10 Octombrie, 2025, 09:35:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Facem bilanturi?  (Citit de 10924 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Decembrie, 2004, 10:33:05 p.m.
Citit de 10924 ori

Lorelei

Sunt curioasa. Face lumea bilanturi la sfarsit de an? Sau e numai poveste? Voi faceti bilanturi, puneti in balanta relele si bunele, "sa se spele si sa se adune"?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

17 Decembrie, 2004, 10:45:56 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Eu raspund sincer: da, fac bilanturi la sfarsit de an. Dar mai intotdeauna ma deprima. Nu sunt niciodata multumita de ce si cat am reusit sa fac in trecut. DA, e un prim pas spre progres dar as vrea sa invat sa ma multumesc cu ceea ce am si, de acord, sa incerc sa fac si sa obtin mai mult. De eventuale detalii...va scutesc!  :)

27 Decembrie, 2004, 02:44:13 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
e mult spus ca fac bilanturi...ma gandesc...daca am facut bine ce am facut...daca e bine sa fac ce voi face...bilanturi, daca m-apuc sa le fac, ies in pierdere...si mai bine nu. que sera, sera...si mai departe vad eu.
te pup sirena!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Decembrie, 2004, 03:08:40 p.m.
Răspuns #3

hana

Cred că depinde de fiecare în parte. Sfârşitul unui an ar fi potrivit, e drept, pentru adunări, scăderi şi trageri de linii. Prefer, însă, trecerile mai line, mai nehurducăite, între ce şi cum a fost şi ce aş vrea sa fie/fiu de acum încolo. Trecutul nu se mai poate schimba, iar viitorul nu se prea ştie ce aduce cu sine.
Bilanţurile de sfârşit de an... se cam uită, o dată ce intri în pâinea anului ce va să vină. Îşi mai aduce cineva aminte de ele după aceea, se mai ţine cont de ele? ;) 
Suntem mici universuri de iubire, alunecand printre luminile si umbrele existentzei.

30 Ianuarie, 2005, 09:44:27 a.m.
Răspuns #4

Iosif

Un contabil bun face bilanturi mereu. Trebuie sa descoperi la timp ce merge si ce nu merge. O data pe an e prea putin. In afara de asta.. bilanturile iti aduc aminte unde esti si unde vrei sa ajungi, e foarte important sa stii asta!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

30 Ianuarie, 2005, 02:37:57 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
"Imbatranim cu adevarat cand incepem sa ne contabilizam esecurile" - Septimiu Chelcea
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Ianuarie, 2005, 02:41:58 p.m.
Răspuns #6

Iosif

Nu degeaba se spune ca batranii sunt intelepti. :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

30 Ianuarie, 2005, 02:46:47 p.m.
Răspuns #7

Lorelei

Nu, eu nu fac bilanturi, nici la sfarsit de an si nici in general. Las trecutul in pace pentru ca nu il mai pot schimba oricum. Nu-mi contabilizez nici esecurile, nici realizarile. Le las in pace. Ce urmeaza de acum inainte e important. Si incerc sa fac sa depinda de mine ceea ce urmeaza si nu de ceilalti. Poate ca undeva, la un capat de drum, voi face si bilanturi. Dar nu acum.

28 Ianuarie, 2006, 11:35:01 p.m.
Răspuns #8

charlie

de ce sa fac ?

ca sa vad ce am pierdut ?
ca sa vad ce nu am reusit sa obtin ?
ca sa vad ce puteam sa am si nu am obtinut ?

mai bine nu.... daca e, sa isi faca cine vrea. eu nu.

pentru ce ?
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Ianuarie, 2006, 12:01:40 a.m.
Răspuns #9

un_suflet

Bilantul are activ si pasiv...debit si credit. Deci...pe langa ce "am pierdut" adaugam si ce "am castigat".
Daca rezultatul este negativ...ne mobilizeaza sa luam masuri...
Daca este pozitiv...ne motiveaza sa investim...
Iar daca rezultatul este 0... nu avem impozit de platit la stat :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

29 Ianuarie, 2006, 11:52:01 a.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

uuuff,tare nu-mi mai placea contabilitatea...aici herra stie cel mai bine...draga de ea...dar da, mereu fac bilanturi ptr a vedea care au fost greselile, cum pot fi evitate, si ce pot invata din ele...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

29 Ianuarie, 2006, 01:49:54 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

Mare dreptate ai GuardianAngel...foarte urata este contabilitatea asta,abia am reusit s-o scot la capat cu ea.....da,fac bilanturi,dar la sfrasitul fiecarei zile.Nu-mi place sa fac aceeasi greseala de doua ori si sunt oarecum perfectionista,chiar exagerez...dar de fiecare data inainte sa ma culc analizez ziua ce a trecut.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

29 Ianuarie, 2006, 02:47:52 p.m.
Răspuns #12

sunshine

Am castigat IUBIRE dar am pierdut totul.Sunt multumita totusi ca am simtit iubirea , chiar numai cu sufletul, fara doritele imbratisari si mangaieri.Acum nu pot decat sa visez la cum ar fi fost.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 Ianuarie, 2006, 03:02:42 p.m.
Răspuns #13

desdemona

Simt ca razele dragei noastre sunshine palesc un pic..nu este asa?Un lucru castigat,este bun castigat..ramane intotdeauna ceva..medalie,trofeu,experienta,amintiri,lupta..etc etc..lista poate continua.Si daca le adunam pe toate,nu am putea continua iubirea castigata?

scuzata fie-mi aparenta de naivitate
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 Ianuarie, 2009, 01:59:02 a.m.
Răspuns #14

Lorelei

Chiar daca nu sunt genul care face bilanturi, nu pot sa nu privesc in urma si sa realizez ca 2008 a fost un an bun. Un an in care am intalnit oameni deosebiti, oameni frumosi, am vazut locuri noi, am vazut locuri vechi, am ras cu prietenii, am ras cu familia, am plans cu prietenii, am plans cu familia... am citit carti bune, am vazut filme interesante, am facut fotografii... tone de fotografii, m-am bucurat de zarzarii infloriti, de frunzele toamnei si mai ales de oameni. Fara indoiala, 2008 a fost pentru mine un an plin, un an bun, un an frumos. Mi-e greu cumva sa il las in urma, ca si cum incepe ceva nou de care mi-e frica, asa cum iti e frica in fata necunoscutului. Totusi privesc in fata si cu speranta si cu teama, cu bucurie si cu indoiala, spre un 2009 promitator, dar greu, cu drumuri multe, cu multe cautari, cu multe sovairi, cu multe asteptari. Si realizez ca oricat am munci si oricat ne-am stradui, fara noroc (in sensul cumva lipsit de trivialitate al cuvantului, ca mana intinsa pe care existanta ti-o intinde sa te sprijini), lucrurile se pot destrama in cateva secunde. Sper sa ne fie tuturor 2009 de bun augur, sa se fi nascut intr-o zodie buna, solara, inalta.