04 Noiembrie, 2025, 08:28:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 136960 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Septembrie, 2006, 06:02:33 p.m.
Răspuns #105

pokemon

Mi e dor....nu mi e dor de tine...mi e dor de ceea ce sunt eu cand sunt cu tine...
Mi e dor sa ma simt fericita,mi e dor sa imi fie inima toata...mi e dor sa mi fie sufletul intreg...
Pana la urma....mi e dor de tine  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Septembrie, 2006, 08:53:22 p.m.
Răspuns #106

Just

Dor de Soarele stralucitor si de veri senine.
 Dor de dimineti cu arome de cafea proaspat facuta si sarutari pe ochii inchisi.
 Dor de imbratisari in miez de noapte pe alei pierdute-n intuneric .
 Dor de Luna Plina ce lumina marea in care cineva se scalda la ore tarzii in noapte.
 Dor de seri cu apus rosiatic pe plaje pustii in mangaieri ale unui vant de august ,pierdut si el.
 Dor de zambet si de lacrimi ,dor de sentimente de fericire si calm profund.
 Dor de copilul din tine ,de copila din mine, dor de rasul tau si-al meu.
 Dor de casa ,dor de suflet ,dor de tine.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Septembrie, 2006, 10:25:51 p.m.
Răspuns #107

Escu

Global Moderator
Dor de diminetile ciufulite...
Dor de masajul tau....
Dor de mainile tale fine....
Dor de grija ta ....
Dor de luat in bratze cand dorm ca un porc....
Dor de zambetul tau...
Dor de rasul tau...
Dor de atingerea ta...
Dor de parerile tale...
Dor de inteligenta ta...
Dor de saruturile tale...
Dor de tinutul de mana la ceainarie...
Dor de tine...
Let's put a smile on that face!

04 Octombrie, 2006, 04:40:13 p.m.
Răspuns #108

serenity82

mie mi-e dor sa fiu fericita, mi-e dor de acel zambet nebunesc care ma face sa ma simt implinita, mi-e dor de soare, de mirosul florilor, de fluturi si mai ales imi este dor de EL, EL care ma face sa simt toate aceste lucruri, EL care fara sa stie m-a invatat ce inseamna sa iubesti, EL cel care il visezi in fiecare seara si care imi e alaturi in toate visele, EL iubitul vietii mele fara de care nu voi mai fi niciodata fericita
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

04 Octombrie, 2006, 11:19:07 p.m.
Răspuns #109

Semiramis

Global Moderator
mi-e dor de tacerea frunzelor de nufar. n-am stiut niciodata ca ele pot tacea. in asteptarea florilor.

mi-e dor de freamatul marii iarna. n-am stiut niciodata ca sarutul apei poate ingheta, ramanand intr-o ingemanare nebuna cu pamantul. in asteptarea primaverii.

mi-e dor de berze cautandu-si cuiburi. n-am stiut niciodata ca ele stau cate doua in casele parasite cu un an inainte. in asteptarea soarelui.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Octombrie, 2006, 10:40:52 a.m.
Răspuns #110

pokemon

Mi e dor de tine....niciodata nu am stiut cat de greu poate sa treaca timpul...nu am realizat asta pana acum....
Cand,cu fiecare zi care trece inima mea plange dupa tine,plange dupa atingerea ta,dupa ceea ce numai tu ma poti face sa simt...
Mi e dor sa te vad fericit....sa te vad iarasi zambind din toata inima...Mi e dor sa fim noi....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Octombrie, 2006, 04:06:13 p.m.
Răspuns #111

anushca

Vizitator
Mi-e dor de hulubii ce-n crang isi intetesc sarutul
Mi-e dor de stejarii, de pamantul si apele de-acasa...
Mi-e dor de cuvinte de iubire soptite cu buze tremurande
Pamantul se-nvarte cu mine
tinandu-ma, ca o camasa,
strans
in brate
si mie
mie
mi-e dor
dor de tine

22 Martie, 2007, 02:18:30 p.m.
Răspuns #112

alexia

Hei, se pare ca nu va mai e dor! Ati uitat, dragii mei, de DOR!?

Frunzele de nufar tac, uneori prea mult si prea fara rost... Tac in asteptarea florilor, sau poate in asteptarea frunzelor, sau poate in asteptarea ta... Uneori mai ofteaza dar, ce pacat, nici un suspin nu te-a adus inca inapoi. Mi-e dor... Nu, nu mi-e dor, mi-e doar imposibil sa fiu EU fara a fi NOI...

"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

22 Martie, 2007, 03:39:49 p.m.
Răspuns #113

Just

N-am uitat!Printre dorurile noastre si ale Lovetime-ului erai si tu,Alexia.Bine-ai revenit!

Mirosul zarzarilor infloriti mi-aduce aminte de plimbarile noastre.A mai trecut un an si parca timpul este tot mai nerabdator.Mi-e dor sa-mi plimb iubirea printre petale albe ,primavara in suflet sa o simtim.Poate ca maine am sa te vad venind.Cu dor te chem,iubire ,iar daca n-ai sa vii ,eu am sa vin la tine.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

22 Martie, 2007, 06:37:59 p.m.
Răspuns #114

pokemon

dor....
dor de o lacrima fierbinte care sa curga fericita pe obraz
dor de o inima care sa bata langa inima mea
dor de o mana care sa fie oricand langa mine,sa ma imbratiseze...

dor....
dor de o ploaie care sa ma linisteasca
dor de un soare care sa ma incalzeasca
dor de o floare care sa straluceasca...

dor...
dar,mai presus de toate si mereu cel mai arzator,dorul de tine,dorul de noi....

26 Martie, 2007, 12:24:03 a.m.
Răspuns #115

Semiramis

Global Moderator
alexia, mi-e dor de tine...

04 Mai, 2007, 08:35:48 p.m.
Răspuns #116

alexia

Aici ma intorc mereu. Ma cheama DORUL, dar inca nu stiu: dorul de tine sau dorul de mine...

Isi prinsese in par cateva bentite de cer, iar flori marunte de lacramioare ii zambeau printre suvitele acajou. Mi s-a parut c-am zarit-o printre stele, undeva...candva...in zorii unei dimineti. Privirea scanteia si fiecare clipire de pleoape inflorea un curcubeu, nu de culoare ci de dor...
           Dorul, dorul ce-l porti in suflet te va purta mereu dincolo tine. Nu-i asa ca vei fi mereu DOR DE DUCA?

04 Mai, 2007, 08:57:01 p.m.
Răspuns #117

Eve

Mi-e dor de o capsuna verde si pistruiata, pazita de-o floare alba ca un musetel ce parfumeaza sufletul verii cu zambete.
Mi-e dor... dor de tine
Si dor... dor de noi
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

04 Mai, 2007, 11:17:38 p.m.
Răspuns #118

Semiramis

Global Moderator
înserarea se lasă pe nesimţite, abia de mai bate vântul născocind fuior de stele. primăvara e aproape dusă, simţindu-se doar când soarele pleacă. poate că e din cauza prieteniei ei cu luna.
oameni dragi vin sau pleacă, se întorc cu dor de dor...bine aţi venit!
cu dor de voi...
« Ultima Modificare: 25 August, 2007, 12:37:56 p.m. de Semiramis »

20 August, 2007, 05:10:41 p.m.
Răspuns #119

alexia

...si inca imi este dor...

Stii, in zori am simtit miros de frunze uscate si primul meu gand a fost ca-mi lipsesti, precum imi lipsesc si ploaia, si ceata, si fosnetul padurilor despletite. Am inchis ochii si am zambit la gandul ca atat timp cat astept alt si alt anotimp, inseamna ca existi si atunci imi spun: inca mi-e dor de tine...