09 Octombrie, 2025, 08:31:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 133615 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Ianuarie, 2006, 08:43:38 p.m.
Răspuns #75

sufletel

imi e dor de tine draga mea, imi este dor de noi, imi este dor de ceea ce nu s-a intamplat, imi este dor de ceea ce s-a intamplat, imi este dor de zambetul tau, imi este dor de privirea ta, imi este dor de sarutul tau, imi este dor de numele tau, imi este dor de ochii tai, imi este dor de gura ta, imi este dor de buzele tale, imi este dor de atingerea ta, imi este dor de vorbele tale, imi este dor de fiinta ta, imi este dor de sufletul tau, imi este dor de ceea ce vom fi....imi este dor de tine...imi este dor de noi...

23 Ianuarie, 2006, 03:33:12 p.m.
Răspuns #76

Lady Allia

imi este dor sa te aud cum imi spui ca ti-e dor..., imi este dor de sarutul nesarutat inca, de tot ce n-a fost si ar putea fi, de noaptea parului tau, de gurita ta care imi umple sufletul de emotii cand se stramba copilareste, mi-e dor de adancul profund si cald din ochii tai, de buzele mele saruntandu-ti privirea si locul sfant din dreptul inimii..., de atingerea ta...mi-e dor sa stiu ca esti tu...cand inchid ochii sau ii deschid, mi-e dor sa stiu ca nu mai pleci si nu mai stiu decat sa raman, mi-e dor ca noptile si zilele sa iti gaseasca fata adancita in perina langa fata mea...mi-e dor sa ma trezesc sub ochii tai...sa ma-ncalzesc in sufletul tau...mi-e dor sa te aud cum ti-e dor in timp ce imi vorbesti..., iar apoi mi-e dor sa adorm...

01 Februarie, 2006, 09:22:29 p.m.
Răspuns #77

Semiramis

Global Moderator
dor de prieteni, dor de lorelei, dor de diana, dor de JS, dor de friend, dor de iulian, dor de derbedeu, dor de alexia, dor de minerva, dor de gordius, dor de lovetime...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Februarie, 2006, 06:45:05 p.m.
Răspuns #78

alexia

Dor de duca... Pe unde iti porti pasii, in care zari te-ai dus, frunza de acajou?? Iar voi, prieteni, ati uitat ca DORUL ne-a adus aici... Nu va e dor...? Mi-e inca imi este...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

05 Februarie, 2006, 07:09:31 p.m.
Răspuns #79

cv

Vizitator
Ba da, alexia imi e dor de oameni simpli si frumosi, de vis, de luna abia rasarita, de rosul frunzelor de artar, de ploaia de primavara, de greieri, de un lan de rapita cat vezi cu ochii la capatul caruia rasare soarele... Imi e dor de vin fiert, de cafea aburinda, de glas de domnite, de forfota, de cantec...
« Ultima Modificare: 05 Februarie, 2006, 07:12:30 p.m. de Minerva »

06 Februarie, 2006, 02:53:06 p.m.
Răspuns #80

cv

Vizitator
Dimineaţă m-am trezit uşor melancolică. Colţul de vis care-mi rămăsese în minte mi-a adus un dor de a mă preface în copil, să alerg prin curtea bunicilor, să mănânc papanaşi cu brânză dulce şi gem de coacăze deasupra. Mi-a făcut  dor de verile copilăriei când urcam în pomi să fur fructe de prin grădinile oamenilor deşi aveam mai bune în curtea bunicilor.
Sunt uşor tristă şi îmi e dor să mă joc desenând mori de vânt pe care să le stăpânesc, îmi e dor să înalţ un zmeu. Eu n-am avut zmeu  niciodata... îmi e dor şi azi o să cumpăr un zmeu ;)

12 Februarie, 2006, 02:10:27 a.m.
Răspuns #81

Do4Love

Da sincer cred ca da...pt ca mie`ra dor sa am pe cineva langa mine sa simta tot ce simt eu ...sa `mi impartaseasca asta in fiecare clipa si fiecare moment din viata ..dar nu am avut parte de asta ...asa ca am ajus sa cred in umbre, in umbrele vietii in umbrele copacilor ...dar degeaba ca ele nu puteau vorbi erau cu mine tot timpul dar nu`mi sopteau ceea ce vroiam sa aud...

12 Februarie, 2006, 10:35:21 a.m.
Răspuns #82

desdemona

Poate pentru ca inca nu am invatat sa ascultam...mai stii? ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Februarie, 2006, 09:39:22 p.m.
Răspuns #83

Semiramis

Global Moderator
lăsatu-mi-am frunzele să cadă, din ochi, din păr, din palme şi din nori. să nu fiţi trişti când poposiţi aici...dorul e bun.

alexia, ce faci?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Februarie, 2006, 06:58:13 p.m.
Răspuns #84

alexia

Draga Semi, ca intotdeauna, stii sa ma faci sa ma intorc la tine...  :-* Ce fac? -  Pribegesc, mangai cerul si vorbesc cu marea... Pribegesc, manata de dorurile-mi mute, insa mereu ma intorc aici, precum un val ce se intorce in mare sub acelasi albastru prin care strabat frunze nevazute inca...

04 Martie, 2006, 05:47:24 p.m.
Răspuns #85

sunshine

dor de vise, dor de a-mi dori iubire, dor de sufletul dinaintea iubirii, dor de saruturile nesarutate, dor de mangaierile nemangaiate, dor de chipul acoperit cu val, dor de rasarit, dor de trandafiri, dor de niciodata, dor de nimeni, dor de iubire imposibila, dor de mine.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Martie, 2006, 08:04:36 p.m.
Răspuns #86

alexia

Dor de zambet de copil, dor de bataie de aripi, dor de primavara si de muguri trosnind... Dor de vise nevisate si de curcubeu...

24 Martie, 2006, 12:08:19 p.m.
Răspuns #87

ONLY DESIRE

Dor de trecut....dor de mine,dor de bunica...dor de copilarie,de inconstienta,dor de prietenii vechi....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Martie, 2006, 12:20:57 p.m.
Răspuns #88

alexia

Dor de mine si...atat!

12 Mai, 2006, 10:35:00 a.m.
Răspuns #89

fatyma

Mi-e dor sa ne plimbam doar noi doi de mana...mi-e dor ca lumea mea sa fie doar tu si eu...mi-e dor de tacerea noastra,de cuvintele pe care nu le rosteam dar le simteam atat de deplin...Si totul imi aminteste de tine...de zilele in care ne plimbam doar noi prin padure si numai adierea vantului soptea printre ramurile copacilor un cant neauzit de nimeni...si noptile cand priveam orasul luminat...departe de tot....departe de tot ce e material...doar noi...doar sufletele noastre....Si inca te iubesc....si mi-e dor de tine...