni aceasta dragoste...asta era ideea... :-*

27 Noiembrie, 2004, 01:31:41 a.m.
Răspuns #8

Evangeline

Draga mea, eu am trait asa ceva si inca traiesc, nu e asa de usor crede-ma :(. Prima mea experienta a fost mai demult de distractie, nu prea aveam chef de el, relatia noastra a tinut destul de mult, dar ne vedeam f. rar. La inceput ma suna in fiecare zi, apoi a spus ca nu ma mai poate suna si-mi spunea mereu ca ma iubeste, ca ma va iubi mereu si ca si-ar da si viata pt. mine, dar ma intreb cum poti iubi o fata pe care ai vazut-o de cateva ori si cu care n-ai discutat prea multe ???, nici nu ma cunostea destul pt. a putea spune asta. Dupa ce ne-am despartit, eu am plecat din orasul in care stateam, mult mai departe de el si de atunci nu mai stiu nimic de el. A doua experienta pe care o traiesc si in prezent, e mult mai frumoasa, pt. ca el este din orasul unde am  stat si eu, ne-am petrecut f. mult timp impreuna si ne cunostem destul de bine. Acum vb. cu el pe net si crede-ma ca am incredere in el pt. ca noi am stat mult impreuna si ne cunoastem destul de bine. Insa intre aceste 2 relatii e o dif. f. mare. Stii d e ce? Pt. ca pe baiatul cu care sunt acum, am avut ocazia sa-l cunosc, sa vad cum se comporta in unele situatii, sa-mi dau seama de mai multe chestii, care conteaza f. mult intr-o relatie. Noi avem baza, e ceea ce conteaza, pt. a putea avea incredere deplina unul in celalalt, trebuie sa treci prin anumite perioade, daca nu sunteti alaturi si va vedeti rar, chiar daca vb. pe mess. cu el, crede-ma poate fi vorba despre o ........nici nu stiu cum sa-i spui, nu vreau sa-ti distrug visele, dar ai grija sa nu ti le spulbere realitatea. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca o relatie nu se poate construi asa, fiind departe unul de celalalt si......poate el iubeste un alt stil de viata, care u nici macar nu stii, habar nu ai de asta. Parerea mea este sa-ti gasesti pe cineva din orasul tau, mai bine ar fi din gasca ta, asa il cunosc si prietenii tai, stii cu cine stai si multe alte chestii care sunt importante, f. importante intr-o relatie. Stiu ca acum nu-ti vei da seama si nu ma vei crede, dar am trait asa ceva, am auzit multe cazuri, nu numai de adolescenti ci si de maturi. Depinde de varsta ta, adica de experienta pe care o ai si ce cunosti  despre importanta unei relatii, conditii favorabile ;D si multe altele. Multa bafta, sa ai grija de tine! :) Pupici!
Never, never quit!

27 Noiembrie, 2004, 07:41:05 p.m.
Răspuns #9

Anca-Mikky

Buna lara..interesant subiect ai abordat..dar mai interesant de trait..Am trait si eu asa ceva pe pielea mea si nu vreau sa-ti spun cum s-a terminat pentru ca nu asta este important.Oki, l-ai intalnit pe net..dar depinde in ce imprejurare l-ai intalnit, psihica sau doar de dragul unei distractii sau pofta ca a conversa cu cineva..Eu pot sa spun atunci cand l-am intalnit ca aveam o mare pofta de discutie..poate ceva mai filosofica..L-am apelat si incetul cu incetul am intrat in viata lui si el in a mea. Cum s-a intamplat asta? Incercand sa-l fac sa uite macar pt un moment de durerea lui psihica, sa-i spunem asa, i-am dezvaluit o parte din sufletul meu si fenomen interesant, asta s-a intamplat si la el, adica avea aceeasi intentie fata de mine. Am discutat ff mult pe baza problemelor lui, si asta e ff important Lara cum s-a inchegat legatura, dar fiind vb de o fiinta ff importanta din viata lui si de distanta care era fizica intre noi, nu prea am avut cu ce arme sa lupt. Nu am mai gasit pana acum o legatura asa spirituala pe care am avut-o cu el, si de fapt nici nu vreau sa mai aud de asa ceva..Practic am dat speranta unui om..care  nu prea mai avea viata...nu a putut merge mai departe si cam asta a fost in linii foarte scurte, nu stau acum sa-i fac un portret psihic lui sau mie. Acum m-am transformat eu in acel om care era el inainte..si nu prea mai am chef sa ma scol in fiecare dimineata..Stiu cum este acea febra care te ia cand stii ca,dotorita nu stiu caror circumstante stai departe de calculator, stiu cum e cand nu poti sa adormi fara sa-i fi auzit grasul, de vazut...nu mai spun...parca la un moment dat intervine si izolarea pt ca pe el il vezi in calculator..ceea ce pot sa spun este ca nothing last forever nici relatiile face to face nici cele de la departare..asa ca enjoi de moment daca stii ca mai tarziu vei stii ca iesi din ghiarele mortii, hai sa ne explicam mai...fara termeni morbizi,oki, se sperie lumea..daca stii ca vei putea sa suporti momentul despartirii atunci cand va interveni, cum sa te organizezi psihic..nu are cum sa ti se intampla ceva rau..dar tare as vrea sa vad chesti asta..Lara nu iti stiu modul de gandire cum nu il stiu nici pe al lui, si nu e treaba mea sa-l aflu, voi va stiti pe voi atat cat va stiti, nimeni nu-ti poate spune ce sa faci in astfel de cazuri. Intotdeauna vei auzii si parti negative dar si pozitive, dar depinde pe ce baze s-a constituit relatie, e adevarat eu stiam in ce ma bag, adica sa nu traiesti in umbra acelei persoane, si nu ma refer la el, iar acum eu pt mine nu am mai ramas decat o umbra, dar am riscat....depinde de ce vrei tu sa fac..pardon de ce vreti voi sa faceti...te salut cu respect..si sa aveti grija de voi..
Viata este o lunga si chinuitoare boala, boala pe care numai moarte o poate vindeca. Sa o ajutam sa se vindece sau sa incercam un alt antidot?

04 Decembrie, 2004, 10:30:38 p.m.
Răspuns #10

just_a_tear

Vizitator
  Drgaoste in fata monitorului...Am trait si eu...dar daca voi spune aici ca m-am indragostit pur si simplu de el,ca l-am iubit,ca il iubesc...multi vor spune ca nu ma cred,multi vor spune ca este imposibil.M-am indragostit ,fara sa vreau...si acum,acum "nu mai suntem impreuna"...

05 Decembrie, 2004, 12:04:29 a.m.
Răspuns #11

viulian

Administrator
Da, dragoste in fata monitorului - sunt de acord cu acest fel de a interactiona si de a te apropia de celalalt. Dar oare echivaleaza asta cu dragoste in viata de zi cu zi ?

23 Ianuarie, 2005, 08:07:02 p.m.
Răspuns #12

anituttza

Eu cred in dragostea in fata monitorului pt ca am trait sentimentul asta.Am cunoscut cu baiat pe internet care era plecat in Spania.Am tinut legatura mult timp, vb si la telefon si chiar vara trecuta a venit in tara si ne-am intalnit.Tin mult la el si chiar pot sa spun ca ''exista dragoste si in fata monitorului" ;D
Nerver say nerver!

14 Martie, 2005, 05:05:05 p.m.
Răspuns #13

lacrimi

Bluelife, la fel mi s-a intimplat si mie. Deosebirea este ca eu nu regret. Am trait iubirea vietii mele. Sigur ca m-a durut cind mi-a spus ca se marita cu unul de linga ea, dar cele 2 saptamini petrecute impreuna au fost mai presus de orice. Nu va pot spune cit de mult ma doare si acum. Poate voi decide sa fac ceea ce a facut Esenin pt a-mi curma durerea. Dar stiu un lucru: am iubit! Si iubesc! Si voi iubi! Pe ea, pt totdeauna. Va doresc tuturor fericire si nu va temeti sa iubiti!
A iubi, aceasta vine tare de departe-n mine

14 Martie, 2005, 11:32:43 p.m.
Răspuns #14

Maria

Vizitator
    Cum o mai veni ,si asta ,...Doamne,..dragoste in fata monitorului"?
Sa te indragostesti de un scris? Sunt atat de ,,veche" ,sa nu mai simt?Pot sa ma indragostesc real,de un barbat ce are un intreg,iar apoi sa continui o relatie  prin ,,cutia "asta electronica numita calculator,pentru ca o distanta sau o anumita perioada de timp  nu putem fii impreuna.
    Dragilor,eu in fiecare zi folosesc aceasta cale de comunicare cu sotul meu,aflat in departari(7luni pe an),dar nu-mi pot spune daca-l iubesc mai mult,....ca-i vad scrisul pe monitor.
    Stiti,dragilor, ce este mult mai dureros de ceea ce se-ntampla  pe chaturi?Acel ,,sex virtual",ce ajunge sa imbolnaveasca mintile bietilor baieti si bietelor fete.Sub masca refularii,sub mai stiu eu ce dorinta ne-mplinita,oamenii ajung a se masturba in fata monitorului ,care habar n-are de sentiment, sau de-ar sti macar, saracul, ce-i aia carne ,atingere.sarut. Vedeti mai dragilor,!,cum o biata cutie cu multe cipulete,schimba traectoria,soarta,destinul omului? Iubiti dragilor ,doar ce puteti atinge,simtii,auzii sau vedea.Iubiti tot ceea cei placut ochiului,sufletului si mintii.Folositi ,,cutia "asta atat de necesara doar in scopul unei cunoasteri sau al comunicarii.
                          Va pup,si mult noroc!