Nu am o experienta de viata prea bogata, dar voi incerca sa te ajut asa cum pot si stiu.
Ajungand acasa am discutat ce sa intamplat si mi`a spus ca o parte din ea ar vrea sa renunte la relatie si o parte ii spune ca nu pentru ca tine la mine .
Deci, din moment ce ea are indoieli, inseamna ca relatia voastra era departe de a fii perfecta, si avea in ea fisuri.Mici fisuri, care acum au dus la aceasta prapastie ce se casca intre voi doi.Ar trebui sa o intrebi de ce anume ar vrea sa renunte la relatie, si de ce o parte din ea nu mai simte pentru tine.Roaga-o sa iti dea un raspuns sincer.S-ar putea sa fie vorba de o criza de moment, de o nemultumire, sau de o persoana straina ce a intrat in viata ei.In cazul nefericit in care e vorba de o persoana straina, sfatul meu ar fii sa rupi relatia fara sa te mai uiti inapoi.
In cazul in care e vorba de o criza de moment sau de o nemultumire, aceasta se poate rezolva prin discutii, si prin gesturi tandre.Incearca sa determini cauza exacta care a dus la aceasta ruptura, si sa rezolvi. Discuta direct, dar bland. Personal, inclin sa cred ca e vorba de o criza de moment in relatia voastra, o criza rezolvabila.
Succes, si sa auzim numai de bine !