Hmm , un subiect destul de controversat !!!
Eu ma aflu chiar acum intr-o situatie destul de ciudata , ca s-o numesc asa ... Deci - eram cu cineva pe care-l iubeam foarte mult , relatie lunga , stabila ... La un moment dat ne-am certat si am hotarat sa ne despartim si ca sa uit si intr-un fel sa ma razbun m-am dus la mare cu prietena mea cea mai buna . La mare am cunoscut un tip cu care am fost doar un week-end , a fost ceva foarte frumos insa nu am luat-o decat ca pe o distractie pentru ca el era din constanta iar eu din bucuresti , si oricum eu inca iubeam pe altcineva ... altcineva cu care m-am impacat cand m-am intors si cu care pana la urma m-am casatorit si avem un copil acum .
De la intamplarea cu tipul de la mare au trecut 3 ani , timp in care nu am avut nici un fel de legatura pentru ca eu nu i-am dat numarul meu de telefon . Acum , viata mea este foarte nefericita pentru ca mariajul meu este un esec ... In acesta situatie am avut marea surpriza sa vad acum 2 zile ca tipul de la mare a intrat in mesengerul meu ... Asta dupa ce , timp de 3 ani nu am avut nici o legatura !
Imi spune niste chestii care ma dau peste cap si nu stiu ce sa cred , ca nu m-a putut uita niciodata , ca m-a cautat foarte mult , ca insemn mult pentru el ... Ciudat e ca a continuat sa-mi spuna aceleasi chestii chiar si dupa ce i-am povestit problemele mele , care credeam ca o sa-l puna pe fuga ... Ma incurajeaza mereu , ma asculta , ma sfatuieste si-mi spune mereu ca el ar da orice sa ne aiba , pe mine si bebelul meu , pare a fi un tip aparte insa totusi nu inteleg cum e posibil ... Ciudat e si faptul ca am inceput sa ma gandesc tot mai des la el , numai inteleg nimic - sunt foarte confuza ...
Exista dragoste in fata monitorului sau avem doar iluzia
unei iubiri pe care ne-o dorim adevarata ?...