04 Noiembrie, 2025, 03:54:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 136955 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Septembrie, 2005, 10:12:58 p.m.
Răspuns #60

Semiramis

Global Moderator
dor de frunze, dor de iarna, dor de zboruri, dor de ochi albastri, dor de vin vechi, dor de alei cu castani, dor de tine, dor de ape, dor de scrisori, dor de mine, dor de cai salbatici, dor de noapte, dor de ceaţă, dor de mare.
« Ultima Modificare: 26 Septembrie, 2005, 12:12:37 a.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Noiembrie, 2005, 01:11:04 a.m.
Răspuns #61

alexia

Ti-a fost vreodata dor de ATUNCI, DEMULT...? Mie, da.
              Doamne, te rog, Doamne, sa nu-mi iei amintirile; amintirile si DORUL...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

12 Noiembrie, 2005, 03:57:12 p.m.
Răspuns #62

Semiramis

Global Moderator
visul, dorul, amintirea...comori ce nimeni nu le ia.
dor de iarna cu stele ascunse, dor de mare cu scoici reci la picioare, dor de frunze zalude furate de vanturi...
dor de tine.

30 Noiembrie, 2005, 04:27:15 p.m.
Răspuns #63

sunshine

De foarte mult timp imi este dor de iubire.Am asteptat, am cautat ,dar mi-e frica sa nu ma gaseasca, nu o s-o recunosc.Cum arata, voi ingeri si stele ale fericirii?Ce  este iubirea?De ce sa iubesc ? Acum, dupa atatia ani.....,am sentimentul de vinovatie .Nu am fost iubita pentru ceea ce sunt si ,in sfarsit am inceput sa simt.Dar nu stiu cesimt .Si totul este atat de complicat!!!
   OOO, daca ati sti cat de COMPLICAT!! :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Noiembrie, 2005, 11:41:04 p.m.
Răspuns #64

digitty

Mi-e dor de prietenii mei,pe care nu i-am mai vazut de 2 luni de zile,mi-e dor de vacanta de vara care a trecut,mi-e dor de zambetul fara griji al colegelor mele pe care l-am "cunoscut" abia in tabara la mare...da!mi-e dor de valurile tulburi,de soarele arzator,de nisipul fin,de mireasma plajei,de agitatia fermecatoare,de tot ce a fost....si sper sa fie de zece ori mai mult in vacanta care urmeaza... mi-e dor de cei doi ochi verzi care mi-au furat inima,care au plans...mi-e dor de cei doi ochi caprui care ma asteapta cu nerabdare undeva la 200km departare...mi-e dor de multe...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

01 Decembrie, 2005, 11:50:43 a.m.
Răspuns #65

Strumfita

Pasesc prin parcul gol cautandu-te pe tine .. dar cine esti si de ce ma urmaresti in vise, in ganduri, in tot ceea ce fac? Ma asez pe banca si ma gandesc la tine, la ce ar fi daca ne-am intalni. Te gasesc in fiecare amurg, in fiecare adiere de vant, in fiecare picur de ploaie.
    Mi-e dor de acel sentiment vesnic , mi-e dor de tine .. suflet ratacit ...
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

04 Ianuarie, 2006, 08:28:37 p.m.
Răspuns #66

Lady Allia

dor de tine...mi-e dor de tine...cu fiecare gand pe jumatate adormit, cu fiecare lacrima pe jumatate plansa, cu fulgii care mi se astern pe chip si se transforma in lacrimi ... mi-e dor de privirea ta aneatinsa inca de privirea mea...de glasul tau duios...mi-e dor sa aud cum se aud pasii tai...mi-e dor sa vad capul tau adancit in perina...mi-e dor de razele lunii care sa iti cada pe chipul drag...mi-e dor...
fiecare avem un astfel de dor...pe care de cele mai multe ori il numim amagire,...vis,...fantoma a sufletului..., dar e un dor...si cred ca fiecare poate jura ca stie cu exactitate cand e privit de cineva, cand e incurajat, cand e strigat...ne trezim dintr-o data razand...sau plangand....tristi sau veseli...avem tot felul de trairi pe care nu ni le putem explica...e ca si cand am stii cand cineva are nevoie de noi sau noi de acel cineva fara chip...fara nume, dar despre care stim aproape tot..., iar eu personal cred in jumatatea noastra...si mai cred ca foarte multi sunt aceeia care nu si-o intalnesc pentru ca in viata caile sunt intortocheate...de multe ori cedam sa mai asteptam si facem alegeri..., dar eu cred ca acest dor fata de sufletul fara chip si nume este...dorul de jumatatea noastra...care ne este asemeni unei manusi...aproape perfecta...
o manuse care nici nu strange, dar nici nu te paraseste...care te incalzeste fara sa te ucida...care e doar a ta...care nu se potriveste decat pe palma sufletului tau...daaaa....dor de tine...mi-e tare dor...

09 Ianuarie, 2006, 10:37:35 p.m.
Răspuns #67

Semiramis

Global Moderator
mi-e dor de marea albastra, ca visul pescarusilor insingurati. aripi se zbat in vazduhuri cautand cantecul sirenei...mi-e dor de mare...
mi-e dor de vara trecuta prin pleoape-mi, ingemanand iubirea cu plecarea. plecarea mea.
mi-e dor de stanci si de valuri. valuri cazute razlet din cine stie ce colt de apa. lunile planse peste ape atatea nopti au vegheat corabiile plecate departe, spre niciunde.
mi-e dor de mare...

10 Ianuarie, 2006, 12:25:24 p.m.
Răspuns #68

digitty

dor de zapada,dor de dansul fulgilor de nea purtati de vantul singuratic,dor de mirosul iernii,dor de caldura buzelor pe care am simtit-o de revelion,dor de privirea visatoare ce m-a fermecat,dor de inima pe care am simtit-o cum bate cand m-ai cuprins in brate,dor de sarutul perfect (exista oare asa ceva?nu cred...),dor de tacerea graitoare ce s-a asternut intre noi,dor de frisca dulce care a aterizat ("din greseala") la mine pe fata ;D ,dor de iarna care inca nu s-a sfarsit...  ;)

13 Ianuarie, 2006, 02:44:02 p.m.
Răspuns #69

cv

Vizitator
...imi e dor sa fiu, sa ma imbrac cu ceea ce sunt, sa calaresc un cal, sa ma prinda o ploaie de vara, sa ma spele apa unei cascade, sa dorm inca o noapte in rulota noastra. imi e dor sa vina seara... sa dispara norii, sa ne alinte luna cu lumina ei trupurile imbratisate atat de strans de parca ar vrea sa devina unul si acelasi, imi e dor sa mai stam la lumina unui foc mic, pe marginea Marelui Canion, sa-mi sprijin capul pe umarul tau si sa ma intrebi ce vizitam maine, imi e dor de caprioara noastra, de indianca, imi e dor de Sibiu, de eroul meu calare pe lei, imi e dor de nunta licuricilor, imi e dor sa ne trezim dimineata sa ne rostogolim imbratisati iar roua sa ne ude hainele, imi e dor sa fim goi de haine, de griji, de suparari, de lume... imi e dor sa am un copil frumos, cu ochii albastrii si par negru, imi e dor...
« Ultima Modificare: 13 Ianuarie, 2006, 02:56:27 p.m. de Minerva »

14 Ianuarie, 2006, 06:19:42 a.m.
Răspuns #70

Evangeline

Mi-e dor de acei ochi blanzi ca de inger ::)...mi-e un dor nebun de ei ;)

:-*
Never, never quit!

14 Ianuarie, 2006, 01:58:22 p.m.
Răspuns #71

Strumfita

Dor de imbratisarea unei iubiri ce nu a existat niciodata pentru mine .. dor de privirea care sa-mi atinga sufletul .. dor de acele doua cuvinte care sa-mi faca inima sa bata mai tare si mai incet in acelasi timp .. cuvinte ce nu mi-au fost spuse niciodata din inima  :-[.
      Dor de acel cineva care poate .. nu a existat si nu va exista niciodata .. nu pentru mine  :-[
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

14 Ianuarie, 2006, 03:31:23 p.m.
Răspuns #72

digitty

mi-e dor de zambetul misterios,de imbratisarea calda,de privirea de smarald,de chipul frumos.mi-e dor de aripile de inger pe care,fara sa vrei,mi le-ai daruit...mi-e dor de fiorul iubirii...mi-e dor sa-ti simt buzele pe obrazul meu infierbantat si pe buzele mele insetate de sarutul tau...mi-e dor...de lacrimile tale...ce suflet crud am...mi-e dor de bunatate..

14 Ianuarie, 2006, 03:51:18 p.m.
Răspuns #73

Lady Allia

mi-e dor de privirea ta neatinsa inca...de fiorul ochilor tai negrii atingand fiorul ochilor mei...de atingerea ta tandra care naste in mine izvoare de emotii si caldura...mi-e dor de glasul tau care ma alinta ca si cand as pluti pe un nor de frumusete din care picura triluri nemaiauzite si culori de rosu, alb, albastru...mi-e dor de fiinta ta si de noi goi ca doi copii stand unul langa altul...ca doua imbratisari...mana ta pe obrazul meu...mana mea pe obrazul tau...ciocnirea dintre priviri si lacrimi de bucurie...mi-e dor de sarutul suprem al sufletelor noastre si mi-e dor de noi cei care inca nu am putut sa fim...mi-e dor de tine...

20 Ianuarie, 2006, 11:36:16 p.m.
Răspuns #74

Laudinha

Vizitator
Nu mi s-a intamplat ce descrii tu..,dar stiu cum e sa-ti fie cu adevarat dor de cineva :)