11 Octombrie, 2025, 12:02:07 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce parere aveti de moderatorii nostri?  (Citit de 26184 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Ianuarie, 2005, 02:42:23 p.m.
Citit de 26184 ori

Iosif

Va rog sa ne spuneti ce parere aveti despre moderatorii nostrii. Voturile "Nu imi place de ei" sunt valabile numai daca dati un motiv concret de ce nu va place de ei.
« Ultima Modificare: 05 Iunie, 2007, 09:24:27 p.m. de Lorelei »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

06 Ianuarie, 2005, 04:24:57 p.m.
Răspuns #1

Fiul_Ploii

Am votat optiunea a doua. Orice comentarii sau orice explicatii din partea mea sunt de prisos. !

P.S. JS, de ce nu faci si un voting pt alegerea moderatorilor ?
PPS Nu am nimic personal cu nimeni, m-a deranjat doar atitudinea. In alta ordine de idei, imi este indiferent !
Un d3rb3d3u
« Ultima Modificare: 06 Ianuarie, 2005, 04:56:59 p.m. de Fiul_Ploii »
Ce que vous n’aimez pas, ne le faites pas !

06 Ianuarie, 2005, 04:29:52 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Eu am votat optiunea unu, dar am de comentat.

Adica...

1. le sugerez sa nu mai stearga posturile altora fara a-i anunta inainte si fara a le oferi explicatii
2. le sugerez sa nu mai lase parerile personale sa influenteze moderarea unor topice care contravin propriilor principii.
3. le sugerez sa aiba un pic mai multa flexibilitate in a accepta si critici pe site de orice fel. trebuie sa si invatam unii de la altii.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Ianuarie, 2005, 04:49:52 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
asaaa
(ca sa incep mai bine :D )
1. nu votez pentru ca optiunea pe care as alege-o nu exista. nu pot baga toti moderatorii in aceeasi oala, ar trebui sa-l votez pe fiecare separat. nu pot vota de doua ori cu opinii diferite asa ca...
2. sunt suparata pentru ca: mi s-au sters posturi, mie, mie care sunt impartiala. mi s-au sters posturi fara sa fiu intrebata inainte: exemplu: ciao tutti al d3rb3d3-ului, la care scrisesem a disparut. ok, ok, dar de ce au fost sterse raspunsurile mele fara sa mi se ceara permisiunea. nu stiu cine a facut-o (si nici ca-mi pasa) insa nu a procedat corect.
sunt de acord ca nu tot ce apare aici este calitate, asta nu inseamna ca imi iau jucariile si plec...merita sa raman pentru ceea ce-mi place. iar daca ceva imi displace, vreau sa o pot spune fara sa-mi dispara mesajul, mie sau altcuiva.
repet: este un site interactiv adica: lumea scrie si i se raspunde. nu cred ca este normal ca toti sa avem aceeasi parere si sa traim aici ca o familie mare si fericita. si in dragoste ne mai "paruim" dupa care ne pupam. nu sunt de acord cu limbaj suburban, cu raniri la sufletel si la mandrie. insa avem dreptul la opinie, nu? atunci eu nu vad rostul.
3. cu fiecare moderator in parte nu am nimic personal in ceea ce priveste cum posteaza la diferite subiecte. sunt chiar ok si pe unii (sa citez o draga prietena) "ii citesc cu drag". din acest punct de vedere e chiar ok.
atat am avut de spus...pentru moment...  8)

ps: sunt de acord si cu sirena. am spus!
pps: asteptam feed back pentru ps-ul d3rb3d3u-ului (cu mare curiozitate si cu mult interes)  ;)
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2005, 10:38:08 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Ianuarie, 2005, 05:23:47 p.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator
Nu am nimic personal cu nimeni, m-a deranjat doar atitudinea.

Pentru Fiul_Ploii: JS a cerut ca votatul optiunii "Nu imi place de ei" este musai numai daca se ofera si justificarea concreta. Nu ai justificat nimic, acolo e doar un protest din partea ta neargumentat insa de ceva concret.

Te rog sa editezi, adaugand justificarea.. altfel votul tau este nesemnificativ.

06 Ianuarie, 2005, 05:36:06 p.m.
Răspuns #5

Fiul_Ploii

Pentru mine nu conteaza daca este luat in seama sau nu votul meu, ci doar mi-am exprimat parerea. Nu vreau sa argumentez nimic, pentru ca o mare parte din ce vroiam sa spun le-au spus mai sus fetele intr-un mod foarte diplomat.
  Mai aveam de spus si eu cate ceva, dar se numeste atac la persoana, si nu vreau sa mă mai cert cu nimeni. A ramas doar sentimentul de indiferenta !

06 Ianuarie, 2005, 06:54:59 p.m.
Răspuns #6

DIANA

Vizitator
Eu nici nu vad rostul acestui topic, insa asta e o alta problema.
Pentru oricine are nelamuriri, nemultumri legate de activitatea noastra, mesageria privata va sta la dispozitie si chiar va rog sa o folositi. Si va asigur ca veti intelege mult mai multe despre ceea ce se intampla aici si despre motivele uneia sau alteia din faptele noastre. Va asigur, insa, ca nimic nu tine de orgolii personale si nici de orgolii de pozitie. Cand am acceptat sa fim moderatori, ne-am gandit efectiv la faptul ca vom reusi sa facem treaba. Dar, ca in politica, se pare ca se vede mai mult ce facem rau sau nu facem deloc, decat ceea ce reusim sa facem bine.

Cu drag,
Diana

07 Ianuarie, 2005, 08:14:50 a.m.
Răspuns #7

Iosif

Draga Diana,
rostul acestui subiect este sa luam "pulsul" situatiei actuale. Cred ca ceea ce facem aici nu facem doar sa aratam ca suntem in stare, o facem cu speranta ca cineva aprecieaza ceea ce facem. Vreau ca de fiecare data cand se iveste vre-o problema sa o discutam in grup, sa o analizam si sa luam masurile care se cer luate. LoveTime este o comunitate, asta inseamna ca trebuie sa ne intelegem si sa ne acceptam reciproc, evident respectand niste reguli de minima decenta si excluzand extremele negative.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

07 Ianuarie, 2005, 11:13:28 a.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
JS, eu chiar am apreciat subiectul postat. evident, comunicarea este primordiala.
 :D
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2005, 10:38:25 p.m. de Semiramis »

07 Ianuarie, 2005, 09:19:52 p.m.
Răspuns #9

cv

Vizitator
nici eu nu sunt pentru moderatori. ma judec in primul rand pe mine care de ceva timp nu mai fac nimic si puteam daca alegeam sa lupt
propun sa se schimbe prin rotatie cu cei care intrunesc admiratia site-ului si au dovedit ca merita si in stoparea unor conflicte

ps: spun prin rotatie in sensul ca exista persoane care poate nu au rabdare sa fie moderatori desi au admiratia site-ului. acest lucru se poate verifica dupa un timp in care poarta "trese". e o propunere ;)

poti face ceva in acest sens J.S.?
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2005, 09:26:16 p.m. de Minerva »

07 Ianuarie, 2005, 09:58:21 p.m.
Răspuns #10

Fiul_Ploii

Se zice ca persoanele care spun lucrurilor pe nume vor avea mult de suferit si de pierdut. De aceea, multi prefera sa isi ascunda sentimentele de frustrare, si sa mearga inainte. Eu unul nu m-am ascuns niciodata dupa deget si nici nu o voi face, cu toate ca am pierdut multe in viata din cauza asta. Stiu cand sa fiu diplomat, dar imi apar cu orice pret valorile morale dupa care sunt ghidat si nu o sa permit nimanui sa ma calce in picioare ! Nu fac referire la nimeni de pe acest site, ci ma refer in general.
 Fiecare trebuie sa stie si sa aibe puterea sa isi apare valorile sale, altfel este doar o persoana fara personalitate care nu stie ce vrea de la viata !
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2005, 10:05:54 p.m. de Fiul_Ploii »

07 Ianuarie, 2005, 10:07:11 p.m.
Răspuns #11

Semiramis

Global Moderator
Diana,
nu cred ca e lumea nemultumita de activitatea voastra...nu o lua personal. JS nu cred ca a gresit cu acest subiect...ti-e rusine cu ceva anume? ai gresit cu ceva anume? nu trebuie sa te simti pusa la zid, pentru ca nu este asa. asta cred eu...traim intr-o lume libera. cui nu-i convine sa o spuna...modificari se pot face asa cum lucrurile pot ramane neschimbate. JS cred ca a postat aici ca simplu utilizator, nu ca administrator...acest subiect putea fi pus de oricine...
inca o data, nu te supara, te rog si nu o lua (repet) personal...
;)
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2005, 10:38:50 p.m. de Semiramis »

07 Ianuarie, 2005, 10:14:00 p.m.
Răspuns #12

cv

Vizitator
 Diana, chiar daca ai scris sub mesajul meu cred ca nu ma intrebai pe mine.  ;)

08 Ianuarie, 2005, 12:45:40 a.m.
Răspuns #13

alexia

Nu am prea interactionat cu moderatorii, dar mi-ar place sa fie mai implicati in a genera discutii mai active. Poate un pic mai multa provocare ne trebuie tuturor!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

08 Ianuarie, 2005, 08:19:43 a.m.
Răspuns #14

Iosif

Eu consider ca moderatorii fac treaba buna, si am sa va spun de ce.

1. Pentru ca i-am ales eu si daca nu credeam ca o sa faca treaba buna nu ii alegeam
2. Mesajele care au fost sterse au fost sterse cu un motiv
3. Atacul la persoana asupra unora din utilizatori a fost ca rezultat al comportamentului lor

Nu am fost implicat direct in aceste probleme pentru ca nu am avut suficient timp sa ma ocup de asta, insa am urmarit ce s-a intamplat si consider ca ce au facut a fost motivat. M-am lamurit de asta la sfarsitul povestii, unde am fost implicat direct.
Pe langa asta, faptul ca Tudor este inca printre noi este un semn al bunavointei noastre, o dovada ca nu vrem sa ne certam. Nu am sa spun aici care sau cate au fost motivele pentru care el a fost dat afara, nu am sa spun nici despre alte lucruri mai putin frumoase, am sa spun doar atat: Incercati sa fiti oameni, respectati si ve-ti fi respectati. Acest mesaj este pentru absolut toti!

Cat despre moderarea in rotatie, consider ca este o prostie. Trebuie sa stii cu cine lucrezi, trebuie sa ai incredere in acei oameni, si trebuie sa stii exact cine este responsabil daca se intampla ceva. Moderarea in rotatie ar duce cu siguranta la haos. Acei oameni binevoitori care doresc sa se faca moderatori trebuie sa merite acest drept, e usor sa moderezi, nu trebuie decat sa apesi pe butoane, mai greu e sa alegi ce trebuie modificat, mutat sau sters si cine trebuie tratat "special".
Suntem oameni, cu totii riscam sa gresim, credeti ca psihologul care indruma un pacient este implicat 0% si si este perfect rational si obiectiv? Va zic eu ca nu este, nu are cum sa fie, suntem oameni, actionam in functie de personalitate.
Moderatorii de pe acest site nu sunt perfecti, cu atat mai putin eu, dar tot ce facem facem pentru binele comun, pentru binele majoritatii. Cand m-am luat de cei care folosesc "limbajul IRC" am atacat mai multe persoane, dar a fost pentru binele comun, si cred ca si cei vizati au inteles ce am avut de spus, desi unii, din cand in cand mai scriu asa.
Curios e ca cei care au raspuns au fost implicati in povestea lui Tudor, e normal sa se "asocieze". 
Pentru a putea clarifica eventualele situatii (sper sa nu mai fie) ca al lui Tudor, am sa fac un forum separat unde se vor pune mesajele sterse si se vor discuta eventualele excluderi. Acolo va avea acces fiecare din voi si chiar va rog sa intrati si sa va spuneti of-ul. Aveti initiativa!
Am sa revin cu detalii.
« Ultima Modificare: 08 Ianuarie, 2005, 08:36:58 a.m. de J. S. »