Dragul meu moş,
Nu ţi-am scris de mult,ştiu ,dar cred ca îţi aminteşti ca ultima data m-ai dezamagit şi de atunci am refuzat sa mai cred in tine,dar in clipa de fata (fiind singurul care ma mai poate ajuta)poti sa iti iei revanşa.
Tu,moşule,ma poti ajuta,cred ca in saculetul tau poti gasi şi pentru mine ce-mi doresc.In primul rand as vrea sa te rog ceva(e mult stiu)treci si la persoana pe care o iubesc(o cunosti tu)si revarsa deasupra casei lui(cand vei trece cu renii tai)pace,revarsa pace si armonie,iar deasupra lui ,putere(are multa nevoie)si nu in ultimul rand sanatate(e bolnavior).Asta pentru el.Sa-l scuzi ca nu ti-a scris el insusi o scrisoare,e trist,mosule,si dezamagit...dar crede in tine,credem in tine...
Iar pentru mine, il doresc pe el (cu fundita si toate dichisurile),imi doresc iubire,da...iubirea lui ,vreau sa o primesc in dar si cred ca voi fi cea mai multumita si fericita fata.De asemenea imi doresc un strop de sanatate,noroc si putere(ca in semestrul viitor sa obtin note mai bune).Dar nu uita,ceea ce este mai important...daruieste-ne amanduroara fericire.(aici intra si iubirea ,de care am atata nevoie)...
Stiu dragul meu ca iti cer o avere,o avere inestimabila,dar totusi eu cred in tine,vreau sa cred in tine si nu poti sa ma dezamagesti din nou,nu trebuie...ar insemna ca esti o persoana lipsita de suflet,iar eu refuz sa cred asta...
Craciunul este sarbatoarea iubirii...fara de care suntem atat de slabi si fara ea este greu sa te ridici,crede-ma pe cuvant.Dar cand suntem iubiti,cand ne simtim iubiti putem face lucruri de care nu ne credeam capabili.De aceea este importanta iubirea in viata noastra...ne da putere si siguranta.
Cu drag ,just_A_tear(andreea)