Am sa va spun o poveste...povestea mea de iubire!!!
A fost odata ca niciodata o trupa de teatru...o gasca nebuna de liceeni rebeli insetati de frumos si de arta...Acolo eram si eu...si El...
Era toamna.Perioada concursurilor de teatru si a festivalurilor de acelasi gen era in toi...repetitii,nopti nedormite,nervi dar si daruirea pentru pasiunea noastra.Pregatisem o piesa de Mihail Sebastian,"Steaua fara nume".Eu jucam rolul protagonistei iar El,El era partenerul meu de replici si de idila.
Idila noastra a prins usor aripi si in afara scenei si a luminii de teatru.A fost frumos...sublim...pur,da acesta e cuvantul,PUR!
Emotiile intalnirilor,parca inima nu mai avea loc in piept si ar fi vrut sa iasa,fluturii din stomac la apropierea ceasului intalnirilor noastre,totul era fantastic,de poveste!
Aceeasi banca din parc ne-a fost martora mereu si a devenit locul nostru,doar al nostru...soarele ne mangaia si noaptea ne imbratisa tandru...totul parea ca face comuniune cu noi,intreaga natura ne iubea..."-Bobocule" ...asa imi spunea si eu Il ascultam si Il iubeam si mereu aveam un zambet pe chip.
"-Bobocule,eu nu o sa-ti spun niciodata...te iubesc...asta nu se spune...se demonstreaza.Cuvintele sunt aruncate si se uita repede insa faptele raman,ti le amintesti vesnic!"...avea dreptate.
Idila noastra a durat trei luni...exact in ziua in care se implineau trei luni de NOI(nu de mine,nu de el) am primit un telefon : "-Emilia...Vlad a murit!".Mai departe stiu doar ca m-am trezit la El acasa cu El in brate dar nu era la fel ca inainte...nu mai avea viata..."Vlad nu mai e...Vlad nu mai e...nu mai e ...nu mai e.Vlad s-a spanzurat!!!"
Nu a lasat nimic...nici o explicatie,nici o vorba...nimic.Doar o pagina intr-o agenda,aparent fara nici o legatura : "Ce dovada a dragostei poate fi mai mare decat a muri pentru persoana pe care o iubesti?!?".ATAT!!!Intr-adevar...faptele raman,nu se pot uita vre-odata.
Si acum,dupa doi ani aproape merg la banca noastra si ma intreb "Ce ar fi fost daca...".Dar nici un raspuns de nicaieri.
Si am incalecat pe o sa si v-am spus povestea mea...a Lui...a noastra!!!

Va jur pe inima mea si pe amintirea LUI ca tot ce v-am scris este adevarat!!!