10 Octombrie, 2025, 05:06:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce unii nu inteleg ca te distrug???  (Citit de 13319 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Decembrie, 2004, 11:13:01 p.m.
Răspuns #15

Corinika13

Sa stii, ca in momentul ala nu m-am gandit unde as putea sta, dar pe urma mi-am sunat cea mai buna prietena, care m-a lasat sa dorm la ea, a fost alaturi de mine cat am fost plecata. Apoi am stat si la matusa mea o perioada, dar eu anul asta am bacul si nu imi permiteam sa o pun pe matusa mea sa-mi plateasca meditatiile, asa ca de nevoie m-am intors acasa, dar de atunci sincera sa fiu nu mi-a mai pasat nimic din ceea ce a zis omul asta care se numeste "tatal meu". Eu il consider un om ca oricare altul si nu tatal meu, ma port cu el ca atare si pot spune ca nu-l voi uita toata viata pentru cum se poarta cu mine, dar totusi incerc sa-l iert, pentru ca pana la urma, toti suntem oameni cu defecte si calitati. Sper totusi sa nu fugi si tu de acasa, pentru ca mie una nu mi-a placut deloc sa ma simt in plus la altii in casa. Deci gandeste-te bine te rog!! inca o data sa stii ca eu sunt alaturi de tine si sper sa fii tare pentru ca tot ceea ce nu te omoara te face mai puternic! Te-am pupat!

20 Decembrie, 2004, 12:26:45 p.m.
Răspuns #16

Semiramis

Global Moderator
frida,
cum se poate ca mama ta sa permita ca tatal tau sa-mi manifeste violenta astfel...daca ai lua-o pe cale legala, ar fi pedepsit. insa multe dintre femei accepta violenta in familie de rusine sau de frica barbatului/tatalui care intr-un final se intoarce acasa. dupa parerea mea trebuie pedepsit. este inacceptabil sa te loveasca! mai ales aspectul psihic are de suferit cel mai mult dupa asemenea traume...imi pare rau de ceea ce traiesti, insa tatal tau, repet, trebuie pedepsit.
de fugit de acasa nu te sfatuiesc sa o faci. atat timp cat stai in acea casa, cu tatal tau, fa in asa fel incat sa-l ocolesti cat mai mult (am mai discutat despre faptul ca trebuie sa ai o discutie cu el si am inteles ca nu se poate, ca ati trecut de acest aspect), sa faci tot posibilul sa nu mai intri in contact cu el, sa-l faci sa nu aiba ce-ti reprosa.
nu te lua dupa impulsuri, inca esti copila, trebuie sa te gandesti inainte de a face vreun pas gresit. te inteleg perfect, crede-ma, mai mult decat iti poti tu imagina...stiu ca este contrar tuturor legilor firii. mai rezista si vezi-ti interesul...bafta multa draga mea, si ce pot spune: sa dea Dumenzeu sa iti fie bine. astept sa mai scrii sa-mi spui cum evolueaza lucrurile,
te pup.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Decembrie, 2004, 05:34:05 p.m.
Răspuns #17

Frida

draga semiramis iti multumesc din suflet pt incurajare. nu sunt atat de puternica incat sa plec undeva! sunt foarte slaba(adik foarte moale...), singurul lucru care-l urasc la mine! acum e mama acasa si de fiecare data cand e ea el se poarta mai altfel, nu prea am contact cu el, numai cu mama vorbesc si fffff putin cu el. sper ca de data asta sa faca ceva si mama ca m-am saturat! pupici mii :-*

20 Februarie, 2005, 08:44:19 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

draga frida,
poate te inteleg mai bine ca multi altii....am trecut si eu prin asa ceva numai ca spre deosebire de tine, eu mi-as fi dorit sa il omor....si chiar facusem rost de otrava pentru asta,bineinteles atunci cand aveam aceeasi varsta ca si tine...au trecut cativa ani de atunci....si nu il mai urasc....tatal meu a plans de doua ori in viata lui si atunci a fost pentru ca eu l-am facut sa planga...nu am mai rezistat, am clacat pur si simplu, si am inceput sa ii reprosez cate si mai cate...totul a trecut, am fost si fugita de acasa si nu numai odata, sta nu a rezolvat nimic, am fost supussa unor adevarate torturi din partea lui....lesinam ...si el  le spunea ,mamei si fratelui meu ca ma prefac, ca sunt doar o jigodie, ca nu voi ajunge nimic in viata...pana cand si-a dat seama ca ma poate pierde....intr-o zi...de craciun, eram in spital si din vina unei asistente am intrat in coma....primul care a aflat a fost tata....el a fost cel care m`a ajutat...il auzeam cum imi vorbeste......isi recunostea greselile, si isii amintea toate reprosurile care i le facusem....atunci am realizat ca e un om ca noi toti, cu defecte si calitati, care sufera, care plange, care iubeste...mi-am revenit, desi tuturor li se parea imposibil...cateva luni s-a purtat ireprosabil cu mine...apoi au inceput iar certurile, bataile...pe care eu le primeam bineinteles....si  iar reprosuri din partea mea....si cand i-am zis ca vreau sa mor...ca mai bine muream...,si-a dat seama ca iar greseste.....i-am spus ca nu stiu care este motivul pentru care traiesc si a inceput sa planga...a doua oara in viata lui....ceea ce incerc sa-ti spun e sa discuti....indiferent ce ...si cum....tipa daca e nevoie fa-te ascultata...cere-i sa te iubeasca sa te respecte sa te faca sa te simti fiica lui si nu o straina...dar in acelasi timp,incearca sa si meriti!iti urez mult succes ....sper sa aud de bine fetita...ai grija de tine si te pup! Cu prietenie...
« Ultima Modificare: 01 Iunie, 2005, 11:36:00 p.m. de RebecKa »
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

20 Februarie, 2005, 10:43:38 p.m.
Răspuns #19

RocksyBaby

Vizitator
ce inseamna sa urasti? nu am avut niciodata  sentimentul asta si nu imi dau seama ce insemana... stiu doar ca de la iubire  la ura este doar un pas,..

21 Februarie, 2005, 05:11:02 p.m.
Răspuns #20

Guardian|Angel

RocksyBaby si de unde stii ca de la iubire la ura e doar un pas cand de fapt nu stii ce e ura???daca stii sa iubesti,evident stii sa urasti....mai rau e ca in zilelela stea, e mai usor sa urasti decat sa iubesti...ura e pentru toata viata,pe cand pentru unii dintre noi,iubirea e doar pentru o foarte scurta perioada de timp...precizezPENTRU UNII DINTRE NOI!!!!!

21 Februarie, 2005, 07:28:56 p.m.
Răspuns #21

DIANA

Vizitator
Dar tu de unde stii ca ura e pentru toata viata, mai RebecKa?  ;D

21 Februarie, 2005, 10:05:13 p.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

DIANA, stiu sa urasc la fel de bine cum am putut sa iubesc...si am iubit, asa ca....am invatat sa urasc cu aceeasi putere cu care odata iubeam....nu stiu daca ma intelegi, si nu stiu daca cineva ar putea intelege...dar sper sa se poata...eu una ma inteleg..cred.. :'(

23 Februarie, 2005, 09:27:10 a.m.
Răspuns #23

RocksyBaby

Vizitator
eu cred ca este si personalitatea la mijloc... ti-am zis ca "stiu ca de la iubire la ura este doar un pas.. " asta nu inseamna ca am simtit pe pielea mea. Nu imi dau seama cum este sa urasti pe cineva.. sentimentele negative de care am avut parte au fost dezgust si ignoranta ... nici nu as vrea sa am parte de mai mult de atat...

23 Februarie, 2005, 07:57:18 p.m.
Răspuns #24

DIANA

Vizitator
Draga RebecKa, nici eu nu stiu daca cineva intelege ce spui tu acolo, dar daca mai sunt persoane care nu inteleg, inseamna ca problema e la tine! In orice caz, esti putin cam categorica in exprimare si poate nu ar fi rau sa lasi o rezerva cat de mica, in caz ca intr-o zi  vei ajunge la concluzia ca ceea ce spui acum nu e chiar asa.  ;)
Si nu va mai laudati, fetelor, cu puterea sau capacitatea de a uri! Nu e o virtute! Ceva bun nu vreti sa ne impartasiti?

01 Iunie, 2005, 11:38:37 p.m.
Răspuns #25

Guardian|Angel

Nu cred ca m-am laudat draga Diana cu capacitatea de a ura...efectiv am raspun la intrebarea ta:"Dar tu de unde stii ca ura e pentru toata viata, mai RebecKa?  Grin"
si precizez ca din nefericire,am aflat si ce e ura.....nu doresc ca altii sa o afle..sa invete sa urasca...

02 Iunie, 2005, 11:26:54 p.m.
Răspuns #26

HERRA

Vizitator
Am o intrebare! Poate sunt pe langa subiect...dar se refera la ura!
Nu vreau sa imi amintesc copilaria ce mi-a fost oferita de al meu tata, nu are sens...l-am iertat( atat cat am putut)!
Intrebarea mea, cere un raspuns! Vreau sa-mi spuneti voi daca sunt eu nebuna!!!!!!
Vi se pare normal ca cineva sa citeasca ceea ce conversati voi pe messinger? Sa stea miseleste la spate, sa vada tot? Vi se pare normal ca aceasta persoana sustine ca e credincioasa?
Cum catalogati voi un astfel de gest???

04 Iunie, 2005, 05:37:06 a.m.
Răspuns #27

Guardian|Angel

Credincioasa in ce sens hera??
poate daca a vrut sa citeasca mesajele ... eu stiu..o fi fost curioasa(respectiva persoana)

04 Iunie, 2005, 03:15:17 p.m.
Răspuns #28

HERRA

Vizitator
Nu, respectiva "credincioasa" care sustine ca se teme de Dumnezu, a citi conversatia a doua personane( DESI NU O PRIVEA) pentru a putea fugi repede sa spuna unei a treia persoane ceea ce s-a conversat si in plus a mai pus ceva si din stomacel , i se paruse discutia monotona , probabil!
Mie mi se face de-a dreptul sila...daca asta e noul concept al credintei la las pagubasa! Cica, ea face acte de caritate! ....ha ha ha! Cert e ca din cauza ei am avut parte de un scandal monstru!

04 Iunie, 2005, 03:27:06 p.m.
Răspuns #29

arcticwinds

salut ...  eu nu stiu cat de mult iti este aceasta prietena o adevarata prietena ... adica daca ar fii nu ar sta sa te ranesca ... poate ca raul  a facut neintentionat totusi ... si totusi poate nu ... parerea mea e ca mai bine ai sta de vorba cu ea despre aceste lucruri sa clarificatzi relatzia voastra macar sa o faci sa intzeleaga ca prin actiunile ei te raneste si acest lucru nu face bine unei prietenii... parerea mea ... pace ...
hell si paved whit samariteans