05 Noiembrie, 2025, 09:48:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Hop si eu :)  (Citit de 7991 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Decembrie, 2004, 01:31:11 p.m.
Citit de 7991 ori

dorugeorgel

Bonjurica fete si flacai,

(sau Doamne si Domni - nu vreau sa ofensez pe nimeni)
Si Bine v-am gasit, sau bine ca v-am gasit ;)
Am dat peste acest site cu totul si cu totul intamplator (vazui pe undeva parca o semnatura a cuiva, in engleza, de genul ca nimic nu e intamplator - sunt si eu exact de aceeasi parere): cautam pe net o traducere in engleza a versurilor unui cantec (Juanes - La Paga) si hop! pe site-ul asta. Din curiozitate (mai mult sau mai putin) am intrat si am tras cu coada ochiului pe ici, pe colo, ba la o poza, ba la o poezie, ba la o parere sau povestioara. Si brusc m-a lovit revelatia (cred ca mi-a facut cucui) ca e tocmai un loc numai bun pt. mine.
Tre' sa recunosc ca e primul forum de discutii la care ma inscriu (mare lucru, nu? ;) ).
Cred ca am multe de spus, si sper sa reusesc poate chiar sa obtin niscai pareri, sfaturi, etc. Da' sa stiti ca si eu stiu sa dau sfaturi si sa imi spun pareri - nu sunt egoist!
Ah, pardon, uitai sa ma prezantez: numele de user sunt cele doua prenume reale ale mele (nu am nimic de ascuns, dupa cum vedeti, mai putin adresa de mail, care intr-un final tot o sa o fac publica, da' deh! am un mare cusur: la inceput sunt un fel de Toma necredinciosul), si de preferat e primul (asa ma stiu de cand eram mic, celalalt mi l-au dat parintii ca asa era la moda, sic!). Evident, nu sunt tipa ;) Varsta? 33! (interesting, right?).
Hei, sa ma opreasca cineva din scris!
Daca dragoste nu e...

29 Decembrie, 2004, 02:20:55 p.m.
Răspuns #1

Robert.

Vizitator
Cine te-a oprit pana la urma, frate?! :D

Salutare si bine ai venit! Din intamplare am ajuns cei mai multi pe aici dar daca mai suntem inca, asta nu mai poate fi in nici un caz rodul intamplarii. (Vinovati de asta sunt prietenii de aici, care stiu sa traga de tine sa ramai! ;D ;D)

Apropos de nume, nu vezi in el unul predestinat acestui forum? ;) Ma refer la primul! :D

29 Decembrie, 2004, 02:28:35 p.m.
Răspuns #2

dorugeorgel

Mercic de intampinare :)
Nu m-a oprit nimenea :) Da' am zis ca toate la timpul lor! Sper sa raman mult timp pe-aici si sa imi fac prieteni noi, sau poate sa descopar din cei vechi ;)
Cat despre nume, ai perfecta dreptate! Si nu doar pt. acest forum! U got it? ;)
Daca dragoste nu e...

29 Decembrie, 2004, 02:34:00 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Bun venit, doru!

Te descoperim noi, nu-ti face probleme.  :D Sper sa nu te opreasca nimeni de la nimic niciodata.

Cat despre prieteni... cati incape!!!  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Decembrie, 2004, 02:39:51 p.m.
Răspuns #4

dorugeorgel

Wow!

Lorelei, deja incep sa simt ca se profileaza niscai prietenii pe-aici ;)

by the way! ti-am trimis un raspuns la frunze ;)
Daca dragoste nu e...

29 Decembrie, 2004, 02:53:08 p.m.
Răspuns #5

Robert.

Vizitator
Doru, da' vad ca ai si ochi! ;) Intelegi de ce suntem pe aici?! Esti mereu inconjurat de oameni buni si frumosi. Salut pasiunea ta pentru botanica! Ierbar ai? ;)

29 Decembrie, 2004, 02:56:34 p.m.
Răspuns #6

dorugeorgel

Robert, mi-am descoperit pasiunea pt. botanica ;) de curand, sau mai bine zis, am redescoperit-o!
Bineinteles! Cine a vazut botanist fara ierbar :D
Daca dragoste nu e...

29 Decembrie, 2004, 02:57:37 p.m.
Răspuns #7

Lorelei

Pai am vazut. Iese un ierbar pe cinste, vorba lui Robert.  :D

Hehehe, asta e abia inceputul!

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Decembrie, 2004, 03:02:00 p.m.
Răspuns #8

dorugeorgel

Poate infiinţăm şi un club al botaniştilor, ce zici? ;)
Daca dragoste nu e...

29 Decembrie, 2004, 03:13:39 p.m.
Răspuns #9

Robert.

Vizitator
Poate, dar până atunci asteapta sa soseasca si ceilalti botanisti si sa te salute! Suntem multi, asta stiai?! Si fiecare cu ierbarul lui! Acolo, in topicul in care ai raspuns, facem schimb de frunze, ca-ntre botanisti adevarati ce suntem. De fapt, pe tot forumul e un schimb. De experiente, de idei, de cuvinte... Numai noi nu ne schimbam! ;D ;D ;D Nimic nu se lipeste de noi! ;)

29 Decembrie, 2004, 03:18:34 p.m.
Răspuns #10

dorugeorgel

Ba, poti fi sigur ca se lipeste, numai ca nu ne dam noi seama... decat poate prea tarziu uneori... Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, right? :D
Daca dragoste nu e...

29 Decembrie, 2004, 04:08:30 p.m.
Răspuns #11

DIANA

Vizitator
 (clopotei) (clopotei) Indraznesc sa te salut si eu, dorugeorgel,  chiar daca vad ca ai fost "luat in primire" deja! Fii binevenit! De fapt esti, fii sigur de asta!  ;)
Semneaza...o botanista? ;D ;D ;D Cred! Sper! ;)
« Ultima Modificare: 06 Ianuarie, 2005, 12:03:54 p.m. de J. S. »

29 Decembrie, 2004, 04:12:36 p.m.
Răspuns #12

dorugeorgel

Botanisti din toate tarile, UNITI-VA!

Mercic de "luat in primire" :) Imi place sa descopar ca mai exista inca Oameni pe planeta asta... a fost o vreme cand credeam ca rasa umana e pe cale de disparitie... imi pare bine ca m-am inselat :D
De ce nu? Oricine poate fi botanist! Nu-ti trebe mare stiinta pt. asta!
Daca dragoste nu e...

29 Decembrie, 2004, 04:39:46 p.m.
Răspuns #13

Semiramis

Global Moderator
salutare! fie-ti zilele senine si vorbele cu duh!
bine ai venit straine!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Decembrie, 2004, 04:42:51 p.m.
Răspuns #14

dorugeorgel

Bine te-am gasit si pe tine :)
Incantat de cunostinta :)
Cat despre vorbe, o sa fac tot posibilul :D
Daca dragoste nu e...