Cum o mai veni ,si asta ,...Doamne,..dragoste in fata monitorului"?
Sa te indragostesti de un scris? Sunt atat de ,,veche" ,sa nu mai simt?Pot sa ma indragostesc real,de un barbat ce are un intreg,iar apoi sa continui o relatie prin ,,cutia "asta electronica numita calculator,pentru ca o distanta sau o anumita perioada de timp nu putem fii impreuna.
Dragilor,eu in fiecare zi folosesc aceasta cale de comunicare cu sotul meu,aflat in departari(7luni pe an),dar nu-mi pot spune daca-l iubesc mai mult,....ca-i vad scrisul pe monitor.
Stiti,dragilor, ce este mult mai dureros de ceea ce se-ntampla pe chaturi?Acel ,,sex virtual",ce ajunge sa imbolnaveasca mintile bietilor baieti si bietelor fete.Sub masca refularii,sub mai stiu eu ce dorinta ne-mplinita,oamenii ajung a se masturba in fata monitorului ,care habar n-are de sentiment, sau de-ar sti macar, saracul, ce-i aia carne ,atingere.sarut. Vedeti mai dragilor,!,cum o biata cutie cu multe cipulete,schimba traectoria,soarta,destinul omului? Iubiti dragilor ,doar ce puteti atinge,simtii,auzii sau vedea.Iubiti tot ceea cei placut ochiului,sufletului si mintii.Folositi ,,cutia "asta atat de necesara doar in scopul unei cunoasteri sau al comunicarii.
Va pup,si mult noroc!