10 Octombrie, 2025, 05:53:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 133713 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Aprilie, 2005, 12:03:45 p.m.
Răspuns #45

un_suflet

DORUL DE TINE...este... DORUL DE MINE...
EU simt nevoia trairii...retrairii...emotiei, fiorului, imbratisarii....
TU...habar n-ai!
Cand mi-e DOR DE TINE...
...fara sa te caut, fara sa sper ca vei veni...
...asteptandu-te...
TE RE/GASESC...IN MINE!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

03 Mai, 2005, 10:25:49 p.m.
Răspuns #46

alexia

Atunci... incercam zadarnic sa pastrez parfumul noptilor albastre...
             Astazi... te sorb precum un curcubeu insetat soarbe apa limpede...
             Nu ma mai tem. Am inteles ca DORUL te-a tinut langa mine, mereu ai fost aici, in toate noptile tarzii si reci... Nu mi se mai desface sufletul in fasii de durere. Azi imi vindeci ranile cu sarutari, ma imbeti cu linistea ce mi-o aduci si cred in ziua cu soare si doua dimineti.
             Mi-e dor de tine ...              
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

08 Mai, 2005, 04:24:48 p.m.
Răspuns #47

alexia

MI-E DOR...

: să mă-mbraci cu palmele tale
: să-mi alini gândurile cu vorbe
: să-mi răscoleşti sufletul
: să mă porţi prin stele
: să m-arunci în pustiu
: să-mi cânţi de iubire
: să mă alungi în timp ce
palmele mi le ţii lipite
de sufletul tău……

da, sufletul tău
ce nu simte în cuvinte.

13 Mai, 2005, 09:06:08 p.m.
Răspuns #48

Semiramis

Global Moderator
de sufletul tau...de sufletul tau mi-e dor!
cantat de amurguri si plans de zori, ti-au stiut plecarea....si valul si frunza si noaptea.
mi-e dor.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

15 Iunie, 2005, 12:03:22 a.m.
Răspuns #49

alexia

DORUL te-a tinut langa mine, mereu... Te va tine si de acum inainte... Nimic nu pare sa se fi schimbat. Aceleasi suspine, doar ca uneori sunt mai adanci; aceleasi chinuri, ceva mai dureroase...

22 Iunie, 2005, 04:05:20 p.m.
Răspuns #50

Semiramis

Global Moderator
alexia, draga mea...in ultimul timp am uitat ca mai mi-e dor...

26 Iunie, 2005, 10:57:45 p.m.
Răspuns #51

alexia

Ai uitat de dor?? Inseamna ca ai uitat de tine, draga "dor de duca..."
                   Inchide ochii si asculta-ti sufletul... Te astept sa revii! ;)

27 Iunie, 2005, 11:37:01 p.m.
Răspuns #52

Semiramis

Global Moderator
mi-ai readus aminte si tu si lorelei cu ai sai cai salbatici urmati de ploi si de furtuna.

21 August, 2005, 03:30:09 p.m.
Răspuns #53

alexia

Dor... ce dor nebun de şoaptele frunzelor... Unde sunteţi frunze arămii şi frunze aurii? Mi-e dor să-mi bateţi la fereastră în miez de noapte...

07 Septembrie, 2005, 02:37:00 p.m.
Răspuns #54

sicily

Dorul zilelor apuse... dorul nebuniilor petrecute.... dorul iubirilor neimplinite... dorul prietenilor plecati pe alte meleaguri....dorul gandurilor hazlii care ma faceau sa stau cu toata fiinta pe acest site... DOR DE TINE, DOR DE VOI....
 Au ramas doar melancolia, regretele, si fluturii din burta, cand recitesc .... Ramane doar gandul ca speranta moare ultima.

De n-ar fi, nu s-ar povesti ........
Un calator pribeag ...

08 Septembrie, 2005, 11:53:36 p.m.
Răspuns #55

alexia

Dor... Dor de zambet, de tremurul buzelor cand vor sa-mi sopteasca numele... Dor sa-mi mangai obrazul, sa- mi saruti fruntea... Mi-e dor de tine! Dor, acelasi dor care te tine aici, langa mine...

09 Septembrie, 2005, 08:34:55 p.m.
Răspuns #56

littleangel

Dor...dor de singura privire de care a fost nevoie sa stiu ca imi va fi mereu dor de acei ochi care...priveau.
Dor de fluturii din burta si de fuga pamantului de sub picioare cand vedeam acei ochi...
Dor...
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

10 Septembrie, 2005, 12:02:05 a.m.
Răspuns #57

Evangeline

Mi-e dor de zilele in care eram acasa :( Mi-e dor de o plimbare cu vechile si adevaratele mele prietene :)
Cel mai mult insa mi-e dor de tine...de saruturile tale...de zilele care le-am petrecut impreuna :-*
Never, never quit!

10 Septembrie, 2005, 01:52:42 p.m.
Răspuns #58

desdemona

mie dor de zilele in care credeam ca eram fericita,era o iluzie,speram,credeam,era frumos.Mie dor de vremuri  apuse..erau atat de glorioase.Acum am ramas doar cu gustul acelui apus de soare:atat de frumos,atat de dureros
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Septembrie, 2005, 02:07:49 p.m.
Răspuns #59

alexia

Am închis ochii pentru o clipă şi o adiere de vânt mi-a mângâiat obrazul. Atât de multă dragoste! Puteam să jur că erau degetele tale...