10 Octombrie, 2025, 05:15:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: dragoste in fata monitorului  (Citit de 23194 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Iunie, 2006, 12:07:13 a.m.
Răspuns #30

valentina

Am citit,pardon spicuit din raspunsurile fiecaruia,si vad cum unii sunt pro si altii contra.Va place sa va contraziceti,sa va intepati unii pe altii cu vorba.Eu nu am trait dar de auzit am auzit,chiar la televizor la emisiunea Andreei Marin ,au fost multe asemenea cazuri.Asa ca eu spun ca si scriindu-si unii altora, se pot indragostii.Eu ,primeam scrisori de dragoste,iar inima imi tresalta la citirea versurilor.
 Eu cred ca dragostea nu are granita,te poti indragostii si de un simplu "monitor care-ti transmite gandurile celui pe care il cunosti doar cu inima"si cu gandurile tale.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

13 Iunie, 2006, 11:20:31 a.m.
Răspuns #31

denyyy

Intr-adevar dragostea nu are limita, nu are frontiere.Dragostea asta virtuala se nimereste cu bine una-doua la cateva esecuri.Am facut eu cateva teste si-ti dau cuvantul meu valyusck ca ramai muta.Majoritatea cauta ,,veselie sexuala'' draga.
   A! am uitat a-ti spune,...a fost doar un test si-a durat ceva timp.Am un mariaj super! am vrut insa ,,documentare'' inainte de-a vorbi.Ce arata Andreea Marin sunt cazuri POATE fericite.Nu stie nici ea rezultatul final, acela de dupa prima intalnire.

17 Iunie, 2006, 11:27:48 p.m.
Răspuns #32

Diviana_girl

draga mea...ascultati sentimentele si risca...daca crezi ca merita....
exista dragoste in fata monitorului desi poate suna ciudat...cum spun un8ii..nu poti bebeficia de atingerea fizica..a persoanei iubite
Eu...si sunt mandra ca recunosc....mi-am cunoscut iubitul prin internet..si de 5 luni ducem o frumoasa poveste de dragoste....pana acuma ne-am vazut de foarte multe ori si distanta nu face decat sa prelungeasca si sa faca dragostea noastra tot mai profunda si de durata.....
si uneori desi este acea indoiala ca imi e fidel am incredere desi poate multi vor spune ca sunt naiva..dar credema ca o persoana nu vine dupa tine din celalalt colt al taii doar pentru o distractie...pntru ca poate avea asta si acolo unde e...;)
Asculta-ti inima dar si ratiunea...si incearca sa echilibrezi aceste 2 lucruri....
Daca te iubeste iti va demonstra cumva...
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

18 Iunie, 2006, 02:47:16 a.m.
Răspuns #33

Miss M.

Hmm , un subiect destul de controversat !!!

Eu ma aflu chiar acum intr-o situatie destul de ciudata , ca s-o numesc asa ... Deci - eram cu cineva pe care-l iubeam foarte mult , relatie lunga , stabila ... La un moment dat ne-am certat si am hotarat sa ne despartim si ca sa uit si intr-un fel sa ma razbun m-am dus la mare cu prietena mea cea mai buna . La mare am cunoscut un tip cu care am fost doar un week-end , a fost ceva foarte frumos insa nu am luat-o decat ca pe o distractie pentru ca el era din constanta iar eu din bucuresti , si oricum eu inca iubeam pe altcineva ... altcineva cu care m-am impacat cand m-am intors si cu care pana la urma m-am casatorit si avem un copil acum .

De la intamplarea cu tipul de la mare au trecut 3 ani , timp in care nu am avut nici un fel de legatura pentru ca eu nu i-am dat numarul meu de telefon . Acum , viata mea este foarte nefericita pentru ca mariajul meu este un esec ... In acesta situatie am avut marea surpriza sa vad acum 2 zile ca tipul de la mare a intrat in mesengerul meu ... Asta dupa ce , timp de 3 ani nu am avut nici o legatura !

Imi spune niste chestii care ma dau peste cap si nu stiu ce sa cred , ca nu m-a putut uita niciodata , ca m-a cautat foarte mult , ca insemn mult pentru el ... Ciudat e ca a continuat sa-mi spuna aceleasi chestii chiar si dupa ce i-am povestit problemele mele , care credeam ca o sa-l puna pe fuga ... Ma incurajeaza mereu , ma asculta , ma sfatuieste si-mi spune mereu ca el ar da orice sa ne aiba , pe mine si bebelul meu , pare a fi un tip aparte insa totusi nu inteleg cum e posibil ... Ciudat e si faptul ca am inceput sa ma gandesc tot mai des la el , numai inteleg nimic - sunt foarte confuza ...

Exista dragoste in fata monitorului sau avem doar iluzia
                                               unei iubiri pe care  ne-o dorim adevarata ?...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

19 Iunie, 2006, 12:39:16 p.m.
Răspuns #34

Empress

Si eu am trait o poveste de 6 luni ...o poveste de dragoste in fatza monitorului ...m`am indragostit de un om care mie mi se parea ca este barbatul perfect pentru mine am fost pentru el si mama si prietena si iubita si degeaba pentru ca de ziua lui a reaparut fosta lui prietena care l`a recuperat doar cu o imbratisare a renuntat la mine doar ca sa incerce sa vada daca ar mai merge o relatie cu femeiea care l`a facut sa sufere cel mai mult in viata cu femeia pe care eu o uram din tot sufletul pentru ca practic in distrusese si eu am suferit mult incercand sa`l invat sa viseze din nou sa il fac sa creada in oameni si mai ales in mine ...dar toate astea au fost in zadar bineinteles pentru ca ea era acolo langa el pe ea o putea atinge o putea vedea tot timpul iar eu eram departe.Chiar si acum dupa 1 an jumatate inca ma mai doare sufletul cand ma gandesc la ce mi`a facut si la cat de mult am suferit din cauza lui ...a renuntat la mine si la dragostea mea pt a se reimpaca cu fosta prietena care l`a parasit dupa doua saptamani,nici macar consolarea ca este fericit nu am avuto imi puteam zice ca nu am suferit in zadar k este el fericit ca nu am renuntat degeaba la el ...dupa un an de la despartirea noastra si`a facut curaj si mi`a trimis un email in care se interesa de viata mea  am reusit intr`un final sa vobesc cu el si mi`a zis ca nu m-a cautat pentru ca i-a fost rushine sa ma caute dupa cat am suferit din cauza lui ...parea ca regreta cat m`a facut sa sufar dar pacat ca este prea tarziu petru ca eu mi-am revenit si acum am o relatie in care sunt foarte fericita chiar sunt planuri de nunta si pentru nimic pe lume nu as renunta la ce am acum pentru a ma intoarce la omul din spatele monitorului , omul care m-a facut sa sufar cumplit omul pentru care as fi facut orice pe lumea asta doar ca el sa fie fericit ,pentru el am plans nopti si nopti intrebadu`ma: oare unde am gresit? oare ce am facut? ce nu am eu si are fosta lui prietena ? de ce s-a intors la ea ,stiind ca l-a facut atat de mult sa sufere si ca eu niciodata nu i-as face vreun rau pentru ca eu il iubeam cu adevarat,dar asta este viata acum vorbesc cu el zi de zi si undeva acolo imi este dor de acea legaruta care o aveam cu el dar imediat imi aduc aminte ce om exceptional am langa mine care ma iubeste si care nu are nici o "fosta prietena pentru care m-ar lasa pe mine"  ;)
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

20 Iunie, 2006, 05:26:52 p.m.
Răspuns #35

B3b3

"Cine are capacitatea de a se indragosti, poate avea mereu incredere in
iubire si in valoarea omului de care s-a indragostit"! indiferent daca s au cunoscut in fata monitoarului,parc sau oriunde in alt loc uitat de lume....
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

23 Iunie, 2006, 03:25:10 p.m.
Răspuns #36

Empress

Adina eu m-am indragostit de un om din spatele monitorului si ce crezi ca dupa ce el mi-a inselat increderea dupa ce m-a calcat in picioare si a renuntat la toate sentimentele pure care eu le aveam pentru el..crezi k mai pot avea incredere in dragostea lui acum dupa ce m-am "despartit" de el ???Desi m-a cautat de nenumarate ori acolo undeva intr-un colt al sufletului inca mai simt ceva pentru el dar niciodata nu as mai avea incredere in cuvintele lui .Poate nu este dragoste poate este adevarat ce se spune si anume ca"yahoo messenger este iluzia secolului 21" tot mai mult oameni cred ca se indragostesc de pesoane pe care cred ca le cunosc doar pentru ca vorbesc cu ele zi de zi...ei bine nu ai cum sa cunosti un om prin intermediul internetului ...el iti spune doar ce vrea el si nu cum sa te convingi ca iti spune adevarul ...
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

25 Iunie, 2006, 09:34:52 a.m.
Răspuns #37

B3b3

Empresssss  :-*  de ce nu vrea nimeni sa ma creada ca indiferent unde cunoastem individ ul (a) sansele sa fim dezamagiti sunt la fel de mari ,oameni pot fi la fel de falshi ,si din nefericire sunt cu mult mai multi pe zi ce trece.
eu personal am fost dezamagita de mama mea de sotul meu si da recunosc si eu am dezamagit o persoana din spatele monitorului ( in perioada in care oameni nu ma acceptau ca interlocutor pe chat doar pt ca aveam 35 de ani  maritata in perioada aia am intalnit o persoana careia eu i am pus nick Sensei,doare si acum tacerea lui dar asta imi va fi invatare de minte , minteam ca am 21 :'( :'() uofff am simtit nevoia sa tst asta desi suna a scuza penibila :'( :'(
 sa nu ti fie teama sa iubeshti ,indiferent cat de mult doare dupa  :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

29 Iunie, 2006, 12:18:07 p.m.
Răspuns #38

mitza

Vizitator
 un topic intresant!
  Fiecare are o parere proprie, altii insa au si trecut prin asa ceva!
 Intr-adevar, te poti indragosti de persoana ce se ascunde in spatele monitorului dar niciodata nu vei ajnge sa o cunosti cu adevarat! in realitate ceea ce ajungi sa iubesti este doar felul lui de a gandi!  Stiu ca multi ma vor contrazice dar fiecare are parerea lui :P
   Daca te intalnesti insa cu aceea persoana, atunci lucrurile se schimba!
 Am avut ocazia sa cunosc persoane care au trecut prin cele doua situatii, de aceea va spun asta!
 Totusi eu sunt de parere ca fiecare isi poate gasi "media naranja" si fara ajutorul calculatorului! Asta tine de personalitatea fiecaruia! :)
   Dar si de imprejurari! ::) :P
« Ultima Modificare: 29 Iunie, 2006, 12:20:58 p.m. de mitza »

13 Iulie, 2006, 03:01:36 p.m.
Răspuns #39

anna_butterfly

Am trait si eu o experienta asemanatoare si a fost chiar una fericita! Nu a fost sa fie sa fim impreuna, dar am ramas foarte buni prieteni si inca ne mai scriem, desi au trecut 2 ani!
Eu cred ca in acest context se poate infiripa o relatie si de cele mai m ulte ori exista un "happy end"!
Conditia esentiala ramane insa sinceritatea!
"Bunatatea inimii se daruieste fara ostentatie, cu blandete...Este ca o boare de vant care iti presara in cale flori inmiresmate!"

13 Iulie, 2006, 03:19:35 p.m.
Răspuns #40

Doniacris

Dragii mei prieteni, vis-a-vis de topicul de fata, pot declara cu certitudine ca atata timp cat exista dragoste, ea va exista all over, in cele nemaiobisnuite circumstante, si atunci de ce nu ar exista si "in fata monitorului"?!
Am trait aceasta experienta, am intalnit sufletul pereche si omul vietii mele. Stiu ca suna a expresii stanard, insa imi permit sa va dau un sfat : dati-va frau liber sufletului, luptati pentru dragostea voastra, indiferent de modul ei de exprimare.
Cred ca prima conditie este sinceritatea, daca tu insuti esti primul sincer si ai deschidere fata de celalat, vei capata la randul tau la fel.
Sunt destule incoveniente cu dragostea in fata mmonitorului, insa timpul cerne ce trebuie cernut si va ramane esenta.
Deci, iubiti-va dragii mei, iubiti-va mult!

Te iubesc, lacrimi!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

24 August, 2006, 11:19:24 a.m.
Răspuns #41

pokemon

Da cu siguranta exista dragoste in fata monitorului....de ce spun asta?Pt k traiesc o asemenea poveste.De 3 luni traiesc  aceasta poveste....si desi noi chiar am avut piedici...el..mai marecu 10 ani...insurat...problemele s au rezolvat...Iar acum tot ce asteptam este sa termin eu liceul si sa fim impreuna.Suntem departe....dar eu cred k aceasta distanta este cea care ne a legat...desi acum ne doare si suferim amandoi enorm cand nu putem fi impreuna.Speram sa recuperam tot timpul acesta in care nu ne putem tine in brate si nu ne putem atinge...dar totusi suntem fericiti pt ca existam unul pt altul si stim ca asa va fi mult timp de acum inainte....
Iar pt cei care nu cred ca o astfel de reltie ar putea rezista....eu ii rog sa creada...desi...pare imbosibil este totusi adevarat....Va pupic pe toti :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 August, 2006, 09:08:28 a.m.
Răspuns #42

Escu

Global Moderator
exita...atata timp cat exista monitor...nu vreau sa fiu cel care va taie aripile....stiu ce inseamna o relatie la distanta, inseamna multe ganduri care va trec prin cap, va trebuie o iubire tare dar si oarba in acelasi timp.in momentul in care o sa fiti fata in fata, o sa fie o anumita "raceala" intre voi...depinde de voi cum o sa treceti peste..sper sa ma insel si sa fie altfel la voi.
Let's put a smile on that face!

28 August, 2006, 07:02:32 p.m.
Răspuns #43

pokemon

Noi am trecut de faza cu *raceala*...a fost int-adevar una din incercarile de care ma temeam...au fost multe intrebari pe care ni le am pus...si ...multe ganuduri pe care ni le am facut...se pare insa ca noi nu ne am inselat...poate suntem unul din cazurile fericite...
Dar...un sfat pt cei care traiesc o poveste asemanatoare(ma refer la *indragosteala* pe net) -incercati totusi sa il verificati pe cel cu care vorbiti...nu credeti tot ce vi se spune...pt ca uneori sunt simple cuvinte...si nu cred ca isi doreste cineva doar atat...
Multa bafta...si curaj tuturor
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 August, 2006, 12:38:27 a.m.
Răspuns #44

anastacia

dragostea nu are limite!!! acum trec si eu prin astfel de poveste... probabil suna ciudat, dar m-am indragostit de baiatul pe care l-am cunoscut in "fata monitorului"...anume el m-a ajutat sa uit de relatiile anterioare, relatiile care m-au facut sa sufar mult... dupa ce m-am despartit cu ultimul partener, am hotarit  timp de un an sa nu ma intilnesc cu nimeni, caci am suferit destul de mult :'(...am plecat peste hotare, crezind ca aceasta ma va ajuta putin...mereu imi aminteam de fostul prieten....imi era foarte greu... dar intr-o zi am cunoscut persoana care m-a ajutat sa uit aproape totul, persoana care ma iubeste, si aceasta e 100% deoarece au fost foarte multe situatii in care am inteles aceasta... credeti-ma ca  nu toti ar face ceea  ce a facut el... sunt foarte fericita!!! si as vrea sa spun ca deseori oamenii ce se indragostesc de persoanele din fata monitorului sint mult mai fericiti... Acum am cunoscut ce e fericire si ce e dragostea...