10 Octombrie, 2025, 09:30:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cand nu mai suporti si esti in criza ce faci?  (Citit de 12194 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2004, 01:29:22 a.m.
Răspuns #15

bke

Vizitator
ea e singura dragoste... din nou nu o sa am de cine si o sa ma feresc de asta, dar la o bere tot te scot

27 Noiembrie, 2004, 01:33:43 a.m.
Răspuns #16

D3rb3d3u

Vizitator
   Asa credeam si eu ca tine, ca mi`am gasit jumatatea cu care o sa imi petrec tot restul vietii, trebuia sa ne casatorim anul viitor, cumparaseram un apartament impreuna, bla bla bla. Acum suntem despartiti. Asa a fost sa fie. Ideea este sa fii optimist si sa scapi de aceste ganduri negre. Gandeste si tu la fel ca mine: ASA A FOST SA FIE !

27 Noiembrie, 2004, 01:35:29 a.m.
Răspuns #17

bke

Vizitator
pana acum corect "asa a fost sa fie"... numa ca eu concatenez cu "si nu va mai fi"

27 Noiembrie, 2004, 01:39:18 a.m.
Răspuns #18

Lorelei

Si tot la matematica ajungem! ;D

De unde stii ca nu va mai fi? Poate concatenezi cu "si va mai fi. altfel. altceva."
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Noiembrie, 2004, 01:45:28 a.m.
Răspuns #19

bke

Vizitator
whatever, nush ce sa mai zic nu sunt de acord cu nimic

27 Noiembrie, 2004, 02:29:37 a.m.
Răspuns #20

bke

Vizitator
problema e ca poti fi gandi pozitiv cand nu esti trist deprimat suparat distrus... ce speranta sa mai ai cand tu suferi si celalalt sufera?eu ma ridic si zic gata si ma duc la celalalt si il incuraj si dupa un timp ii trece si e ok... pentru el ca pentru mine ... trebuie sa ma prefac ca mi-a trecut si sa inghit totul...  mie de unde sa imi vina puterea de a face-o din nou? stiu ca nu exista absolutul sau cel putin nu a fost demonstrat vreodata (poate prin iubire? neeh...) si de aceea nu voi rezista mereu... dar acum sunt iar egoist ca ma gandesc numai la mine si nu si la ea... ca si ea sufera ... totul se termina intr-o seara incepe a doua zi... dormitul ajuta poate sa mai prind putina energie.omul are o putere (cred eu) si aceea de a incepe un lucru din nou.. , dar cum sa il incepi cand sti deja ca vei fi iar dezamagit, cineva o sa imi zica "pai atunci de ce mai traiesti sti deja ca o sa fi nefericit cateodata" ... si o sa realizez iar ca e vorba de speranta.. dar speranta asta te duce prin chinuri.Dar cineva o sa imi zica ca gravitatea problemei nu e asa cum mi-o imaginez.... si nu e , dar asa o traiesc.
si asa ma invart in cerc pana simt ca nu mai suport , vreau sa ies din cerc sau sa nu il mai parcurg si sa ii pun capat. ce are daca ii pun capat?de ce trebuie sa existe suferinta daca eu nu mai exist?de ce nu pot pur si simplu sa fiu declarat null , sa nu exist deloc sau sa fie altcineva in locul meu?cu fiecare suferinta simt ca mor mai tare si nu ca invat ceva din asta... ma doare ... simt ca inenbunesc, simt ca imi pierd mintiile, nu pot nici sa dorm ... ma apasa din ce in ce mai tare, nu imi pot controla gandurile.iti lucreaza subcontientul cand iti imaginezi ca iti tai venele fara sa vrei?simti parca ca poti face orice in sensul ca nimic nu mai conteaza.esti constient doar de... consecinte... iti fierbe fata si ...
parca nu stiu ...parca nici nu iti pasa de corpul tau se poate intampla orice ca nu conteaza...ce fel de stare mai e si asta ca depresie nu e. e partea ta negativa?poate o alta persoana?poate cea nepasatoare?incerc sa ma refugiez in altcineva?de ce sange? de ce ura asta fata de sine?cine a vazut filmul equilibrium? exista acolo niste pastile care... iti luau orice sentiment si deveneai doar un robot organic.... nici prin scris nu mai pot sa ma revars... nu inteleg, totul pare asa inutil, tot ce am invatat pana acum , toata munca mea, tot ce am daruit , pentru ce ? pentru niste clipe(ca exemplul cu mierea dat de viulian)... ce am realizat?am realizat nimic.nu am viitor si voi sfarsi prin saracie, saracie de viata de ceea ce am realizat... si parca aud "de ce te plangi cand poti face ceva..." si am sa si raspund :"fiindca starea nu imi perimite si am trait destul de intens viata..." .. si iar mi se va spune "si noi am trait starea si am trecut de ea" si eu voi zice "starile sunt diferite de la om la om" si cum nu exista absolutul unii nu reusesc .... nu reusesc sa treaca de stare... altii chiar se sinucid.ce poate fi mai trist cand deja stiu ca o speranta moare?poate multe de care nu le cunosc.Doamne ajuta!
« Ultima Modificare: 27 Noiembrie, 2004, 02:54:42 a.m. de bke »

27 Noiembrie, 2004, 12:09:18 p.m.
Răspuns #21

D3rb3d3u

Vizitator
Uff ce incapatanat esti... citeste mai jos, poate reusesc prin alta modalitate sa te fac sa iti schimbi atitudinea:

A fost odata un grup de broscute care voiau sa se ia la intrecere. Telul lor era sa ajunga in virful unui turn foarte inalt. Se adunasera deja multi spectatori pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute. Cursa urma sa inceapa...
Totusi...
     Dintre spectatori nu credea nici unul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in virful turnului. Tot ce se auzea era exclamatii de genul:
"Oh, ce obositor!!! Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!"
sau: "Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!"
Broscutele incepura se abandoneze
...Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe...
Spectatorii continuau sa strige:
"E mult prea obositor! Nu va putea nimeni sa ajunga sus!"
   Tot mai multe broscute se resemnau si abandonau. Doar una singura se catara consecvent mai departe. Nu voia cu nici un chip sa abandoneze!
   In final renuntasera toate, cu exceptia acelei broscute, care cu o imensa ambitie si rezistenta reusi sa ajunga singura in virful turnului!
   Dupa aceea, toate celelalte broscute si toti spectatorii au vrut sa afle cum a reusit broscuta sa ajunga totusi in virf, dupa ce toate celelalte se vazusera nevoite sa abandoneze cursa! Unul din spectatori se duse la broscuta s-o intrebe cum de a reusit sa faca un efort atit de mare si sa ajunga in varful turnului.
  Asa se afla ca... Broscuta invingatoare era SURDA !!!

Morala?

Nu asculta niciodata de oamenii care au prostul obicei de a fi intotdeauna negativi si pesimisti... fiindca ei iti rapesc cele mai frumoase dorinte si sperante pe care le porti in suflet! Gandeste-te mereu la puterea cuvintelor, caci tot ceea ce auzi sau citesti te influenteaza in ceea ce faci!
Fii MEREU OPTIMIST!

...si mai ales
  Fii pur si simplu SURD cind cineva iti spune ca nu-ti poti realiza visurile! Gindeste-te: Poti reusi daca vrei cu adevarat!

27 Noiembrie, 2004, 01:01:46 p.m.
Răspuns #22

bke

Vizitator
atunci zboara deasupra lumii, am inteles ideea
« Ultima Modificare: 27 Noiembrie, 2004, 01:03:41 p.m. de bke »

02 Decembrie, 2004, 03:50:53 p.m.
Răspuns #23

Iosif

Te rog sa ma scuzi, imi cer mii de scuze, stiu ca situatia ta e serioasa dar mesajul tau m-a facut sa rad.
Am sa incerc sa raspund putintel mai scurt decat asi vrea (timpul nu imi permite).
In primul rand, situatia nu este asa de grava precum pare, crede-ma am trecut prin ce treci tu, de asta radeam.
Sfat: nu poti sa dai in cap si apoi sa ingrijesti. Daca ati pus placa cu "The end" trebuie sa va despartiti de tot. Eventual dupa vre-o sase luni sa incercati sa redeveniti prieteni, poate asta va merge. In nici un caz nu poti sa fi si cel care raneste si cel care ingrijeste.
E clar ca nu va potriviti, nici macar de sinucis nu va puteti sinucide impreuna (cu aceeasi metoda)! :) Scuza-ma, glumesc. Nu e cazul sa te sinucizi. Linisteste-te. Toate trec, stiu cum e sa iubesti, stiu cum e sa te desparti de n ori si iubirea sa te aduca inapoi la usa ei, stiu cum e sa incerci si sa incerci si tot degeaba. Cum poti sa scapi nu am sa iti zic, daca eu am reusit nu inseamna ca ai sa reusesti si tu cu aceeasi metoda, si.. cine a zis ca am scapat? Daca o iau de la capat?
Fa ce iti zice sufletul, daca o iubesti atat de mult sufera, poate ca va fi bine pana la urma. Na ca tot am dat un sfat desi am zis ca nu am sa fac asta. :)

P.S. Ascunde-te de hotii de vise
P.S.2 Daca ai vazut Equilibrium stii ca nici macar pastila nu a reusit sa omoare sentimentele.
P.S.3 Mai scrie-ne, cateodata si asta ajuta.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

06 Decembrie, 2004, 11:41:16 a.m.
Răspuns #24

sharara

hm...situatia ta ,interpretata cu putina atentie,sta cam asa:fata pe care tu o consideri singura ta dragoste a reusit sa scoata din tine o latura a personalitatii tale,care te-a surprins,te-a incantat,si care ti-ai dorit sa se dezvolte..este clar ca aceasta fata te-a scos din conul tau de umbra si te-a ajutat sa te cunosti putin mai mult..dintr-odata te simti lipsit de echilibrul pe care ea ti-l daruia .nu stiu ce a intervenit intre voi,dar stiu ca daca tu o iubesti atat de mult..este mai bine sa o lasi sa plece de langa tine acum.daca ea va reveni langa tine,este si va ramane singura iubire adevarata!dar daca nu...tu lasa sa traiasca ceea ce a iesit din tine..si mergi inainte...iti va surade intr-o buna zi,o alta fata,care te va implini ca om!sunt convinsa de asta!

08 Decembrie, 2004, 02:15:47 a.m.
Răspuns #25

bke

Vizitator
stiu ca sunt cam.... nu stiu cum sa zic, dar nu cred o alta o fata o sa mai aiba parte de asemenea iubire, nici nu cred ca ar merita.imi iubesc fata si ea ma iubeste, atata dragoste numai pentru ea nu voi mai darui vreodata unei fete...