Culmeaa.. pe buze imi venea sa raspund ca da.. dar realizez ca de fiecare data cand se intampla ceva si oamenii dezamagesc sau pur si simplu trebuie sa gasesc o rezolvare, ma intorc intotdeauna la mine, precum fiul ratacitor.. poate ca trebuie sa tragem o linie intre omul dus de valul ideilor/influentelor din afara si omul care-si poate vorbi cu sinceritate( si mai ales reuseste sa actioneze asa cum e el)
Cat priveste "ceea ce esti nu vei schimba in veci" mi se pare putin tras de par.. Sa nu uitam ca Socrate spunea: cu cat stii mai multe iti dai seama cat de nestiutor esti de fapt.. omul invata continuu.. se slefuieste.. vede ceea ce nu e tocmai ok in comportament si, prin vointa, retuseaza

.. am vazut persoane care s-au schimbat intr-adevar in mai putin de 3 ani, dar pe baza a ceea ce aveau din trecut.. asta nu pt ca au spus ca se vor schimba, ci pt ca au depus acest efort.. nu pt un capriciu, ci pt ca simteau ca stau pe loc..
poti sa simti cum timpul e nisipul ce iti fuge printre degete sau poti sa il ai ca prieten care merge in rand cu tine.. tu ce alegi? dar nu numai in vorba, faptele sa vorbeasca..