10 Octombrie, 2025, 07:52:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubirea:Bucurie sau tristete?  (Citit de 4191 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Decembrie, 2004, 01:09:15 a.m.
Citit de 4191 ori

FaraNume

da intra-adevar se spune ca dragostea e cea mai mare putere din univers,dar nimeni ni s-a gandit vreodata ca ea poate aduce si tristete si nu numai bucurie,in concluzie daca e cea mai mare putere din univers ganditi-va cat de mare poate fi si bucuria dar mai ales si tristetea.
eu unul nu pot sa cred ca poate fi posibil sa fii atat de dezamagit de o persoana careia ai fost dispus sa-i oferi totul si sa o intelegi din toate punctele de vedere,iar EA,aceea persoana,sa te dezamageasca cum nici in cele mai sumbre ganduri nu te asteptai.
am invatat de la viata ca daca esti bun esti luat de fraier,si e experimentata treaba,dar totusi,am zis sa fiu altfel cu o anumita persoana si sa incerc sa-i ofer tot ce este mai bun de la mine, :) dar stiti cum e acolo unde exista un bine va fii intotdeauna si un rau,pt ca asa este in viata.totul in viata se complementeaza:binele cu raul,bucuria cu tristetea,dragostea cu amaraciunea si asa mai departe,in sfarsit ultima ramane speranta care nu are compensare.
am scris aceste randuri cu speranta ca se va gasi cineva care-si va da cu parerea in legatura cu acea persoana la care esti dispus sa faci lucruri pt ea de care nu credeai ca esti in stare si ea pur si simplu iti da cu tifla in nas ca sa zic asa.
parerea mea este ca nu mai trebuie sa pui suflet pt nimeni ca sa eviti anumite sentimente tare neplacute in cazul in care "nu e pe fiecare zi sambata"
Şi dacă ramuri bat în geam
Şi se cutremur plopii,
E ca în minte să te am
Şi-ncet să te apropii.
Şi dacă stele bat în lac
Adâncu-i luminându-l,
E ca durerea mea s-o-mpac
Înseninându-mi gândul.
Şi dacă norii deşi se duc
De iese-n luciu luna,
E ca aminte să-mi aduc
De tine-ntotdeauna.

09 Decembrie, 2004, 12:36:46 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
 Pune suflet !Intotdeauna sa pui suflet cand iubesti ! Daruieste-te cu totul, si cu siguranta vei gasi  pe cineva care sa t-i se daruieasca la fel de mult !
 Nu lasa necazurile sa iti ia tot ce ai mai frumos in tine !
 Nu renunta la a crede dragoste.Chiar daca acuma totul iti pare pierdut.

Sa fii iubit(a) !

09 Decembrie, 2004, 01:41:32 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit nume fara nume...
sustin parerea stimabilului muzafer.
pune suflet in tot ceea ce faci. nu lasa oameni care nu merita ceea ce tu ai de oferit sa te schimbe, sa te faca sa crezi ca e mai bine sa nu oferi o floare decat sa o faci. puritatea sufletului in asta consta. nu te lasa influentat si schimbat pentru ca tot tu vei suferi si astfel vei rani persoane carora le esti drag.
ramai curat si bafta!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Decembrie, 2004, 10:25:05 p.m.
Răspuns #3

just_a_tear

Vizitator
     Trebuie sa te dedici intru totu ,doar asa vei gasi iubirea adevarata.Uneori suferi,alteori este fericit...asa este viata ,sau nu?
   Toti am fost dezamagiti o data ,cred.Si eu...chiar daca sunt inca micuta,am iubit si inca iubesc,iar pentru el am facut multe,iubirea mi-a dat putere si acum ,chiar daca nu mai suntem iubiti,continui sa fac ceea ce m-a invatat si tot din iubire.
      Trebuie sa pui suflet pentru ca altfel nu poti spune ca traiesti cu adevarat.

30 Decembrie, 2004, 03:14:25 p.m.
Răspuns #4

Goddess

Trebui sa oferi ce ai mai bun.. dar nu sa te oferi intr-u totul... ci lasa un pic de mister la mijloc pentru ca astfel te oferi pe tava si framecul dragostei dispare...
Nu intra cu totul in camaruta dragostei ci mai intai testeaza terenul  incetul cu incetul....Fa ca dragostea sa fie dulce si amara din partea ta , nu din partea vietii pentru ca daca viata te ia pe neprevazute cu lucruri rele.. acel "amar" ti se va parea  drastic si vei spune ca povestea  ta a fost o piesa tragica jucata pe scena vietii.
Ofera ce e bun, dar lasa si un pic de cruzime dulce la mijloc.In dragoste..joaca-te cu cuvintele dar nu rani prea mult....
Dragostea daca ar fi doar dulce am face "diabet" si iarasi nu e bine
 ;)..asa ca.... trebuie sa existe in permanenta o cale de mister, de farmec , de curiozitate si nu trebuie sa ne oferim pe tava atat sentimentele cat si gandurile.

Fiti iubiti!
 (lumanare)
"Some people are so afraid to die that they never begin to live."
Henry Van Dyke