Dreptate aveti toti, dragii mei.
Si tu sunshine cand spui "a-i lasam pe cei ce vad diafanul vietii sa se bucure de iubire si sa nu-si intristeze sufletele cu greselile altora.Daca am fi zei , i-am ajuta pe toti, asa nu putem decat sa varsam lacrimi cand vedem mucegaiul ce cuprinde viata"
Si tu viulian cand spui "Dar daca ti-ar fi frica de moarte, ai mai putea trai total ? Ai mai risca ?
Cumva, dus la extrem, a risca imi pare a infrunta moartea - de fapt a risca inseamna sa pierzi confortul, stabilitatea, certitudinile... Inseamna sa pierzi suportul care te tine relaxat si sa ramai doar tu, viu, in noul context.. readaptandu-te, intelegand, invatand, etc"
Si tu androgin cand spui...la tine-mi place totul

("Singurii care nu se tem de moarte sunt sinucigasii si retardatii...dar ei nu inteleg lumea si, deci, nici moartea.")
Am citit undeva despre cele 5 stadii premergatoare mortii clinice teoretizate de Kubler-Ross :
furie
negare
tocmeala
depresie
acceptare
Ceea ce vreau sa spun este ca apreciez lui Lady Allia frumusetea discursului in forul sau interior, si nu consider defel o bravare; doar ca se limiteaza la experiente imediate, incarcare sigur de realitate imediata si suficienta pt. propria-i persoana si al sau sufletel, dar pana nu va reusi sa invete sa-si coasa toate hainele de mana, sa-si construiasca un cuib de iubire din trunchi de artar sau sa-si ingrijeasca ranile cu musetel cules in luan lui aprilie, adica sa inceteze sa mai traiasca SOCIAL ii reamintesc ca lumea nu este doar ea si iubirea ei. Adica e un act de egoism cam prea temerar sa pui draoste efervescenta in pahar cu aspirina si s-o faci leac de variola.
Viata este cu mult mai mult. As putea fi acuzat de neatentie in alegerea topicului( Hey omule, aici vorbim de moarte nu de viata). Asa e.
Am vrut sa va arat in schimb ca pretul de a-ti constientiza viata nu coincide cu autoritatea proprie asupra ei. A observa ca traiesti nu echivaleaza cu a lasa urme. Multi trecem prin viata degeaba !
Imbecilitati atat de abstracte incat pretul propriului buletin depaseste pretul personal al posesorului!
Viata inseamna cu mult mai mult.
Voi reveni in curand...dupa ce mai traiesc un picutz