Te rog sa ma scuzi, imi cer mii de scuze, stiu ca situatia ta e serioasa dar mesajul tau m-a facut sa rad.
Am sa incerc sa raspund putintel mai scurt decat asi vrea (timpul nu imi permite).
In primul rand, situatia nu este asa de grava precum pare, crede-ma am trecut prin ce treci tu, de asta radeam.
Sfat: nu poti sa dai in cap si apoi sa ingrijesti. Daca ati pus placa cu "The end" trebuie sa va despartiti de tot. Eventual dupa vre-o sase luni sa incercati sa redeveniti prieteni, poate asta va merge. In nici un caz nu poti sa fi si cel care raneste si cel care ingrijeste.
E clar ca nu va potriviti, nici macar de sinucis nu va puteti sinucide impreuna (cu aceeasi metoda)!

Scuza-ma, glumesc. Nu e cazul sa te sinucizi. Linisteste-te. Toate trec, stiu cum e sa iubesti, stiu cum e sa te desparti de n ori si iubirea sa te aduca inapoi la usa ei, stiu cum e sa incerci si sa incerci si tot degeaba. Cum poti sa scapi nu am sa iti zic, daca eu am reusit nu inseamna ca ai sa reusesti si tu cu aceeasi metoda, si.. cine a zis ca am scapat? Daca o iau de la capat?
Fa ce iti zice sufletul, daca o iubesti atat de mult sufera, poate ca va fi bine pana la urma. Na ca tot am dat un sfat desi am zis ca nu am sa fac asta.

P.S. Ascunde-te de hotii de vise
P.S.2 Daca ai vazut Equilibrium stii ca nici macar pastila nu a reusit sa omoare sentimentele.
P.S.3 Mai scrie-ne, cateodata si asta ajuta.