Diggity..., fiecare ne-am necăjit părinţii, fiecare am fost poate răi, neascultători, obraznici, dar întotdeauna ar trebui să existe respectul acela deosebit pentru ei, părinţii noştri! De ce? Vei vedea într-o zi iubita mea cât de dificil este să fii părinte, cât de grea este această "meserie", poate este printre cele mai grele încercări la care ne supune viaţa! De ce? Absolut tot ce i se întâmplă copilului, un părinte îşi asumă acea întâmplare nefericită ca o vină proprie, ca un eşec, indiferent dacă este sau nu! Absolut orice nereuşită de-a nostră în viaţă este şi nereuşita lor şi orice lacrimă de-a noastră le curge şi lor în suflet (chiar dacă o arată, chiar dacă nu)!
Faptul că eşti o fire care denotă multă personalitate şi putere de decizie pentru tine însăţi este un lucru bun şi te va ajuta în viaţă, dar să nu uiţi niciodată că prin prea multă personalitate poţi ucide vise şi poţi nărui lumi frumoase, pentru că uneori personalitatea este aceeiaşi cu egoismul!
Cât despre mame...

...veţi vedea într-o zi ce merită ele cu adevărat şi cât de mult v-au iubit chiar înainte de a vă naşte! O mamă ne ajută să ne dezvoltăm, ne ajută să fim sănătoşi, renunţă de bunăvoie la atâtea lucruri pentru noi, ne ajută să învăţăm să râdem, să avem încredere în noi,..., ne învaţă primii paşi în viaţă şi ne surâde atât de frumos când suntem deznădăjduiţi,..., ne ajută să buchisim în caietele de şcoală, ne ţine de mână în cele mai frumoase şi emoţionante momente,..., plânge de ziua noastră

,..., o mamă este asemeni unui înger care a fost trimis de D-zeu să ne fie mereu alături, chiar şi atunci când nu mai este...! Să nu uitaţi asta niciodată când încercaţi să clădiţi o relaţie mamă-fiică, deoarece o mamă nu este mereu datoare să vă înţeleagă!