10 Octombrie, 2025, 05:15:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: PSIHOLOGIA PERSONAJULUI....  (Citit de 8588 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2004, 11:44:39 p.m.
Citit de 8588 ori

D3rb3d3u

Vizitator
Dragilor, va propun un joc.
  Ce reprezinta oare avatarul meu ? Ce gandea artistul cand a facut acel portret ? Oare ce ascunde acea domnita ? Se vede fericirea sau tristetea in ochii ei ? ...la ce se gandeste oare?
« Ultima Modificare: 27 Noiembrie, 2004, 11:47:06 p.m. de D3rb3d3u »

27 Noiembrie, 2004, 11:52:10 p.m.
Răspuns #1

Em'sSoul

Draga d3rb3d3u...daca ar fi sa dau un nume avatarului tau acesta ar fi "melancolia".Nu ma intreba de ce pentru ca nu voi sti ce sa-ti raspund,sau...ba da...ar fi ceva...ori de cate ori ma gandesc la trecut,la ce a fost,privesc in gol timp de cateva secunde si atunci seman spiritual cu acea "domnita".In acele momente simt melancolia trecutului.
Don't hang on...nothing last forever!

28 Noiembrie, 2004, 12:00:58 a.m.
Răspuns #2

D3rb3d3u

Vizitator
   De ce expresia ochilor este asa de densa? De ce strabate lumina prin ei, fără a permite distingerea clară a formelor şi a contururilor? De ce nu iese in evidenta pielea fina, delicata, palida?

28 Noiembrie, 2004, 12:07:38 a.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
Plouă cu picuri de timp
Prin retina încremenită
Sufletul sălbatic şi cinic
Zdrobeşte nuanţele visului
Viitura angelicelor febre
Rostogoleşte cerul emoţiei stinghere

28 Noiembrie, 2004, 09:45:55 a.m.
Răspuns #4

sharara

pare genul de fata care s-a resemnat in final..exista in ea inca multa caldura,exits blandete,exista dragoste..dar o dragoste nostalgica..priveste undeva,pierduta in zatre..spre o amintire care ii incalzeste inima..pare totusi genul de femeie prinsa intr-un"bloc de timp inghetat"...

"De ce nu iese in evidenta pielea fina, delicata, palida? "pentru ca este obosita...au depasit-o toate..dar ea mia traieste inca..desi in trecut..e un fel de moarta vie..un fel de zombie..

"De ce strabate lumina prin ei, fără a permite distingerea clară a formelor şi a contururilor?"pentru ca doar sufletul ii mai este viu..
tonalitatea culorilor este insa calda..artistul foloseste nuante de lila-anumite culturi spu ca este culoarea imaturitati,a copilariei..posibil sa se doreasca un simbol al inocentei...sunt nuante de albastru..raceala..distantare..fata se retrage in forul ei interior...

cam atat pentru azi.:)

28 Noiembrie, 2004, 04:23:21 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
melancolie? poate, insa eu o vad privind in viitor...o vad tare frumoasa. o vad plina de trairi si fericite si nefericite. o vad singura. ochii ei sunt batrani, pentru ca au vazut multe insa mai au de vazut si mai multe. pielea trebuie descoperita si mangaiata pentru a-si perde paloare...
oricum, ce ma copleseste este ca e tare frumoasa...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Noiembrie, 2004, 07:49:17 p.m.
Răspuns #6

D3rb3d3u

Vizitator
  Draga Fortza, pentru ca ne cunoastem de 20 si ceva de ani, si ma "citesti" mai bine ca oricine, sa spunem fie, treaca de la mine... desi mi s`a parut putin subiectiv, si tot putin pe langa scopul intrebarii.   8)

28 Noiembrie, 2004, 08:17:31 p.m.
Răspuns #7

cv

Vizitator
scop? sa imi controlez vorba? elimin: ma tem, din nefericire...? ;)

credeam ca e vorba de o discutie. acum realizez ca-i discutie cu scop. scuze ca am citit mesajul pentru 4tZa  :D
« Ultima Modificare: 28 Noiembrie, 2004, 08:35:04 p.m. de Minerva »

28 Noiembrie, 2004, 09:50:32 p.m.
Răspuns #8

bke

Vizitator
sa imi dau si eu cu parerea .... tipa aia aparent asiatica tocmai a vazut o pasare pe cer si se gandea daca sa o manance cu cartofi sau cu orez... glumeam
eu o vad ca pe o tipa care priveste si se gandeste la viitorul ei.pare ff sigura pe ea si stie ce vrea
« Ultima Modificare: 03 Decembrie, 2004, 10:41:04 p.m. de bke »

29 Noiembrie, 2004, 04:21:33 p.m.
Răspuns #9

Lord_Saladin

Vizitator
 Personajul.... e o femeie cu o gandire profunda, diferita de ceilalti din jur, trista in propria ei singuratate,  si care incearca sa impace lumea ei cu lumea exterioara.
 Aceasta privire in sus, e o privire catre speranta, e o rugaciune adresata destinului, un manifest adresat catre Dumnezeu. Nu sunt chiar sigur aici...  ???

03 Decembrie, 2004, 08:12:59 a.m.
Răspuns #10

Semiramis

Global Moderator
Acum, ca o privesc inca o data si frumusetea ei nu ma mai subjuga, ma gandesc ca tristetea ce-i intrepatrunde privirea a coplesit-o. Si tenul ii e intunecat pentru ca domnita ascunde multe. De ea, de mine si de voi. Si pictorul ce a plasmuit-o, iubind regescul chip, avrut sa povesteasca lumii intregi durerea ei. De-a nu avea trecut...Caci privind atat de dens in viitor, mandra frunte se teme de necunoscut. Buzele inmarmurite intre zambet si suferinta mi-arata duiosia unui sarut ce nu mai vine. Iar parul lung se pierde in neclarul dor de...cine? Culorile sunt reci. Cine oare va ajunge sa-i dezghete inima...Mi-e teama ca, data viitoare cand voi opri aici ca s-o privesc, ea nu va mai fi...pentru ca pot simti izul irealului ce-l reprezinta!
Daca ar ar fi sa chem domnita din portret, as numi-o "...amagire..."
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Decembrie, 2004, 01:02:21 p.m.
Răspuns #11

sharara

exista niste lanturi. care o trag inapoi...nu ii permit decat miscare intr-un arela restrns..ea mai spera..dar...