11 Octombrie, 2025, 12:03:41 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cerere in casatorie  (Citit de 36279 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Noiembrie, 2004, 05:11:37 p.m.
Citit de 36279 ori

cristian_ll

Ajutati-ma va rog! Vreau sa fac o cerere in casatorie si poate aveti ceva idei originale si ma ajutati. Va multumesc mult!

22 Noiembrie, 2004, 06:27:26 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
 Ai putea-o face prin intermediul emisiunii "Din dragoste", in caz ca esti fan  ;).
 Sau, printr-o dedicatie la radio.

22 Noiembrie, 2004, 06:36:45 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Doamne Fereste, nu prin emisiunea aia!
Eu sunt mai de moda veche asa, shi consider ca o cerere in casatorie este un lucru f.intim ce trebuie facut intre patru ochi...Frumos este sa o iei prin suprindere bine de tot, adica sa faci asta cand se asteapta cel mai putin, nu la o cina pompoasa sau mai stiu eu ce :), ci seara, pe o bancuta retrasa intr-un parc, sa te asezi in genunchi in fata ei si sa "pop the question" :)...ce dragut...Mie asa mi-ar palcea...dar evident parerile se impart. Hai sa mai auzim! :)
Oricum, zic eu ca ai deschis un subiect interesant :)

ps: oricum ai face cererea, fi sigur ca daca te iubeste si vrea sa va casatoriti, va fi un moment de neuitat pentru ea!

Casa de piatra! :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2004, 10:01:36 p.m.
Răspuns #3

CLARA

Eu cred ca ar trebui sa alegi un loc fff special..ceva sacru...ceva asa....mai aparte.Nusunt eu tocmai religioasa dar cred ca ar fi frumos intr-o catedrala....mai pe inserat,cand se aprind lumanari..etc.Sa ingenunchezi si sa o intrebi in fata lui D-zeu.Cred ca ar avea super-efect.
Cam atat mi-a venit in minte,dar daca-mi mai vine ceva vin repede si te anunt :P...BAFTA!!!
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...

22 Noiembrie, 2004, 10:53:32 p.m.
Răspuns #4

|ngerMorT

Frumos si asa, recunosc, mi-a placut :)...chiar ma duce gandul departe...da'mi trag o palma sa ma trezesc la relitate :D...mai e pana atunci :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2004, 11:17:54 p.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
Eu cred ca ar trebui sa ne dai mai multe detalii despre iubita ta, despre gusturile ei. Daca ii plac lucrurile clasice sau apreciaza spontaneitatea, etc. Sunt lucruri care ar fi bine sa le stim, inainte de a incerca sa iti dam idei.

23 Noiembrie, 2004, 09:58:24 a.m.
Răspuns #6

cristian_ll

Va multumesc tuturor ce ati raspusns, va multumesc din suflet! Daca ar fi sa va dau cateva detalii va pot spune ca ma iubeste mult si cred ca ar impresiona-o simplu fapt ca o cer in casatorie dar eu nu vreau asta, vreau sa fie ceva special sa nu uite sau mai bine spus sa isi aminteasca cu placere de momentul asta! Nu se asteapta chiar va fi o surpriza pentru ea. Va multumesc inca odata celor care mi-ati scris si mai astept sugestii.

23 Noiembrie, 2004, 11:33:07 a.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator

felicitari pentru hotararea luata!
inelul nu trebuie sa lipseasca! ai grija cum ii iei masura ca sa nu te prinda si...sa se prinda!
plecati un week end la munte, acum ca si ninge poate ai noroc sa gasesti un peisaj feeric luat din povesti, cu multa nea pe copaci cazuta...frigul ascute simturile...
ai putea sa o faci afara sau in interiorul locatiei alese sa ramaneti peste noapte. ideal ar fi un semineu dar cred ca te poti descurca si cu multe lumanari...lumina o sa se reflecte in zapada de afara....spune-i c-o iubesti si ca ai dori sa-ti fie aproape toata viata...o sa vezi ca zambeste. mangaie-i obrazul...o sa inchida ochii. sarut-o si intreab-o soptit in timp ce-i pui inelul pe deget daca te primeste pentru totdeauna in viata si sufletul ei...o sa zica da. aaa si e posibil sa planga. tine-o in brate. o sa vezi ce frumoasa e in lumina tulbure a lumanarilor...
Sa fie intr-un ceas bun!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Noiembrie, 2004, 09:53:54 a.m.
Răspuns #8

Lord_Saladin

Vizitator
 Ma bucur ca mai exista oameni romantici pe lumea asta, care stiu sa aprecieze cu adevarat dragostea si casatorie, care e cea mai mare binefacere a iubirii.

24 Noiembrie, 2004, 10:31:14 a.m.
Răspuns #9

Em'sSoul

Romantici mai sunt...dar le e teama sa se manifeste din cauza celorlalti,a lumii de langa...Intelegeti voi.
     In orice caz bafta cu cererea(oricum ai face-o va fi bine,frumos si de neuitat pentru ca din cate am inteles o iubesti,te iubeste si asta face totul frumos...cererea poate fi oriunde si oricum.)
Don't hang on...nothing last forever!

10 Ianuarie, 2005, 03:53:21 a.m.
Răspuns #10

serrenne

Prima idee : sa o ceri in casatorie in locul in care v-ati cunoscut sau de o maniera simetrica situatiei in care v-ati cunoscut
 A 2 a idee : alege un loc :la serviciul ei, intr-un magazin,etc, aranjezi cu mai multe persoane sa se duca la ea sa-i dea un trandafir( un crin, etc), unul dupa altul, pe o melodie speciala( poate melodia voastra) si apoi apari tu ,te asezi in genunchi  si ii dai inelul
 A3 a idee : de "ziua indragostitilor" daca ai rabdare pana atunci
 A 4 a idee : sa presari  in casa (sau in alt loc) petale de trandafiri trasand o carare spre locul unde intr-un buchet mare flori va gasi cutiuta cu inelul.
 A 5 idee : lasa-i biletzele de genul "in bucatarie te asteapta ceva dulce". se duce si gaseste o prajitura si alt bilet "daca te imbraci o sa ai o surpriza", si in dulap gaseste alt bilet" te iubesc infinit de mult! PS: te asteapta alt biletel pe banca noastra din parc", in parc alt bilet :"vrei sa fii sotia mea?" si tu vei fii in spatele ei .
Oricum : sa fie intr-un ceas bun!"

10 Ianuarie, 2005, 03:55:39 a.m.
Răspuns #11

serrenne

Te rog sa ne spui si noua cum a fost!

12 Ianuarie, 2005, 10:02:25 a.m.
Răspuns #12

cristian_ll

Vreau sa va multumesc inca odata tuturor pentru ajutorul dat! Acum sa va povestesc cum a fost: In seara de Ajun cand se dau cadourile eu i-am facut initial un alt cadou stiind ca se asteapta macar putin acolo sa se intimple. Nu vreti sa stiti toata seara a fost abatuta si suparata chiar daca incerca sa ascunda asta dezamagirea i se citea pe chip. La un moment dat cand am ramas numai noi doi singuri si se astepta mai putin am inbratisat-o m-am pus in genunchi si i-am spus: "Vrei sa fi sotia mea? " cu inelul in mana. A inceput sa planga era super emotionata, a fost de vis. Cei care nu sunteti hotarati sa o faceti nu ezitati ca e unul din cele mai importante si emotionante momente, stiti cum imi batea inima? Sa-mi sara din piept nu alta! Cam asta a fost in mare si de atunci 2 oameni sunt mai aproape unul de altul se simt mai legati si se iubesc cel putin la fel de mult ca si inainte!

12 Ianuarie, 2005, 12:57:53 p.m.
Răspuns #13

Semiramis

Global Moderator
sa fie-ntr-un ceas bun!
sa fiti fericiti!!! si sa aveti grija unul de sufletul celuilalt!

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Ianuarie, 2005, 05:16:06 p.m.
Răspuns #14

|ngerMorT

Csa de piatra si multa dragoste si de acum inainte!