05 Noiembrie, 2025, 10:29:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 74885 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Februarie, 2005, 07:51:35 p.m.
Citit de 74885 ori

DIANA

Vizitator
Cred ca stim cu totii jocul "Adevar sau provocare". Ei bine, va propun sa jucam aici ceva asemanator. Sa ne imaginam ca suntem intr-o camera maaaare, asezati pe podea, formand un cerc, imbracati lejer, veseli, gata de joaca. :)
Regula jocului e simpla: ne punem intrebari unii altora si raspundem sincer la intrebarile care ni se pun. Asa vom avea si ocazia sa ne cunoastem mai bine.
Jocul nu va incepe imediat. Deocamdata sa vedem cine vrea sa participe, asa ca. pana duminica asteptam mesaje de la persoane interesate.
Daca aveti si alte propuneri legate de regulamentul jocului, sunt binevenite.
La joacaaaa!!!! ;D

09 Februarie, 2005, 09:50:20 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Februarie, 2005, 07:45:15 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Februarie, 2005, 12:13:06 a.m.
Răspuns #3

Guardian|Angel

interesanta idee :)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

23 Februarie, 2005, 08:38:33 p.m.
Răspuns #4

alexia

Cum nu ai specificat de care duminica este vorba  :P  , mai pot spune si azi parerea mea. Intru si eu!   ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

23 Februarie, 2005, 08:53:48 p.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
 ;D ;D Te-ai prins! Fii bine venita! Mai asteptam pana duminica viitoare. Adica...27 Februarie 2005. Gata cu joaca! La...joaca?! ;D ;D

27 Februarie, 2005, 12:46:11 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
draga mea Diana,
parerea mea privind regulamentul:
- cred ca ar trebui facuta o lista a celor care intra in acest joc: inscriere. toata lumea care vrea sa fie in joc, trebuie sa adere timp de o saptamana sau doua. cei care nu se inscriu pana la termenul limita, nu au voie sa puna intrebari, ci doar comentarii;
- intrebarile puse nu vor leza intimitatea;
- se va face o ordine in care fiecare are dreptul sa puna cate 5 intrebari (pe rand) celorlalti participanti;
- se vor alege 3 arbitri (de exemplu moderatorii) care insa pot participa la joc;
- trebuie alese 10-15 domenii din care se vor pune intrebari;
- in cazul in care cineva trebuie sa castige acest joc (ca-n orice joc), trebuie pusa o miza, trebuie facut un sistem de punctare si cine indeplineste punctele...normal, castiga.
- trebuie facut regulamentul. toate acestea vor dura inca doua saptamani.
draga Diana, iti astept parerea (si nu numai tie si celor interesati).
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Februarie, 2005, 02:17:46 p.m.
Răspuns #7

|ngerMorT

Cateva comentarii asupra regulamentului :D

"- se va face o ordine in care fiecare are dreptul sa puna cate 5 intrebari (pe rand) celorlalti participanti;"

Jocul dupa cum il stiu eu, e in felul urmator. Pune X o intrebare lui Y, apoi Y lui Z, Z lui W...si tot asa pana toata lumea a primit intrebare. Ideea ca e intrebarile nu trebuie puse intr-o ordine anume, adica X poate sa-i puna intrebare lui Z daca vrea, ideea e ca intr-o runda sa primeasca toata lumea intrebari, si respectiv sa puna.

"- trebuie alese 10-15 domenii din care se vor pune intrebari;"

:)))) Nu stiu unde o sa gasim noi atatea domenii...plus ca nu e un joc de cultura generala sau ceva de genul asta :) Adica nu cred ca avem nevoie de domenii...fiecare pune intrebari de care doreste, atata timp cat, dupa cum ai spus si tu, nu intrecem o limita.

"- in cazul in care cineva trebuie sa castige acest joc (ca-n orice joc), trebuie pusa o miza, trebuie facut un sistem de punctare si cine indeplineste punctele...normal, castiga."

Nu sunt de acord cu ideea ca in orice joc trebuie sa exista un castigator...aici poate ar trebui sa castige cel mai sincer...dar nu vom stii niciodata care este acela :)

Parerea mea...:P

:-* :-* :-* :-* :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

28 Februarie, 2005, 04:21:52 p.m.
Răspuns #8

DIANA

Vizitator
Ok, vad ca incepe sa se miste ceva. Apar propuneri. Deci, eu zic sa mai asteptam saptamana asta atat propuneri cat si utilizatori care vor sa se joace cu noi.
La sfarsitul saptamanii, da, vom face o lista cu cei care intra in joc si eu zic sa nu alegem domenii (nu am vrut sa fie asta un concurs de cultura generala, ci un fel de "sa ne cunoastem mai bine", chiar daca suna stupid  :D ). de asemenea, cred ca nu se poate stabili foarte clar o limita de intimitate, dar mizez pe bunul simt al tuturor celor care vor intra in joc, si, de asemenea!!! pe inteligenta lo, asa incat sunt sigura ca vor sti sa raspunda cu tact si diplomatie la orice "provocare".
In privinta ordinii, eu zic sa o lasam sa se aseze ea de la sine. Vrem ca toti sa ne simtim liberi, cu cat mai putine reguli care sa ne ingradeasca.
Iar concurenta nu cred ca isi are locul.
Deci...mai asteptam.  ;)

01 Martie, 2005, 09:31:05 p.m.
Răspuns #9

Robert.

Vizitator
Si poate fiecare adreseaza pe rand o intrebare tuturor celorlalti. Adica o intrebare pentru toti.

PS: Abia astept sa vad raspunsul lui "Inger" la intrebarea... "ce e iubirea?". ;D
« Ultima Modificare: 01 Martie, 2005, 11:18:09 p.m. de Robert. »

02 Martie, 2005, 03:55:40 p.m.
Răspuns #10

|ngerMorT

Si eu care credeam ca-l stii deja ;)

13 Martie, 2005, 10:57:11 p.m.
Răspuns #11

|ngerMorT

Alo lume! Ce se-ntampla? ce ziceai de 27 februarie, Diana? :)...ei bine tin sa te anunt ca azi e 13 martie :)... desi am o vaga impresie ca stiai asta deja :P
Deci...ne mai jcuam sau nu? Ca sa stiu daca-mi mai fac liste de-ntrebari :P

14 Martie, 2005, 04:51:13 p.m.
Răspuns #12

DIANA

Vizitator
Ai dreptate, Ingeraso! Incepem jocul! Daca cineva vrea sa ni se alature pe parcurs, e liber sa o faca! Deocamdata, vad ca intram in joc urmatorii: DIANA, IngerMorT, Robert., Semiramis, RebecKa, alexia
Uf, draga Robert., iar esti tu... ... printre oite!  ;D ;D ;D
Ingeras, si daca tot ai "vociferat", pune tu prima intrebare, oricui din acest grup.
« Ultima Modificare: 25 Martie, 2005, 11:52:05 p.m. de DIANA »

14 Martie, 2005, 09:31:01 p.m.
Răspuns #13

Robert.

Vizitator
 ;D Maaaai, eu am avut aici doar o sugestie pentru joc, nu ca m-as si baga in hora. Dar vad ca sugestia nu a fost primita, in schimb m-am pomenit eu... bagat in seama!!! ;D ;D ;D Sau la inghesuiala. ;)

14 Martie, 2005, 10:12:41 p.m.
Răspuns #14

|ngerMorT

Ok...pai hai sa vedem...Prima mea intrebare este pentru...hmmm...Robert :D
Robert...pune-te in situatia urmatoare. Ai o prietena de vreo 2 ani sa zicem...o iubesti foarte mult, si ea pe tine...toate bune si frumoase...Si intr-o zi iti spune ca vrea sa-ti marturiseasca ceva. Stai linistit, nu vrea sa te paraseasca :)... Vrea sa-ti spuna cum ca de curand a observat ca se simte atrasa de... o femeie. :) Cum ai reactiona?

sper ca nu te-am pus intr-o situatie prea dificila :P
Astept raspunsul tau cu mult interes :D