"Esti iubitul meu. Te simt, te chem, te caut, sufar cu disperare de dorul tau. Te cunosc, iubite! Iti stiu toate esentele! Si totusi, imi ramai necunoscut si nedezvaluit…
……………………………………………………………………………………………..
Unde eşti? Arata-te! Vino! Eu te astept! Te astept cu brate deschise de femeie, cu inima de iubita patimasa, cu ochi de sotie fidela, cu buze de amanta tulburatoare, cu piept de martira a iubirii, cu degete de logodnica pura si casta…Te astept, iubite, da…Te astept…
………………………………………………………………………………………………..
Poarta vietii mele este intredeschisa, iubite. Un gest de al tau ti-ar putea-o deschide pentru totdeauna…Am strabate atemporalul impreuna, vesnicia, am depasi barierele timpului cunoscute de toti muritorii…Vom trai impreuna, ne vom imbata de fericire impreuna si vom lacrima de bucurie in fata vietii impreuna, vom plange impreuna, ne vom mangaia unul pe altul, ne vom sopti cuvinte de alinare, de dor, de dragoste si de foc mistuitor…
Da, vom calatori impreuna peste ani. Anii din urma ne vor gasi pastrandu-ne in ochi sclipirea de amanti, chiar daca eu voi fi alba si ridata, chiar daca vei fi carunt si cocosat, iubitul meu. Da! Te voi iubi, pentru ca vei fi fost partenerul vietii mele, coleg in calatoria vietii.
Vino! Te astept, dragul meu!…Voi fi rabdatoare, comoara mea. Te voi astepta….Dar nu ma lasa sa mai oftez, caci greu imi mai este oftatul si suspinul…Si, chiar daca cerul va decide ca mai trebuie sa astept, voi astepta….Da, voi astepta. Timpul va pansa si va alina durerile mele. "
......un scurt fragment din jurnalul unei tinere femei in asteptarea acelui necunoscut...