10 Octombrie, 2025, 09:46:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vin sarbatorile...  (Citit de 5514 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Decembrie, 2004, 10:01:49 p.m.
Citit de 5514 ori

just_a_tear

Vizitator
   Unii dintre noi sunt fericiti ca vin sarbatorile si le vor petrece intr-un mod frumos...altii sunt mai putin fericiti...
        Eu sunt bucuroasa ca vine vacanta,vine MOSU :) ,mi-am propus (sper sa-mi reuseasca)ca de sarbatorile acestea sa fiu "fericita",sa petrec alaturi de cei dragi...familie si putinii(foarte putinii mei prieteni)Voi ce veti face de Craciun?(respectiv ANul NOU?)il asteptati cu nerabdare pe mos?(la fel ca mine?)chiar daca sunt destul de maricica inca mai astept ca de Craciun sa primesc CEVA frumos...

04 Decembrie, 2004, 10:08:32 p.m.
Răspuns #1

D3rb3d3u

Vizitator
Draga just_a_tear,
  iti doresc ca MOSU` sa iti aduca sanatate, ca asta este cea mai importanta, restul lucrurilor vin de la sine, cand suntem tineri si sanatosi. Sa reusesti sa te bucuri mai de viata, si sa inchizi ochii cand te indragostesti.

04 Decembrie, 2004, 10:13:52 p.m.
Răspuns #2

just_a_tear

Vizitator
  Multumesc cavalere!
        Dar inca nu mi-ai spus tu ce vei face de sarbatori,voi ce veti face de sarbatori?

04 Decembrie, 2004, 10:16:54 p.m.
Răspuns #3

D3rb3d3u

Vizitator
Craciunul cred ca mi`l voi petrece la Putna, la o cabana, iar Anul Nou ma va prinde la Vatra Dornei. Restul, cu familia, cat mai raman pe acasa...Si din pacate, vreau, dar nu mai cred in MOSU`...

04 Decembrie, 2004, 10:23:54 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
:) Eu de Craciun, daca nu ploua, voi merge la plaja, la ocean. Deh, cine poate...d) De Anul Nou voi petrece probabil alaturi de iubitul meu. sper sa mergem in Hollywood ca am auzit ca e veselie multa de obicei .

04 Decembrie, 2004, 10:25:46 p.m.
Răspuns #5

just_a_tear

Vizitator
  Eu de CRACIUN voi sta acasa,fara iubitul meu... :( .Cat despre mos,cavalerule nici eu nu mai cred in el DAR cred in Tata_mos si Mama_Craciunita! ;D

04 Decembrie, 2004, 10:31:40 p.m.
Răspuns #6

|ngerMorT

N-o sa va vina sa credeti poate, dar eu am incetat sa cred in Mos, d'abia acu' vreo 3 ani...adica pe la 14 :D...Din pacate in ultimii trei ani, cadourile nu au mai fost surprize sub brad, ci le-am primit direct :(...si abia apoi le-am pus sub brad, de dragul obiceiului...Eh...Am gasit la mami in dormitor zilele trecute o scrisoare veche de'a mea catre Mosul...mi-a venit sa plang...mi-e dor de zilele astea. Dar si acum e frumos! :) Sarbatorile de iarna le iubesc! Imi aduc in suflet multa bucurie, mai ales daca le petrec alaturi de cei dragi...si logic ca asa le petrec!
Saptamana asta trebuie sa merg cu inca doi colegi sa cautam un bradulet sa ni-l punem in clasa...d'abia astept sa-l ornez :D  Si in ultima zi de scoala ne punem cadouri sub el. Noi avem un obicei la noi in clasa: ne scriem fiecare numele pe cate un biletel si apoi fiecare xtrage un biletel si cumpara cadou celui al carui nume e scris pe bilet. E f.frumos!

Ah...Craciunul...aproape am uitat ca am de dat 2 teze sapt asta :D
V-am pupat!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

04 Decembrie, 2004, 10:40:42 p.m.
Răspuns #7

just_a_tear

Vizitator
 Apropos de obiceiuri...Pe cand eram inca in generala si noi decoram clasa,bradutul ...NE FACEAM CADOURI,insa acum la liceu ,majoritatea colegilor sunt copii "de bai gata"care nu dau ,insa, doi bani pe astfel de obiceiuri "copilaresti",dupa spusele lor...se cred foarte maturi si uita sa profite de copilarie,adolescenta...uita sa se bucure de aceasta varsta frumoasa,totusi...
       Ce  poti sa mai faci?
   Si eu abia astept sa impodobesc bradutul,la mine acasa...

« Ultima Modificare: 23 Decembrie, 2004, 08:12:37 p.m. de just_a_tear »

15 Decembrie, 2004, 04:39:58 p.m.
Răspuns #8

buburuza

;D hei asteptam acest subiect.eu de craciun voi fi cu prietenii mei in azuga la o vila iar de revelion nu stiu inca.s-ar putea sa ramanem la vila sau sa ne intoarcem acasa si sa dam o mega petrecere.nu stiu inca ce va fi de revelion dar il astept cu mare drag.defapt abea astept sa ies din acest an,a fost c-am dureros pentru mine in cea mai mare parte.pana acum plangeam,acum am inceput sa zambesc sa fiu fericita deoarece am speranta ca in anul ce vine va fi mai bine.oricum iubesc sarbatorile si oricat de trista a-si fi din cauza unei persoane nu voi lasa nimic sa-mi strice sarbatorile de iarna.abia astept sa vad ce-mi aduce mosul (cadou) (mosu)va pupacesc pe toti si sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi. (ingeras)
lumea e perversa fii diferit de ea

16 Decembrie, 2004, 09:42:28 a.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
as vrea sa imi aduca linistea pe care credeam ca am gasit-o. voi fi undeva in munti, sper sa ma gaseasca mosul...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Decembrie, 2004, 12:33:52 p.m.
Răspuns #10

sharara

de craciun voi fi acasa,alaturi de familie si prieteni..iar revelionul il voi face la vatra dornei..tot printre prieteni...

23 Decembrie, 2004, 08:10:01 p.m.
Răspuns #11

just_a_tear

Vizitator
                 Dragul meu moş,

Nu ţi-am scris de mult,ştiu ,dar cred ca îţi aminteşti ca ultima data m-ai dezamagit şi de atunci am refuzat sa mai cred in tine,dar in clipa de fata (fiind singurul care ma mai poate ajuta)poti sa iti iei revanşa.
        Tu,moşule,ma poti ajuta,cred ca in saculetul tau poti gasi şi pentru mine ce-mi doresc.In primul rand as vrea sa te rog ceva(e mult stiu)treci si la persoana pe care o iubesc(o cunosti tu)si revarsa deasupra casei lui(cand vei trece cu renii tai)pace,revarsa pace si armonie,iar deasupra lui ,putere(are multa nevoie)si nu in ultimul rand sanatate(e bolnavior).Asta pentru el.Sa-l scuzi ca nu ti-a scris el insusi o scrisoare,e trist,mosule,si dezamagit...dar crede in tine,credem in tine...
    Iar pentru mine, il doresc pe el (cu fundita si toate dichisurile),imi doresc iubire,da...iubirea lui ,vreau sa o primesc in dar si cred ca voi fi cea mai multumita si fericita fata.De asemenea imi doresc un strop de sanatate,noroc si putere(ca in semestrul viitor sa obtin note mai bune).Dar nu uita,ceea ce este mai important...daruieste-ne amanduroara fericire.(aici intra si iubirea ,de care am atata nevoie)...
       Stiu dragul meu ca iti cer o avere,o avere inestimabila,dar totusi eu cred in tine,vreau sa cred in tine si nu poti sa ma dezamagesti din nou,nu trebuie...ar insemna ca esti o persoana lipsita de suflet,iar eu refuz sa cred asta...
   Craciunul este sarbatoarea iubirii...fara de care suntem atat de slabi si fara ea este greu sa te ridici,crede-ma pe cuvant.Dar cand suntem iubiti,cand ne simtim iubiti putem face lucruri de care nu ne credeam capabili.De aceea este importanta iubirea in viata noastra...ne da putere si siguranta.
    Cu drag ,just_A_tear(andreea)