da intra-adevar se spune ca dragostea e cea mai mare putere din univers,dar nimeni ni s-a gandit vreodata ca ea poate aduce si tristete si nu numai bucurie,in concluzie daca e cea mai mare putere din univers ganditi-va cat de mare poate fi si bucuria dar mai ales si tristetea.
eu unul nu pot sa cred ca poate fi posibil sa fii atat de dezamagit de o persoana careia ai fost dispus sa-i oferi totul si sa o intelegi din toate punctele de vedere,iar EA,aceea persoana,sa te dezamageasca cum nici in cele mai sumbre ganduri nu te asteptai.
am invatat de la viata ca daca esti bun esti luat de fraier,si e experimentata treaba,dar totusi,am zis sa fiu altfel cu o anumita persoana si sa incerc sa-i ofer tot ce este mai bun de la mine,

dar stiti cum e acolo unde exista un bine va fii intotdeauna si un rau,pt ca asa este in viata.totul in viata se complementeaza:binele cu raul,bucuria cu tristetea,dragostea cu amaraciunea si asa mai departe,in sfarsit ultima ramane speranta care nu are compensare.
am scris aceste randuri cu speranta ca se va gasi cineva care-si va da cu parerea in legatura cu acea persoana la care esti dispus sa faci lucruri pt ea de care nu credeai ca esti in stare si ea pur si simplu iti da cu tifla in nas ca sa zic asa.
parerea mea este ca nu mai trebuie sa pui suflet pt nimeni ca sa eviti anumite sentimente tare neplacute in cazul in care "nu e pe fiecare zi sambata"