"Intitulat foarte sugestiv “Romania: noul bolnav al Europei”, materialul ofera o viziune destul de sumbra in ceea ce priveste sansele Romaniei de a deveni un partener adevarat in cadrul Uniunii Europene, eventuala sa aderare in 2007 fiind perceputa, mai degraba, ca o necesitate pripita a europenilor de a-si vedea granitele extinse si in aceasta zona geostrategica."
Cam astfel de materiale sunt publicate mai peste tot in occident. Toti ne vad un popor de saraci, hoti si handicapati. 16-18% din populatia Romaniei sufera de boli psihice. 4.5 milioane de saraci....
Ma uitam ieri seara cu stupoare la dezbaterea televizata dintre Basescu si Nastase. De ce cu stupoare? Nu trebuie sa fii nici cult, nici sa ai cunostinta de cauza ce se petrece in tara asta, ca sa iti dai seama ce fel de om este Nastase. Cam cine vrea sa ne fie presedinte in urmatorii ani.
Un demagog, un hot de lux. Nastase este cel mai corupt om din toata Romania. Care este atunci ironia democratiei: Sa furam pe fatza !
" Daca-i bal, bal sa fie! David Copperfield mi se pare mic copil pe linga PSD, adevaratul maestru al iluzionismului.
Daca intr-o buna zi isi pune in cap, cred ca ar putea fura, piatra cu piatra, si Casa Poporului. Culmea democratiei lor: “Nu conteaza citi oameni te iubesc, conteaza citi oameni ai scos la vot”. Adica partidul isi alege alegatorii, nu alegatorii isi aleg partidul. Stalin ar putea fi mindru. "
Imi este rusine ca roman, ca traiesc in aceasta tzara. Am vazut pe pielea mea cum functioneaza sistemul. De fapt de ce sa ma mai mir. O sa ma duc sa votez Basescu, pentru ca asa ceva este inadmisibil. Si cu toate ca previziunile mele sunt destul de sumbre pentru Basescu, ma voi inscrie, ca resemnare, in PSD, pentru ca in PSD s-a starpit saracia si se poate fura pe fatza, fara a da socoteala nimanui,
RUSINE PCR-PSD !!!