11 Octombrie, 2025, 12:10:18 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: carpe diem?  (Citit de 4037 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Februarie, 2005, 02:29:28 p.m.
Citit de 4037 ori

Lorelei

Fericirea nebuneasca in clipa? Sau o fericire "calduta" de durata?

Vi s-a intamplat sa simtiti ca nu mai puteti de fericire, ca sunteti "in al noualea cer", ca ati vrea sa strigati fiecarui trecator de pe strada cat sunteti de fericiti, ca ati spune clipei "mai stai, ca esti atata de frumoasa"?

Ce alegeti, fericirea in clipa (pierduta inevitabil la fel de brusc cum a sosit, dar a carei amintire ramane o viata) sau fericirea-multumire care se construieste in timp si care dureaza? Nebunia oarba a secundei de acum (cu riscul ca in secunda urmatoare sa fiti in infern) sau intelepciunea cuminte a duratei?
« Ultima Modificare: 02 Februarie, 2005, 02:33:25 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Februarie, 2005, 02:36:52 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
draga mea sirena,
eu le aleg pe amandoua...imi formez si pastrez de baza fericirea calduta, evadand atunci cand am nevoie in fericirea mistuitoare, nebuneasca unica prin insasi singularitatea ei...si cand o consum, dupa mistuirea ei totala, ma renintorc in sanul familiar, linistit si senin. totalmente nevinovata...(a nu se rastalmaci - nu ma refer la sex, la relatii ci la...fericiri...  ;D )
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Februarie, 2005, 12:07:14 a.m.
Răspuns #2

alexia

Daca as astepta in fiecare clipa fericirea-multumire, cum ai numit-o tu, draga Lorelei, s-ar putea ca viata sa treaca pe langa mine fara sa simt ca traiesc! Uneori o clipa poate valora mai mult decat o viata de om. Ce aleg? Hmmm... Nu aleg nimic, doar cred ca trebuie traita clipa!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

23 Septembrie, 2006, 04:09:47 p.m.
Răspuns #3

B3b3

Clipa. :-*
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

23 Septembrie, 2006, 04:23:45 p.m.
Răspuns #4

pokemon

Hm...aleg fericirea-multumire presarata cu clipe de nebunie  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Septembrie, 2006, 11:44:51 a.m.
Răspuns #5

furia ingerului

Vizitator
"Fericirea nebuneasca in clipa? Sau o fericire "calduta" de durata?" nu trebuie sa fie cele doua Lorelei cu "versus" intre ele. Stabilitatea emotiilor si implinirea ca om o poate da a doua iar momentele de elan nebun pentru revigorarea atat de benefica la orice varsta o poate da prima fara insa a o afecta pe cea de-a doua.

25 Septembrie, 2006, 11:50:00 a.m.
Răspuns #6

charlie

banuiesc eu ceva....

nu va e rusine ? ia nu va mai ganditi la prostii  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Septembrie, 2006, 02:15:35 p.m.
Răspuns #7

Zamolxis

Vizitator
Fericirea e in dragioste, in vin, in prieteni, in mancaruri alese, etc....
Si totusi, doar cea din dragoste poate fii de durata si de intensitate mare :)