Eu consider ca moderatorii fac treaba buna, si am sa va spun de ce.
1. Pentru ca i-am ales eu si daca nu credeam ca o sa faca treaba buna nu ii alegeam
2. Mesajele care au fost sterse au fost sterse cu un motiv
3. Atacul la persoana asupra unora din utilizatori a fost ca rezultat al comportamentului lor
Nu am fost implicat direct in aceste probleme pentru ca nu am avut suficient timp sa ma ocup de asta, insa am urmarit ce s-a intamplat si consider ca ce au facut a fost motivat. M-am lamurit de asta la sfarsitul povestii, unde am fost implicat direct.
Pe langa asta, faptul ca Tudor este inca printre noi este un semn al bunavointei noastre, o dovada ca nu vrem sa ne certam. Nu am sa spun aici care sau cate au fost motivele pentru care el a fost dat afara, nu am sa spun nici despre alte lucruri mai putin frumoase, am sa spun doar atat: Incercati sa fiti oameni, respectati si ve-ti fi respectati. Acest mesaj este pentru absolut toti!
Cat despre moderarea in rotatie, consider ca este o prostie. Trebuie sa stii cu cine lucrezi, trebuie sa ai incredere in acei oameni, si trebuie sa stii exact cine este responsabil daca se intampla ceva. Moderarea in rotatie ar duce cu siguranta la haos. Acei oameni binevoitori care doresc sa se faca moderatori trebuie sa merite acest drept, e usor sa moderezi, nu trebuie decat sa apesi pe butoane, mai greu e sa alegi ce trebuie modificat, mutat sau sters si cine trebuie tratat "special".
Suntem oameni, cu totii riscam sa gresim, credeti ca psihologul care indruma un pacient este implicat 0% si si este perfect rational si obiectiv? Va zic eu ca nu este, nu are cum sa fie, suntem oameni, actionam in functie de personalitate.
Moderatorii de pe acest site nu sunt perfecti, cu atat mai putin eu, dar tot ce facem facem pentru binele comun, pentru binele majoritatii. Cand m-am luat de cei care folosesc "limbajul IRC" am atacat mai multe persoane, dar a fost pentru binele comun, si cred ca si cei vizati au inteles ce am avut de spus, desi unii, din cand in cand mai scriu asa.
Curios e ca cei care au raspuns au fost implicati in povestea lui Tudor, e normal sa se "asocieze".
Pentru a putea clarifica eventualele situatii (sper sa nu mai fie) ca al lui Tudor, am sa fac un forum separat unde se vor pune mesajele sterse si se vor discuta eventualele excluderi. Acolo va avea acces fiecare din voi si chiar va rog sa intrati si sa va spuneti of-ul. Aveti initiativa!
Am sa revin cu detalii.