10 Octombrie, 2025, 05:41:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Uite cum s-a ajuns cu "Frumoasa Estella"  (Citit de 5760 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2004, 05:15:25 p.m.
Citit de 5760 ori

sfbetiv

Buna ,
Poezie compusa de Clara , "Frumoasa Estella" a fost compusa pentru prietena mea , am ajutat`o sa o promoveze super bine pentru ca tin enorm de mult la Estella ! dar uite ce sa intamplat !
Dupa o luna de zile pentrecuta cu ea zi de zi minut cu minut si toate astea , ajutandu`ne impreuna cu tot ce sa putut , aseara , lucrand la un bar (eu ca badygard si ea ca ospatarita) mi sa parut ceva suspect cu ea si am intrebat`o daca are ceva , mi`a spus ca nu  .
Ajungand acasa am discutat ce sa intamplat si mi`a spus ca o parte din ea ar vrea sa renunte la relatie si o parte ii spune ca nu pentru ca tine la mine .
Am intrebat`o de ce anume vrea sa ne despartim si a spus ca asa ia venit aseara sentimentul acesta . va rog eu mult ajutati`ma cu ceva sfaturi bune pentru ca tin enorm de mult la ea .
Din cauza ei , adica mai bine zis din cauza ca tin enorm de mult la ea , m`am lasat de bautura ,eu avand diabet m`am lasat si de dulciuri si m`am apucat din nou de tratament !
Ce anume pot sa mai fac ? nu vreau sa o pierd !
Azi am fost si la un concurs de calculatoare ca sa ma angajez adica sa imi mai i`au inca un job si am fost acceptat , si toate astea numai pentru Estella mea  . Astept un raspuns de la dumneavoastra stimati colegi !
Va multumesc
« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:13:07 p.m. de DIANA »

27 Noiembrie, 2004, 05:24:15 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu am o experienta de viata prea bogata, dar voi incerca sa te ajut asa cum pot si stiu.
 Ajungand acasa am discutat ce sa intamplat si mi`a spus ca o parte din ea ar vrea sa renunte la relatie si o parte ii spune ca nu pentru ca tine la mine .
 Deci, din moment ce ea are indoieli, inseamna ca relatia voastra era departe de a fii perfecta, si avea in ea fisuri.Mici fisuri, care acum au dus la aceasta prapastie ce se casca intre voi doi.Ar trebui sa o intrebi de ce anume ar vrea sa renunte la relatie, si de ce o parte din ea nu mai simte pentru tine.Roaga-o sa iti dea un  raspuns sincer.S-ar putea sa fie vorba de o criza de moment, de o nemultumire, sau de o persoana straina ce a intrat in viata ei.In cazul nefericit in care e vorba de o persoana straina, sfatul meu ar fii sa rupi relatia fara sa te mai uiti inapoi.
 In cazul in  care e vorba de o criza de moment sau de o nemultumire, aceasta se poate rezolva prin discutii, si prin gesturi tandre.Incearca sa determini cauza exacta care a dus la aceasta ruptura, si sa rezolvi. Discuta direct, dar bland. Personal, inclin sa cred ca e vorba de o criza de moment in relatia voastra, o criza rezolvabila.
 Succes, si sa auzim numai de bine !

« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:13:29 p.m. de DIANA »

27 Noiembrie, 2004, 05:31:52 p.m.
Răspuns #2

sfbetiv

Uite ce mesaj primesc de la ea . cand am rugat`o sa imi spuna ce decizie a luat . :
 "Am nevoie de putin timp 2 ,3 zile sa`mi pun gandurile in  orfine , mie greu sa ma exprim acum , am ajuns la concluzia ca nu stiu ce vreau de la viata , nu vreau sa  suferi  , eu sufar deja din cauza ca nu pot sa ma decid. Al dracu viata au unii.Asa ca si mine . Felicitari stiam ca esti baiat descurcaret.
"
Ce pot sa mai cred ?
« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:13:47 p.m. de DIANA »

27 Noiembrie, 2004, 05:34:26 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
 Trebuie sa iei si tu atitudine acum... din moment ce iti scrie asta, ai o singura varianta. Pune-o fata in fata cu ideea  de a te pierde odata pentru totdeauna.
 Spune-i ceva in genul "acum sau niciodata"...
 Trebuie sa o "trezesti" un pic ca sa poti discuta cu ea mai apoi.
« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:14:09 p.m. de DIANA »

27 Noiembrie, 2004, 05:35:30 p.m.
Răspuns #4

sfbetiv

Si crezi ca daca o pun sa ia o decizie acum asa directa o sa ia o decizie buna ? Nu o sa`i fie greu sa ia aceasta decizie ?
« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:14:52 p.m. de DIANA »

27 Noiembrie, 2004, 05:37:35 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
 Gandeste-te ca ii faci un "dus rece"...
 Si ca o trezesti la realitate...

« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:15:06 p.m. de DIANA »

27 Noiembrie, 2004, 07:57:33 p.m.
Răspuns #6

CLARA

Cand am vazut un subiect semnt de tine m-am bucurat enorm...apoi cand am vazut ce iai scris mi-au dat lacrimile.Am vazut eu aseara ca era ceva  neinregula cu tine dar cred ca eram un pic egoista in fericirea mea de a ma fi intors acasa.Sincer si eu am simtit ceva....iar acest ceva s-a transformat in concret acum.Am vazut o schimbare in Estella.Crede-ma ca voi incerca sa te ajut cu orce pret....relatia voastra imi dadea certitudinea ca dragostea chiar exista si stii bine ca am facut tot ce am putut ca sa ajut la dezvoltarea ei....CE sa zic?Stii bine ca ea a avut acea dezamagire..ii e teama.Nu  trebuie sa te gandesti la ce e mai rau.Fa tot ce-ti sta in putinta ca sa ramai cu ea si fii sigur ca ai un om de baza....daca crezi ca te pot ajuta cu ceva...orice....te rog nu ezita sa imi ceri...te rog din suflet.Mi-e de ajuns cat sufar pt mine in momentul asta si n-as vrea sa mai sufar si pt voi....Fii intelept dragul meu prieten!
« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:15:21 p.m. de DIANA »
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...

27 Noiembrie, 2004, 09:44:24 p.m.
Răspuns #7

D3rb3d3u

Vizitator
  Nu esti singura, Clara, care este alaturi de L. Imi pare sincer rau ce s-a intamplat. Mai multe comentarii sunt de prisos. Tu, daca esti mai apropiat lui, incearca sa-l ajuti mai mult, decat noi. Are nevoie de ajutor, pentru ca stiu prin ce trece, si cel mai important acum sunt prietenii.
« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:15:36 p.m. de DIANA »

01 Decembrie, 2004, 01:39:20 a.m.
Răspuns #8

sfbetiv

Tudore , sa sti ca CLARA m`a ajutat enorm de mult ... in privinte cu Estella , si ii multumesc mult pentru asta ... si sper din tot sufletu sa fie la fel de bine relatia ca pana acuma si sunt fericit ! ORICUM sunt pregatite cateva surprize pentru frumoasa noastra ESTELLA .
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine la greu. mi`ati demonstrat ca sunteti prieteni adevarati !
« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2004, 05:15:50 p.m. de DIANA »

03 Decembrie, 2004, 08:13:23 p.m.
Răspuns #9

CLARA

Ma bucur enorm cand citesc ce ai scris in ultima vreme...optimismul tau ma face sa zambesc sincer...iar eu fac asta atat de rar...Fii intelept atat iti cer.....restul se rezolva.
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...