10 Octombrie, 2025, 12:09:06 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 133621 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Decembrie, 2009, 08:59:07 p.m.
Răspuns #150

departedevoi

Nu exista miracole pentru cei care nu cred in ele !!!

14 Decembrie, 2009, 09:32:29 p.m.
Răspuns #151

Semiramis

Global Moderator
oare ţi-e?

mi-e dor să mă plimb prin lume... s-o iau aiurea aşa, la picior. să fie cald. mi-e dor.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Ianuarie, 2010, 11:41:46 p.m.
Răspuns #152

alexia

Mi-e dor de mine si de nespuse ganduri, mi-e dor de mine si de toate cele pe care mi-am promis ca ti le voi spune, mi-e dor de mine si de noptile in care tot universul meu insemna o insiruire de cuvinte nebune...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

29 Ianuarie, 2010, 08:26:57 p.m.
Răspuns #153

Semiramis

Global Moderator
mi-e dor liniştea dinaintea înserării, de şoapta copacilor în vânt. mi-e dor să scriu despre iubire, mare sau orice îmi mai trece printre gânduri. cred că totuşi am uitat să scriu...

05 Februarie, 2010, 04:39:44 p.m.
Răspuns #154

amelie

Doar tu...poti sa nasti zambet, sa alungi norii, sa ma gasesti in intuneric... tine-ma in palma ta o vesnicie...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

06 Februarie, 2010, 05:18:40 p.m.
Răspuns #155

ultima floare

"Esti iubitul meu. Te simt, te chem, te caut, sufar cu disperare de dorul tau. Te cunosc, iubite! Iti stiu toate esentele! Si totusi, imi ramai necunoscut si nedezvaluit…
……………………………………………………………………………………………..
Unde eşti? Arata-te! Vino! Eu te astept! Te astept cu brate deschise de femeie, cu inima de iubita patimasa, cu ochi de sotie fidela, cu buze de amanta tulburatoare, cu piept de martira a iubirii, cu degete de logodnica pura si casta…Te astept, iubite, da…Te astept…
………………………………………………………………………………………………..
Poarta vietii mele este intredeschisa, iubite. Un gest de al tau ti-ar putea-o deschide pentru totdeauna…Am strabate atemporalul impreuna, vesnicia, am depasi barierele timpului cunoscute de toti muritorii…Vom trai impreuna, ne vom imbata de fericire impreuna si vom lacrima de bucurie in fata vietii impreuna, vom plange impreuna, ne vom mangaia unul pe altul, ne vom sopti cuvinte de alinare, de dor, de dragoste si de foc mistuitor…
Da, vom calatori impreuna peste ani. Anii din urma ne vor gasi pastrandu-ne in ochi sclipirea de amanti, chiar daca eu voi fi alba si ridata, chiar daca vei fi carunt si cocosat, iubitul meu. Da! Te voi iubi, pentru ca vei fi fost partenerul vietii mele, coleg in calatoria vietii.
Vino! Te astept, dragul meu!…Voi fi rabdatoare, comoara mea. Te voi astepta….Dar nu ma lasa sa mai oftez, caci greu imi mai este oftatul si suspinul…Si, chiar daca cerul va decide ca mai trebuie sa astept, voi astepta….Da, voi astepta. Timpul va pansa si va alina durerile mele. "
......un scurt fragment din jurnalul unei tinere femei in asteptarea acelui necunoscut...

16 Iulie, 2010, 11:27:38 a.m.
Răspuns #156

amelie

Sa te gandesti la mine,dor drag...sa ma strangi tare in brate in fiecare noapte...sa inchizi ochii si sa simti buzele mele sarutandu-ti petalele iubirii din suflet...sa privesti departarea si sa ma simti acolo,zbor de fairie indragostita pt totdeauna de verdele licurici al mastii venetiene...sa deschizi fereastra albastra a noptii si sa vezi in departare stralucirea dragostei din intunericul ochilor mei...pe curand, dor drag! O sa-mi fie dor.... :'(
« Ultima Modificare: 16 Iulie, 2010, 11:29:35 a.m. de amelie »
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

01 Septembrie, 2010, 11:10:37 p.m.
Răspuns #157

alexia

Mi-e dor de toamna si de frunze... Mi-e dor de ploi si de ceata... Mi-e dor sa-i fur vietii noptile pe care sa le fac doar ale mele. Mi-e dor sa scriu si mai ales, mi-e dor de mine...

15 Septembrie, 2010, 03:15:39 a.m.
Răspuns #158

alexia

"Dor de dor - cand ai prefera sa te chinui din nou, decat sa fii un om atat de singur".

M. Radulescu - Niste raspunsuri

16 Noiembrie, 2010, 10:14:59 p.m.
Răspuns #159

alexia

Dorul? Neajunsul de a-ti fi deajuns.

21 Decembrie, 2010, 09:53:19 p.m.
Răspuns #160

Semiramis

Global Moderator
mi-e tare dor de tine. mi-e dor de poveştile înţesate cu licurici. mi-e dor de însingurarea plecării tale. mi-e dor de... nici eu nu mai ştiu de ce mi-e dor.
mi-e dor de lovetime şi de timpul petrecut acolo. de toţi acei ani mi-e dor. zâmbesc acum. par secole de-atunci.
mi-e dor de mine...
« Ultima Modificare: 22 Decembrie, 2010, 02:30:22 p.m. de Semiramis »

23 Ianuarie, 2011, 11:47:01 p.m.
Răspuns #161

alexia

Mi-e dor
să scriu despre tine
să mi te închipui
să zâmbesc

Mi-e dor
să te alung
să te prefac toamnă
să uit

Mi-e dor
să te (re)învăț
să gust cerul
să alerg

26 Ianuarie, 2011, 12:38:08 p.m.
Răspuns #162

valentina

Mi-e dor de pasari si de mare ,
mi-e dor de valuri ce sclipesc in soare
dor de dor ,in pridvor ,cu bunici
si strabunici ,cu iarba verde
ce sade langa izvor ...
mi-e dor de tot ce-n seamna
folclor autentic ,mi-e dor de doina
mi-e dor de cantec popular autentic
mi-e dor de romanul cu dor
ce poarta in ochi al istoriei
dor de neam si popor...
Mi-e dor de romanul autentic , nu cel care este conceput din bani , putere si nimic .Ci de romanul plin de acel ceva care ne facea unici in lume .
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

24 Februarie, 2011, 12:27:08 p.m.
Răspuns #163

Semiramis

Global Moderator
mi-e dor de vremea în care scriam pe lovetime, aşa cum obişnuiam să scriu. :)

27 Martie, 2011, 06:37:59 p.m.
Răspuns #164

Alex13

Mi-e dor... de clipele ce dor.
De vremuri, ce-au trecut. Usor...
De varsta primului fior.
Mi-e dor de tine...IUBIRE FARA CHIP.