Draga Diana,pot spune cu mana pe inima ca intrebarea mi-a taiat rasuflarea,mi-a dat ceva emotii. Am un baietel,care-mi poate aduce aceleasi probleme ,si el poate sa se-ndragosteasca nebuneste de cineva care la prima vedere n-ar merita.Uf!chiar dificila intrebare !
Am intrat in miezul problemei,iar la prima analiza ceva din toata povestea m-a linistit.Baiatul,are un comportament destul de ciudat sau deochiat,dar...are serviciu,un lucru destul de bun pentru inceput.Nu cred ca m-as pripi la a da un verdict sau a ma impotrivi,semn ca acesta poate sa-si asume o responsabilitate.Cu siguranta cred ca-i victima unui conflict din familie,a unei proaste supravegheri,a neintelegerii lui,asa ca m-as repezi fuguta la un psiholog pentru o consiliere, in trei. Cu siguranta as avea nevoie de-o consiliere.
Diana draga,permite-mi te rog sa ies nitel din caz , sa-ti spun c-as face tot posibilul s-o conving ca studiile nu trebuiesc intrerupte,si cred ,ca l-as convinge si pe iubitul ei sa mearga mai departe prin studiu,c-ar fi mai bine pentru amandoi. Nu prea stiu ce sa-ti raspund la,,,copil prea cuminte".Sper sa nu aiba antecedente penale,situatia s-ar schimba radical.In asemenea situatie , as apela la aceasi consiliere psihologica,iar in urma acesteia,as incerca s-o ,,izolez" cat mai departe de el,s-o fac sa uite ca nu poate fi singura iubire,s-o fac sa mediteze mai mult asupra deciziei,s-o ajut sa-si gaseasca alti prieteni .