11 Octombrie, 2025, 01:04:37 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Romania e "noul bolnav al Europei"  (Citit de 4307 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Decembrie, 2004, 09:16:41 a.m.
Citit de 4307 ori

D3rb3d3u

Vizitator
"Intitulat foarte sugestiv “Romania: noul bolnav al Europei”, materialul ofera o viziune destul de sumbra in ceea ce priveste sansele Romaniei de a deveni un partener adevarat in cadrul Uniunii Europene, eventuala sa aderare in 2007 fiind perceputa, mai degraba, ca o necesitate pripita a europenilor de a-si vedea granitele extinse si in aceasta zona geostrategica."
  Cam astfel de materiale sunt publicate mai peste tot in occident. Toti ne vad un popor de saraci, hoti si handicapati. 16-18% din populatia Romaniei sufera de boli psihice. 4.5 milioane de saraci....
 Ma uitam ieri seara cu stupoare la dezbaterea televizata dintre Basescu si Nastase. De ce cu stupoare? Nu trebuie sa fii nici cult, nici sa ai cunostinta de cauza ce se petrece in tara asta, ca sa iti dai seama ce fel de om este Nastase. Cam cine vrea sa ne fie presedinte in urmatorii ani.
  Un demagog, un hot de lux. Nastase este cel mai corupt om din toata Romania. Care este atunci ironia democratiei: Sa furam pe fatza !
" Daca-i bal, bal sa fie! David Copperfield mi se pare mic copil pe linga PSD, adevaratul maestru al iluzionismului.
Daca intr-o buna zi isi pune in cap, cred ca ar putea fura, piatra cu piatra, si Casa Poporului. Culmea democratiei lor: “Nu conteaza citi oameni te iubesc, conteaza citi oameni ai scos la vot”. Adica partidul isi alege alegatorii, nu alegatorii isi aleg partidul. Stalin ar putea fi mindru. "

Imi este rusine ca roman, ca traiesc in aceasta tzara. Am vazut pe pielea mea cum functioneaza sistemul. De fapt de ce sa ma mai mir. O sa ma duc sa votez Basescu, pentru ca asa ceva este inadmisibil. Si cu toate ca previziunile mele sunt destul de sumbre pentru Basescu, ma voi inscrie, ca resemnare, in PSD, pentru ca in PSD s-a starpit saracia si se poate fura pe fatza, fara a da socoteala nimanui,
  RUSINE PCR-PSD !!!

09 Decembrie, 2004, 11:36:30 a.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
ideea e ca nu trebuie sa ne resemnam ca noi, generatiile post revolutie (lovitura de stat), suntem unele de sacrificiu. trebuie sa luptam sa ajungem unde ar trebui sa fim. mentalitatile si saracia obliga romanul sa stea la ciupeala si la furat. un stat democratic nu se formeaza in 10 ani, ii trebuie 100 de ani...asa ca nu putem face decat sa speram ca ne va fi mai bine si sa incercam sa ne fie mai bine, la nivel global. asta este alta problema a romanului, totul face si gandeste la nivel individual...intr-o societate deja bolnava si pline de tare, nu gasim vindecare ci cautam noi agenti de imbolnavire. cam atat pentru acum.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 Decembrie, 2004, 09:42:32 p.m.
Răspuns #2

alexia

D3rb3d3u...poate ca de la ce spui tu pleaca problema multora dintre noi. Ne e rusine si nu facem nimic. Suntem asi in a ne plange si prea mioritici ca sa luam atitudine. Ne revolta ce se spune despre noi in loc sa ne revolte ceea ce suntem, de fapt.Daca nu-ti place in Romania, de ce nu pleci?    :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

12 Decembrie, 2004, 10:52:32 p.m.
Răspuns #3

D3rb3d3u

Vizitator
Draga Alexia,
 iei atitudine...ce poti sa faci? Toti romanii sunt filozofi si se pricep la politica. Dar este diferenta intre a vorbi si a face ceva. Eu doar imi exprimam indignarea, fatza de ceea ce se intampla in aceasta tzara !
 Peste tot s-au intins tentaculele caracatitzei PSD. Iti este si frica sa iti exprimi parerea, dreptul la opinie, pentru ca iti este teama sa nu fii luat la bataie, iti este teama sa nu iti pierzi locul de munca...etc.
 Degeaba am fost la vot in gara de nord, cand la ora 9 s-au inchis urnele, de catre BEC(PSD), si si-au batut joc si au umilit in modul cel mai josnic pe cei care au asteptat cate 2-3-4 ore in frig. Nu poti sa te lupti cu morile de vant.
Acesta este regimul NASTASIOT instaurat in Romania.

PS: Romania e poate cea mai frumoasa tara din lume, dar pacat ca este locuita !
« Ultima Modificare: 12 Decembrie, 2004, 10:54:13 p.m. de D3rb3d3u »

12 Decembrie, 2004, 10:55:29 p.m.
Răspuns #4

bke

Vizitator
evident ca se intampla asa cu sectiile "special" amenajate.daca strigau toti nastase de pe acolo ii primeau cu bratele deschise.daca il baga basescu in puscarie o sa fie si acolo fericit , mai ales daca o sa fie strigat "Cici":))

13 Decembrie, 2004, 12:14:34 a.m.
Răspuns #5

|ngerMorT

specific romanesc...hai sa ne luam dupa zvonurile create, ca poate o sa parem mari destepti daca-l facem pe Nastase homosexual...si pe Basescu violator si mai stiu eu ce...de parca asta ar fi problema tarii! Ca suporterii Basescu zic "aoleo toti prostii voteaza cu poponarul ala" si suporterii Nastase zic "aoleo toti prostii voteaza cu chiorul ala"...Da...de parca asta ar fi problema...cum sa reprezinte tara un chior sau un poponar! Treziti-va! Il acuzati pe Nastase ca ar fi corupt! De unde stiti ca o sa fie Basescu altfel? Oare chiar o sa fie mai bine? Daca si-a facut treaba de primar bine, credeti ca e la fel si la presedintie...e alta mancare oameni buni! Si ok, ii dam o sansa! Schimbarea s-a mai votat si cand lumea l-a vrut pe Constantinescu...pe atunci dak tin eu bine minte si el tot cu PD-ul era...S-a vrut schimbare...a avut lumea shimbare! In rau! Dup'aia iar s-a vrut Iliescu...Si asa o sa fie in continuare...Hai sa nu ne mai mintim...corupta e politica toata! Nu exista o varianta buna...nu exista nici macar o varianta MAI buna!
Nu-mi place sa discut despre politica! Chiar deloc! Dar sunt satula sa aud din toate partile "Nastase e corupt", "Basescu e un fraier" etc...si in general atatea si-atatea discutii pentru nimic. Macar site-ul asta sa ramana frumos cum e el cu discutii despre dragoste...il stricam cu politica!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Decembrie, 2004, 12:20:46 a.m.
Răspuns #6

bke

Vizitator
eh.. specific romanesc "nastase poponar:? zvonuri..." cu toate ca pana si in ziare scrie, multi il cunosc iar cei care nu cunosc isi dau cu parerea chiar ca specific romanesc.alta problema de unde stim ca cu basewscu ar fi altefel , pai am incercat?basescu a facut cateceva... nu zic ca nu e si el corupt dar nu IN HALUL in care e nastase de a vadut un pamant cu 2 milioane $ si l-a recumparat cu 10$ DIN bugetul statului iar scire in ziare... totusi.Nastase e corutp si se stie, nu zic ca basescu nu e la fel dar mereu s-a pus problema CINE FURA MAI PUTIN... ehh voi alegeti nu eu

parerea mea

13 Decembrie, 2004, 12:31:17 a.m.
Răspuns #7

|ngerMorT

"scrie in ziare"...oh da...shi cate nu scrie! Nu e deloc relevanta ideea ca scrie in ziare! In ziare poate sa apara maine ca si tu esti poponar! dar nu o sa apara, pentru ca nu esit o persoana publica...si deci nu ar fi nimic interesant...lumea ar zice: "si ce daca e poponar? treaba lui!"...shi evident ziarul nu s-ar cumpara, jurnalistii nu si-ar scoate banii...In fine..
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Decembrie, 2004, 12:35:46 a.m.
Răspuns #8

bke

Vizitator
absolut corect, mai ales daca le mituiesti asa cum poate face un om cu multi bani, ce zici de nastase sau basescu?:)
ma intreb cate ziare scriu despre basescu de bine... sau 50 -50 la suta fix alegeri... sa fim serios perfectiunea nu exista
;)

13 Decembrie, 2004, 12:36:13 a.m.
Răspuns #9

D3rb3d3u

Vizitator
Draga |ngerMorT ,
 din nefericire pentru mine, as fi vrut sa fie altfel, dar nu este. Nu imi place sa vorbesc sa ma aflu in treaba de dragul artei. Cunosc multi oameni influenti, cunosc gazetari de la Romania Libera si Adevarul, cunosc persoane de la Realitatea TV, care imi sunt f. buni prieteni, printre altii. Nu vreau sa te conving ca unul sau celalalt fura. Faptele astea sunt etalate de acesti gazetari in fiecare zi.
  De ce l`au dat afara pe Andrei Gheorghe de la Realitatea TV, care a avut o emisiune de foarte bun simt, dar care invitatii sai au avut proasta inspiratie de a-i da lui Nastate note proaste. Il cunosc si pe Gheorghe, si nici nu-ti imaginezi cat de nervos era. De ce s-au sters toate datoriile acestui post de televiziune de catre stat? pentru ca era unul din putinele posturi care era obiectiv. Acum toate sunt PSD-TV. Asta e doar un exemplu ce nu poate fi negat.
  Televiziunea, media, justitia, PNA(care este purtatorul de cuvant al lui Nastase !!!!!!!!!!!), toate sunt institutii PSD.
  Sa traim mai bine...si vom mai vedea... !
« Ultima Modificare: 13 Decembrie, 2004, 12:39:44 a.m. de D3rb3d3u »