Bonjurica fete si flacai,
(sau Doamne si Domni - nu vreau sa ofensez pe nimeni)
Si Bine v-am gasit, sau bine ca v-am gasit

Am dat peste acest site cu totul si cu totul intamplator (vazui pe undeva parca o semnatura a cuiva, in engleza, de genul ca nimic nu e intamplator - sunt si eu exact de aceeasi parere): cautam pe net o traducere in engleza a versurilor unui cantec (Juanes - La Paga) si hop! pe site-ul asta. Din curiozitate (mai mult sau mai putin) am intrat si am tras cu coada ochiului pe ici, pe colo, ba la o poza, ba la o poezie, ba la o parere sau povestioara. Si brusc m-a lovit revelatia (cred ca mi-a facut cucui) ca e tocmai un loc numai bun pt. mine.
Tre' sa recunosc ca e primul forum de discutii la care ma inscriu (mare lucru, nu?

).
Cred ca am multe de spus, si sper sa reusesc poate chiar sa obtin niscai pareri, sfaturi, etc. Da' sa stiti ca si eu stiu sa dau sfaturi si sa imi spun pareri - nu sunt egoist!
Ah, pardon, uitai sa ma prezantez: numele de user sunt cele doua prenume reale ale mele (nu am nimic de ascuns, dupa cum vedeti, mai putin adresa de mail, care intr-un final tot o sa o fac publica, da' deh! am un mare cusur: la inceput sunt un fel de Toma necredinciosul), si de preferat e primul (asa ma stiu de cand eram mic, celalalt mi l-au dat parintii ca asa era la moda, sic!). Evident, nu sunt tipa

Varsta? 33! (interesting, right?).
Hei, sa ma opreasca cineva din scris!