Cateva comentarii asupra regulamentului

"- se va face o ordine in care fiecare are dreptul sa puna cate 5 intrebari (pe rand) celorlalti participanti;"
Jocul dupa cum il stiu eu, e in felul urmator. Pune X o intrebare lui Y, apoi Y lui Z, Z lui W...si tot asa pana toata lumea a primit intrebare. Ideea ca e intrebarile nu trebuie puse intr-o ordine anume, adica X poate sa-i puna intrebare lui Z daca vrea, ideea e ca intr-o runda sa primeasca toata lumea intrebari, si respectiv sa puna.
"- trebuie alese 10-15 domenii din care se vor pune intrebari;"

))) Nu stiu unde o sa gasim noi atatea domenii...plus ca nu e un joc de cultura generala sau ceva de genul asta

Adica nu cred ca avem nevoie de domenii...fiecare pune intrebari de care doreste, atata timp cat, dupa cum ai spus si tu, nu intrecem o limita.
"- in cazul in care cineva trebuie sa castige acest joc (ca-n orice joc), trebuie pusa o miza, trebuie facut un sistem de punctare si cine indeplineste punctele...normal, castiga."
Nu sunt de acord cu ideea ca in orice joc trebuie sa exista un castigator...aici poate ar trebui sa castige cel mai sincer...dar nu vom stii niciodata care este acela

Parerea mea...