ptr rudy valentino...deci pana la urma...nu vrei sa umpli lumea de rudy?de ce un categoric da optr avort?
eu sunt de parere ca atata timp cat e sarcina la inceput, poate fi facut...adica in maxim...10 saptamani...dar...
vreau sa va intreb ceva pe voi...cunosc un cuplu...el 28 de ani, ea aproape 18,traiesc la tara, au deja impreuna un copil de un an si jumatate, ea mai are un avort la activ, si in plus, acum e insarcinata in 5 luni...ce vroiam sa va spun, e urmatoarea chestie...nestiind ca e insarcinata, nu a luat nici o masura ...abia in 2 luni si jumatate,, motivand ca nu a avut bani ptr un avort asa cum se face, la doctori, a luat niste pastile de la cineva din spania, chipurile ptr avort...ea sarcina nu a pierdut-o, dar din cate am inteles eu, acele p[astile,menirea lor era de a produce avortul prin ardere...va dati seama ca la nastere copilul se va naste malformat?
m-a intrebat pe mine ce ar putea face...nu am stiut ce s-o sfatuiesc...exista posibilitatea sa fie doctori care fac chiuretaje si la 5 luni..dar...asta e deja crima...fatul e deja format in burtica mamei...sa pastreze copilul, sau sa-l...sa-l uite?ptr ca daca se va naste, poate va fi un monstru, si ea, mama va fi singura vinoivata..eu una i-am zios sa se roage sa fie copilul sanatos!altceva nu am stiut ce sa ii spun!